KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- PrzemasJuve
- Juventino
ja jako tradycjonalista widzialbym jednak gdzies herb...co to za koszulka klubu na ktorej herbu nie ma? poza tym na plus
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- CzarnyZkultury
- Juventino
polówka fajna, szczególnie ta biała. choć zgodzę się z juveluck'iem że ten byk to jakby zerżnięty z herbu torino :roll: mi aż za bardzo się kojarzy to logo z nimi. wymyśl coś innego 

- Skrzekacz
- Juventino
Jezeli chodzi o postac samego byka to jest "zerżnięty" z oficjalnego logo Juve. Szkapa Torino troche inaczej wyglada, wiec nie bardzo rozumiem o co chodziCzarnyZkultury pisze:polówka fajna, szczególnie ta biała. choć zgodzę się z juveluck'iem że ten byk to jakby zerżnięty z herbu torino :roll: mi aż za bardzo się kojarzy to logo z nimi. wymyśl coś innego
Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
- juveluck
- Juventino
Zarówno byk w naszym herbie jak i herbie torino jest "zerżnięty" z herbu miasta. Jednak byk jest symbolem torino i oni się z nim utożsamiają a nie my.Skrzekacz pisze:Jezeli chodzi o postac samego byka to jest "zerżnięty" z oficjalnego logo Juve. Szkapa Torino troche inaczej wyglada, wiec nie bardzo rozumiem o co chodziCzarnyZkultury pisze:polówka fajna, szczególnie ta biała. choć zgodzę się z juveluck'iem że ten byk to jakby zerżnięty z herbu torino :roll: mi aż za bardzo się kojarzy to logo z nimi. wymyśl coś innego

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Swider10
- Juventino
Jak zamienisz tego "byka"
na zebre to wstepnie też sie pisze 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"