Serie A (38): Milan 3-0 JUVENTUS
- Pałlo3
- Milanista
Po pierwsze - wklejacie składy w których figuruje Ambrosini, ale on nie zagra ( pauzuje za kartkę).
Po drugie - to wynik mi zwisa, oba zespoły grają o pietruchę, więc wreszcie jest okazja by dac szansę takim zawodnikom jak Albertazzi, Adiyah, Verdi...
Oczywiście zwycięstwo ( w dobrym stylu) byłoby pięknym gestem w stronę Leonardo, który jednak wycisł z Milanu 200% normy. Byłem pewien, że będziemy na koniec sezonu na tym miejscu gdzie teraz jest Juve, ale trafne decyzje ( ustawienie 4-3-3 i powrót do zycia Dinho) reanimowały Milan. Niestety obawiam się, ze w przyszłym sezonie będzie ciężej. O ile wszyscy będą zdrowi to Milan zakwalifikuje się do LM, tak w przypadku kontuzji będzie blado. Gdyby nie problemy Nesty i Pato może walczylibysmy o scudetto do konca. To, ze nie wygralismy mistrzostwa to wynik głupiej polityki Berlusconiego.
Na szczęscie w Mediolanie wrze, fani widzą co się dzieję i Berlu aż się prosi o powtórkę z rzutem wieżyczką w twarz
Wyniku nie typuje, pewnie zawieje nudą 8)
Po drugie - to wynik mi zwisa, oba zespoły grają o pietruchę, więc wreszcie jest okazja by dac szansę takim zawodnikom jak Albertazzi, Adiyah, Verdi...
Oczywiście zwycięstwo ( w dobrym stylu) byłoby pięknym gestem w stronę Leonardo, który jednak wycisł z Milanu 200% normy. Byłem pewien, że będziemy na koniec sezonu na tym miejscu gdzie teraz jest Juve, ale trafne decyzje ( ustawienie 4-3-3 i powrót do zycia Dinho) reanimowały Milan. Niestety obawiam się, ze w przyszłym sezonie będzie ciężej. O ile wszyscy będą zdrowi to Milan zakwalifikuje się do LM, tak w przypadku kontuzji będzie blado. Gdyby nie problemy Nesty i Pato może walczylibysmy o scudetto do konca. To, ze nie wygralismy mistrzostwa to wynik głupiej polityki Berlusconiego.
Na szczęscie w Mediolanie wrze, fani widzą co się dzieję i Berlu aż się prosi o powtórkę z rzutem wieżyczką w twarz

Wyniku nie typuje, pewnie zawieje nudą 8)
FORZA MILAN!
- zebol
- Juventino
Składy:
Buffon
Zebina
Cannavaro
Chiellini
Grosso
Salihamidzic
Poulsen
Marchisio
Candreva
Del Piero
Iaquinta
Maninnger
Legrottaglie
Caceres
De Ceglie
Camoranesi
Trezeguet
Amauri
Buffon
Zebina

Cannavaro

Chiellini
Grosso
Salihamidzic
Poulsen
Marchisio
Candreva
Del Piero
Iaquinta
Maninnger
Legrottaglie
Caceres
De Ceglie
Camoranesi
Trezeguet
Amauri
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Wojtek
- Juventino
No tak Melo i Diego na trybunach :!: czyli już zaczynają wakacje
Zaskakująca decyzja Zaca znowu gramy 4-3-1-2 Candreva jako OP za Diego fajnie że Poulsen gra...
Stawiam remis 2:2 licze na dobry mecz , na dobry koniec sezonu niech Alex walnie z wolnego

Zaskakująca decyzja Zaca znowu gramy 4-3-1-2 Candreva jako OP za Diego fajnie że Poulsen gra...
Stawiam remis 2:2 licze na dobry mecz , na dobry koniec sezonu niech Alex walnie z wolnego

- KondzioJuveFans
- Juventino
zebol pisze:Składy:
Buffon
Zebina![]()
Cannavaro![]()
Chiellini
Grosso
Salihamidzic
Poulsen
Marchisio
Candreva
Del Piero
Iaquinta
Maninnger
Legrottaglie
Caceres
De Ceglie
Camoranesi
Trezeguet
Amauri
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie !!!!!!!!!!!!! ten mecz się skończy pogromem ...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Portfel
- Juventino
U nas sadza Melo i Diego na ławce, no ładnie.
EDIT: Są na trybunach, poprawka. Hm.
A relacja live już zapowiada się wspaniale
EDIT2: ... kto jeszcze to wyłączył?
EDIT: Są na trybunach, poprawka. Hm.
A relacja live już zapowiada się wspaniale

EDIT2: ... kto jeszcze to wyłączył?
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 21:19 przez Portfel, łącznie zmieniany 1 raz.
rawr
- Witcher
- Juventino
Kto prowadzi tą relacje?
Jeśli zerknie tutaj, na mój post, autor owej relacji to mam prośbę, przestań już z tym marazmem, i niechęcią do wszystkiego i wszystkich, bo się tego czytać nie da. Pozdrawiam
p.s. Vikingowie z Mediolanu dają o sobie znać

Jeśli zerknie tutaj, na mój post, autor owej relacji to mam prośbę, przestań już z tym marazmem, i niechęcią do wszystkiego i wszystkich, bo się tego czytać nie da. Pozdrawiam
p.s. Vikingowie z Mediolanu dają o sobie znać

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
DNO DNA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Dziekuje, dobranoc.
Dziekuje, dobranoc.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"