T-shirty Anty Inter

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
maciek_11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 18:31

Pajo1906 pisze:Lepiej zorganizowac coś "pozytywnego". Nie wiem... czapki, vlepki, koszulki były, może jakies opaski na ręke?
Lub na głowę :C

Tak na poważnie, dawniej ktoś chciał wprowadzić krawat Juve. Może by to się dało teraz zrobić? Byłby ktoś na to chętny?

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 19:07

maciek_11 pisze:Tak na poważnie, dawniej ktoś chciał wprowadzić krawat Juve. Może by to się dało teraz zrobić? Byłby ktoś na to chętny?
ja z checia bym w krawat taki sie zaopatrzyl.

apropo tematu. nie badzmy antykibicami jakis tam klubow a kibicami Swojego. nie ma co pajacowac i wprowadzac jeszcze wiecej 'negatywnych relacji' do pilki ktora i tak ma ich za duzo. nie ma co tez oskarzac wszystkich kibicow Interu bo czarne owce sa wszedzie. a ci co nosza takie koszulki to faktycznie szkoda mi ich... rodzicow :prochno:

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
fredi19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 19:09

..... Amen marcinku :bravo:

Forza Juve !!!
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 19:57

co do krawatow to byla juz keidys akcja, jesli bylaby teraz druga proponowalbym krawat cos na wzor tego z sezonu 08/09 co ranieri mial na kazdym meczu, z paskiem po srodku, wypas wygladal

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 20:23

Ja powiem co do tematu o koszulkach "Anti Inter" tyle że, nie róbmy popeliny i nie zniżajmy się do poziomu pseudo mistrza Włoch z roku 2006.
Pajo1906 pisze:Lepiej zorganizowac coś "pozytywnego". Nie wiem... czapki, vlepki, koszulki były, może jakies opaski na ręke?
Jak dobry numer BravoSportu wyczaisz, to i nawet brylok będziesz miec. :smile:

ODPOWIEDZ