T-shirty Anty Inter
- maciek_11
- Juventino
Lub na głowę :CPajo1906 pisze:Lepiej zorganizowac coś "pozytywnego". Nie wiem... czapki, vlepki, koszulki były, może jakies opaski na ręke?
Tak na poważnie, dawniej ktoś chciał wprowadzić krawat Juve. Może by to się dało teraz zrobić? Byłby ktoś na to chętny?
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ja z checia bym w krawat taki sie zaopatrzyl.maciek_11 pisze:Tak na poważnie, dawniej ktoś chciał wprowadzić krawat Juve. Może by to się dało teraz zrobić? Byłby ktoś na to chętny?
apropo tematu. nie badzmy antykibicami jakis tam klubow a kibicami Swojego. nie ma co pajacowac i wprowadzac jeszcze wiecej 'negatywnych relacji' do pilki ktora i tak ma ich za duzo. nie ma co tez oskarzac wszystkich kibicow Interu bo czarne owce sa wszedzie. a ci co nosza takie koszulki to faktycznie szkoda mi ich... rodzicow

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
co do krawatow to byla juz keidys akcja, jesli bylaby teraz druga proponowalbym krawat cos na wzor tego z sezonu 08/09 co ranieri mial na kazdym meczu, z paskiem po srodku, wypas wygladal
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Simi
- Qualità Juventino
Ja powiem co do tematu o koszulkach "Anti Inter" tyle że, nie róbmy popeliny i nie zniżajmy się do poziomu pseudo mistrza Włoch z roku 2006.

Jak dobry numer BravoSportu wyczaisz, to i nawet brylok będziesz miec.Pajo1906 pisze:Lepiej zorganizowac coś "pozytywnego". Nie wiem... czapki, vlepki, koszulki były, może jakies opaski na ręke?