Petycja w/s nowych faktów w procesie Calciopoli
- oliver
- Juventino
Gdzieś tam się wpisałem bo co szkodzi. Ogólnie to robię kupę na Inter i całą jego aferę i to co oni robią wpisałem się dla zasady, a może żeby pomóc Juve. Ale nie bardzo chce mi się w to wierzyć ale też nie rozumiem jak można być takim błaznem aby uwierzyć i głosić światu że ktoś do kogoś dzwoni regularnie (oparłem się też o news na JP chyba nie prima aprilisowy) po ileś tam razy o miejsce parkingowe :rotfl:
.
.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Juve4ever10
- Juventino
Luker puder chyba nie wzial pod uwage tego, ze ten news ktory podal w linku byl napisany 1 kwietnia i to bez jakiegokolwiek zrodla. Chyba, ze przeoczylem. Poza tym kolega pare postow wyzej ma racje. w newsach jest mowa o 51tys. polaczen! trzeba miec autyzm i byc klaunem zeby uwierzyc, ze 51tys. rozmow bylo na temat miejsca na parkingu czy innych pierdół...
Nie oznacza to jednak, ze wine Interu uda sie udowodnic, wiec poki co wstrzymajmy konie i czekajmy na rozwoj wydarzen...
Nie oznacza to jednak, ze wine Interu uda sie udowodnic, wiec poki co wstrzymajmy konie i czekajmy na rozwoj wydarzen...
- kamilu_87
- Juventino
www.juventus.com też nie jest portalem wiarygodnym ? Zaznaczam też że w żadnym przypadku nie chce bronić tu Interu, ale pisane ze oficjalna strona nie jest wiarygodnym źródłem to jakie jest w/g Ciebie jest ?Portfel pisze:Lukerze, naprawdę sądzisz, że tutaj jakikolwiek portal zaczynający się od fcinter jest jakkolwiek portalem wiarygodnym?
- mateo369
- Juventino
Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do wszelkiego rodzaju petycji ale ta wydaje mi się wyjątkowo niepotrzebna. Ludzie, czy wy widzicie co podpisujecie?
Żeby nie było, mimo że uważam ją za niepotrzebną to i tak podpisałem, w końcu to nic nie kosztuje
Zakładam, że Blanc i spółka zajmą stanowisko ws. nowych doniesień, powiedzą, ze chcą wyjaśnienia sprawy, tylko CO TO DA? Czy sąd weźmie pod uwagę ich zdanie :lol: Nieraz na forum pojawiają się głosy, żeby wysłać petycję do zarządu w takiej czy innej sprawie i wszystkie spotykają się z dezaprobatą użytkowników a tą każdy podpisuje tylko dlatego że wymyślili ją nasi włoscy przyjaciele?mnowo pisze:chodzi o podpisanie petycji kierowanej do zarządu i właścicieli Juventusu, by ci zajęli stanowisko w temacie nowych informacji, jakie wypłynęły w trakcie śledztwa dotyczącego Calciopoli (Inter i te sprawy).
Żeby nie było, mimo że uważam ją za niepotrzebną to i tak podpisałem, w końcu to nic nie kosztuje
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Asta#8
- Qualità Juventino
Przecież to nie jest oficjalna strona.kamilu_87 pisze:www.juventus.com też nie jest portalem wiarygodnym ? Zaznaczam też że w żadnym przypadku nie chce bronić tu Interu, ale pisane ze oficjalna strona nie jest wiarygodnym źródłem to jakie jest w/g Ciebie jest ?Portfel pisze:Lukerze, naprawdę sądzisz, że tutaj jakikolwiek portal zaczynający się od fcinter jest jakkolwiek portalem wiarygodnym?
- Portfel
- Juventino
No więc właśnie.Asta#8 pisze:Przecież to nie jest oficjalna strona.kamilu_87 pisze:www.juventus.com też nie jest portalem wiarygodnym ? Zaznaczam też że w żadnym przypadku nie chce bronić tu Interu, ale pisane ze oficjalna strona nie jest wiarygodnym źródłem to jakie jest w/g Ciebie jest ?Portfel pisze:Lukerze, naprawdę sądzisz, że tutaj jakikolwiek portal zaczynający się od fcinter jest jakkolwiek portalem wiarygodnym?
- Fonczek1
- Juventino
[/quote]Luker pisze:8)
Powiew watpliwosci, ktore ktos mial nadzieje skierowac w kierunku mistrza Wloch, chcac wplatac Inter w skandal wloskiego footballu, zostal tak na prawde rozwiany zanim jeszcze zaczela sie powazna dyskusja, z nimi zwiazana. Zawartosc rozmow telefonicznych, ktorych autorami byli zmarly Giacinto Facchetti, oraz Massimo Moratti, zostala przejrzana dzis przez Libero (gazeta wloska).
W jednej z rozmow, Bergamo, osoba odpowiedzialna za przydzial sedzow, zaprosila Facchettiego na obiad. Facchetti zadzwonil do Bergamo, nie zeby prosic o przydzial innego sedziego w miejsce juz zatrudnionego, nie w celu zawieszenia, ktoregos z sedziow, nie w celu zdegradowania ktoregos z sedziow, ale po prostu aby spytac o najlepsze miejsce parkingowe.
Jeszcze bardziej niesamowite jest nagranie, ktore zawiera rozmowe Massimo Morattiego. Bergamo (designator), dzwoni do wlasciciela Interu pytajac, ktorego arbitra by preferowal na mecz z Bologna - Palanca czy Gabriele, arbitrow, wracajacych z zawieszenia. Moratti, ktorego gazeta Libero okresla jako 'Gentelman', odmawia, twierdzac, ze dla niego obaj sa jednakowo dobrzy.
Oto 'Calciopoli Nerazzurrich'. Jakikolwiek inny komentarz jest zbedny."
od kiedy to zwykła gazeta ma dostęp do dowodów w sprawie korupcji?
- Majos
- Juventino
Ja napiszę tak. Petycja to może i fajna, tylko czy przyniesie jakiś skutek ? Panowie z zarządu pewnie mają to głęboko w "czterech literach", więc za dużo się spodziewać nie można. Do miliona jeszcze trochę brakuje, ale jeśli akcja będzie dobrze rozreklamowana, to może się udać. Poza tym jest dużo niezweryfikowanych e-maili. Trzeba koniecznie klikać w link na poczcie. Podpisałem się i ja.