Petycja w/s nowych faktów w procesie Calciopoli

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 01:45

Gdzieś tam się wpisałem bo co szkodzi. Ogólnie to robię kupę na Inter i całą jego aferę i to co oni robią wpisałem się dla zasady, a może żeby pomóc Juve. Ale nie bardzo chce mi się w to wierzyć ale też nie rozumiem jak można być takim błaznem aby uwierzyć i głosić światu że ktoś do kogoś dzwoni regularnie (oparłem się też o news na JP chyba nie prima aprilisowy) po ileś tam razy o miejsce parkingowe :rotfl:

.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 08:51

Luker niech sobie gada zdrów. Adwokaci nie są takimi idiotami żeby mówić głośno o dowodach które niczego nie wniosą do sprawy. Niech jak najwięcej ludzi podpisze tą petycję, może coś się ruszy w zarządzie.

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 09:01

(k)Lakierem sie nie przejmujcie.Ja zazwyczaj olewam jego wypociny.no chyba że mam kiepski humor i chce się posmiac.

Petycje podpisalem.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2010, 09:48 przez Jack, łącznie zmieniany 1 raz.

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 09:04

Podpisany ; ). Bardzo fajna akcja.

Juve4ever10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 09:13

Luker puder chyba nie wzial pod uwage tego, ze ten news ktory podal w linku byl napisany 1 kwietnia i to bez jakiegokolwiek zrodla. Chyba, ze przeoczylem. Poza tym kolega pare postow wyzej ma racje. w newsach jest mowa o 51tys. polaczen! trzeba miec autyzm i byc klaunem zeby uwierzyc, ze 51tys. rozmow bylo na temat miejsca na parkingu czy innych pierdół...
Nie oznacza to jednak, ze wine Interu uda sie udowodnic, wiec poki co wstrzymajmy konie i czekajmy na rozwoj wydarzen...

Portfel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 09:47

Lukerze, naprawdę sądzisz, że tutaj jakikolwiek portal zaczynający się od fcinter jest jakkolwiek portalem wiarygodnym?

Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 10:12

Zapisany 759 i 763 moje :wink:

Nie ma sprawiedliwości na świecie,ale o swoje trzeba walczyć :!:

Obrazek
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 10:14

Portfel pisze:Lukerze, naprawdę sądzisz, że tutaj jakikolwiek portal zaczynający się od fcinter jest jakkolwiek portalem wiarygodnym?
www.juventus.com też nie jest portalem wiarygodnym ? Zaznaczam też że w żadnym przypadku nie chce bronić tu Interu, ale pisane ze oficjalna strona nie jest wiarygodnym źródłem to jakie jest w/g Ciebie jest ?

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 10:14

Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do wszelkiego rodzaju petycji ale ta wydaje mi się wyjątkowo niepotrzebna. Ludzie, czy wy widzicie co podpisujecie?
mnowo pisze:chodzi o podpisanie petycji kierowanej do zarządu i właścicieli Juventusu, by ci zajęli stanowisko w temacie nowych informacji, jakie wypłynęły w trakcie śledztwa dotyczącego Calciopoli (Inter i te sprawy).
Zakładam, że Blanc i spółka zajmą stanowisko ws. nowych doniesień, powiedzą, ze chcą wyjaśnienia sprawy, tylko CO TO DA? Czy sąd weźmie pod uwagę ich zdanie :lol: Nieraz na forum pojawiają się głosy, żeby wysłać petycję do zarządu w takiej czy innej sprawie i wszystkie spotykają się z dezaprobatą użytkowników a tą każdy podpisuje tylko dlatego że wymyślili ją nasi włoscy przyjaciele?

Żeby nie było, mimo że uważam ją za niepotrzebną to i tak podpisałem, w końcu to nic nie kosztuje

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 10:29

kamilu_87 pisze:
Portfel pisze:Lukerze, naprawdę sądzisz, że tutaj jakikolwiek portal zaczynający się od fcinter jest jakkolwiek portalem wiarygodnym?
www.juventus.com też nie jest portalem wiarygodnym ? Zaznaczam też że w żadnym przypadku nie chce bronić tu Interu, ale pisane ze oficjalna strona nie jest wiarygodnym źródłem to jakie jest w/g Ciebie jest ?
Przecież to nie jest oficjalna strona.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 13:47

Co trzeba wpisac w polu password?

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 14:13

Swój password. Np. "AndrzejLepper".

Portfel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 14:19

Asta#8 pisze:
kamilu_87 pisze:
Przecież to nie jest oficjalna strona.
No więc właśnie. :wink:

Fonczek1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 14:50

Luker pisze:8)

Powiew watpliwosci, ktore ktos mial nadzieje skierowac w kierunku mistrza Wloch, chcac wplatac Inter w skandal wloskiego footballu, zostal tak na prawde rozwiany zanim jeszcze zaczela sie powazna dyskusja, z nimi zwiazana. Zawartosc rozmow telefonicznych, ktorych autorami byli zmarly Giacinto Facchetti, oraz Massimo Moratti, zostala przejrzana dzis przez Libero (gazeta wloska).

W jednej z rozmow, Bergamo, osoba odpowiedzialna za przydzial sedzow, zaprosila Facchettiego na obiad. Facchetti zadzwonil do Bergamo, nie zeby prosic o przydzial innego sedziego w miejsce juz zatrudnionego, nie w celu zawieszenia, ktoregos z sedziow, nie w celu zdegradowania ktoregos z sedziow, ale po prostu aby spytac o najlepsze miejsce parkingowe.

Jeszcze bardziej niesamowite jest nagranie, ktore zawiera rozmowe Massimo Morattiego. Bergamo (designator), dzwoni do wlasciciela Interu pytajac, ktorego arbitra by preferowal na mecz z Bologna - Palanca czy Gabriele, arbitrow, wracajacych z zawieszenia. Moratti, ktorego gazeta Libero okresla jako 'Gentelman', odmawia, twierdzac, ze dla niego obaj sa jednakowo dobrzy.

Oto 'Calciopoli Nerazzurrich'. Jakikolwiek inny komentarz jest zbedny."
[/quote]

od kiedy to zwykła gazeta ma dostęp do dowodów w sprawie korupcji?

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 14:51

Ja napiszę tak. Petycja to może i fajna, tylko czy przyniesie jakiś skutek ? Panowie z zarządu pewnie mają to głęboko w "czterech literach", więc za dużo się spodziewać nie można. Do miliona jeszcze trochę brakuje, ale jeśli akcja będzie dobrze rozreklamowana, to może się udać. Poza tym jest dużo niezweryfikowanych e-maili. Trzeba koniecznie klikać w link na poczcie. Podpisałem się i ja.

ODPOWIEDZ