Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 19:02

Kolejny mecz, miejmy nadzieję, że nie kolejna klapa. Nie będzie to łatwy mecz, Udinese broni się bardzo dzielnie przed spadkiem, a u siebie są strasznie groźni, a jeszcze przy dyspozycji obecnej naszych piłkarzy - wywiezienie punktu to będzie sukces. Fajnie, że kolejny mecz obejrzę na Polsacie Sport, tym razem Extra, ale miejmy nadzieję, że w końcu obejrzę zwycięskie Juve, a nie jak to miało miejsce ostatnim razem gdy oglądałem mecz z Napoli. Nie zagra Chiellini, tak mi się zdaje, bo jeśli jest jakaś kontuzja, to Zaccheronni stara się znaleźć innego, zdrowego zawodnika, a nie wystawiać na pół gwizdka. te trzy punkty nam są wręcz niezbędne, żeby zachować choć trochę honoru i wywalczyć 4. miejsce na mecie sezonu w Serie A. Zatem, wiara czyni cuda, piłkarze niekoniecznie.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 19:32

Pluto pisze:Taboo a moge napisac, ze licze na zwyciestwo czy to tez najpierw trzeba do ciebie? :?
Daj spokój z tabo znamy się osobiście dlatego pozwolił sobie na swego rodzaju żart ;) przynajmniej ja to tak odbieram :naughty:

Obrazek
eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 19:42

Giovinco na lewej, Candreva w środku, Camoranesi na prawej. Marchisio i Sissoko/Melo jako def. pomocnicy.

Jak tak wyjdziemy z przodu, to wygramy.

Giovinco!!!!1111

Mateo21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 20:11

Udine też ma kryzys, w tym widzę szanse!

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 20:26

drozdi pisze:
Pluto pisze:Taboo a moge napisac, ze licze na zwyciestwo czy to tez najpierw trzeba do ciebie? :?
Daj spokój z tabo znamy się osobiście dlatego pozwolił sobie na swego rodzaju żart ;) przynajmniej ja to tak odbieram :naughty:
Dokładnie tak, swoją drogą dzięki za link bo jak wczoraj sprawdzałem to jeszcze nic nie było :wink:

Wynik meczu jest jak najbardziej nieprzewidywalny. Zarówno Juve jak i Udinese potrafi wygrać mecz trudny i przegrać z outsiderem. Boje się, że będzie remis a 1 punkt nie bardzo nas urządza.

Obrazek
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 20:33

Liczę, że nasi grajkowie ze względu na powagę sytuacji będą potrafili sie zmobilizować i wygrają to spotkanie. :twisted:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2010, 20:43

Może zachowuję się jak jakiś straszny pesymista, ale trudno mi uwierzyć w zajęcie czwartego miejsca, gra Juve jest beznadziejna. Udinese też walczy o wiele, nie będzie łatwo. Jakoś nie chce mi się ostatnio oglądać meczów, chyba znowu tylko włączę relacje. Prawdopodobna jedenastka jest wielką parodią, najbardziej rozbawiła mnie pozycja Del Piero, bo pasuję do niej jak wół do karety. Niech wreszcie trener znajdzie miejsce dla Giovinco. Chłopaczyna w poprzednim sezonie wchodząc z ławki grał lepiej niż Diego w tym sezonie. Wiem, że to żaden argument, ale może ten człowiek poderwie Juve do walki w tych ostatnich meczach.

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2010, 20:38

Mam nadzieję, że Juve pokona Udine i sen o LM się spełni.
Ciężko będzie przeciw Di Natale, który w tym sezonie jest trudny do zatrzymania.
Ale Alex i Giovinco w ataku byliby nie do zatrzymania lecz decyzja należy do Zacka.
Oto moje wyobrażenie graficzne taka zapowiedź meczu Udine z Juve i jest związane z tematem:
Obrazek
Poprawiłem datę już ok:)
Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2010, 13:54 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 11:55

juventusprzemek pisze:Mam nadzieję, że Juve pokona Udine i sen o LM się spełni.
Ciężko będzie przeciw Di Natale, który w tym sezonie jest trudny do zatrzymania.
Ale Alex i Giovinco w ataku byliby nie do zatrzymania lecz decyzja należy do Zacka.
Oto moje wyobrażenie graficzne taka zapowiedź meczu Udine z Juve i jest związane z tematem:
Obrazek
gramy w sobote

dzis jest czwartek 1.04
jutro piatek a trzeci to sobota

Bianconerro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 12:34

Ja już się boje tego meczu :whistle: Wygrać ten mecz będzie bardzo trudno. Udine ma Di Natale, my Del Piero i Diego. Się zobaczy... może wygramy
:-D Choć zespół Gianniego De Biasi ( bo to chyb aktualny trener Udine) walczy o utrzymanie to będzie to mecz walki. Napewno nasi zawodnicy zmobilizują się , tym bardzije są podbudowani bo przełamali serie meczów bez zwycięstwa.Liczę na skromne zwycięstwo 2-1 :prochno:

Jedno serce, jedno bicie, Stara Dama ponad życie!!!
Obrazek
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 18:08

Bianconerro pisze:Udine ma Di Natale, my Del Piero i Diego.
No właśnie nie mamy Diego w tym meczu :(

Gildor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:01

I have a dream! Widziałem łysego gnoma przyodzianego w biało-czarny trykot i piłkę w bramce. Prawdziwy Giovinco - Mesajah. Wygramy.

Ewrzen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:29

Mam nadzieję , że w sobote zgarniemy komplet punktów. Jeśli tak się nie stanie to coś czuję , że możemy pożegnać się z ligą mistrzów i walczyć o lige europejską :/ . A przecież udine ma taki dołek jak my i jeżeli się postaramy to możemy ten mecz wygrać...

Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 02:10

Ewrzen pisze:A przecież udine ma taki dołek jak my i jeżeli się postaramy to możemy ten mecz wygrać...
Dokładnie, my mamy dołek i oni mają dołek. Tyle, że nawet z dołkiem jesteśmy o klasę od nich lepsi więc powinniśmy to wygrać. Myślę, że może być ciekawe widowisko co tym bardziej mnie cieszy, że w końcu obejrzę ten mecz w TV a nie na sopie.

Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 08:22

Choć zespół Gianniego De Biasi ( bo to chyb aktualny trener Udine)
Trenerem Udinese jest ponownie Pasquale Marino.

Zablokowany