Serie A (31): JUVENTUS 2-1 Atalanta
- Bobeknaklo
- Juventino
To ustawienie gazzetty z Treze i Momo na bokach pomocy to rozumiem przedwczesny prima aprilis.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja już mam dość tych porażek, tego pośmiewiska, coraz bardziej niepokoje się o 4 miejsce, bo mimo wszystko wierzę w zapewnienie sobie udziału w lidze mistrzów.
Zbrzydły mi już te wstrętne mordy większości zarządu ( oni nie patrzą na dobro drużyny tylko na własne 4 litery ), ale teraz liczy się drużyna, pieprzyć że mamy w nich dużo zawodników którzy nigdy nie powinni znaleźć się w koszulce Juventusu, ale zostawmy to na "później". Teraz niech się zjednoczą na te jedyne 8 spotkań, niech zajmą te 4 miejsce i niech spadają.
Dziś musimy wygrać, nawet wielkim fuksem po męczarniach...
Forza Juve!
Zbrzydły mi już te wstrętne mordy większości zarządu ( oni nie patrzą na dobro drużyny tylko na własne 4 litery ), ale teraz liczy się drużyna, pieprzyć że mamy w nich dużo zawodników którzy nigdy nie powinni znaleźć się w koszulce Juventusu, ale zostawmy to na "później". Teraz niech się zjednoczą na te jedyne 8 spotkań, niech zajmą te 4 miejsce i niech spadają.
Dziś musimy wygrać, nawet wielkim fuksem po męczarniach...
Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 28 marca 2010, 12:38 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
Jesli to ustawienie Gazzetty okaze sie prawdziwe (w co watpie) to Giovinco juz nigdy w tym sezonie nie zagra.
I do tego ten Del Piero na szpicy...
I do tego ten Del Piero na szpicy...

Ostatnio zmieniony 28 marca 2010, 12:55 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Corcky
- Juventino
Uznając, że będzie to faktyczne ustawienie: wolałbym jednak Sissoko na pozycji Melo, a po prawej stronie Camora. Zaczynając posta chciałem doszukać się jakiegoś racjonalnego wytłumaczenia takiego składu, ale jednak sobie daruję...Vincitore pisze:LGdS przeszła samego siebie. Na dzień dzisiejszy awizowany jest skład:
4-2-3-1:
--- Melo --- Marchisio ----
--Sissoko-Diego-Trezeguet--
-------- Del Piero -----------
To dopiero heca, niech zmienią dilera lepiej

Alessandro Del Piero ole!
- Damianoss60
- Juventino
Jak teraz nie wygramy to na pewno pożegnamy się z pucharami.Będę się dziś modlił :-D żeby juve wygrało

- Vincitore
- Juventino
Mamy nóż na gardle, jeżeli dzisiaj nie wygramy to o lidze mistrzów możemy w przyszłym sezonie zapomnieć. Kiepski terminarz i beznadziejna forma nie napawają optymizmem, mimo wszystko mam nadzieję że pokonamy zespół z Bergamo i przedłużymy nasze nadzieje na awans do Czempions Lig.
Chcę widzieć dzisiaj zespół, jedność i jazdę na tyłkach, wiem że to pobożne życzenia, ale to już z przyzwyczajenia po starym dobrym Juventusie.
Chcę widzieć dzisiaj zespół, jedność i jazdę na tyłkach, wiem że to pobożne życzenia, ale to już z przyzwyczajenia po starym dobrym Juventusie.
- eslk
- Juventino
Jest skład! I niestety nie wrozy niczego dobrego.
Manninger - Zebina, Legro, Canna, Grosso - Marchisio, Sissoko, Candreva - Diego - Del Piero, Trezeguet.
Ławka: Pinsoglio, Grygera, Melo, Marrone, Giovinco, Amauri, Paolucci.
Seba na pewno wejdzie w 2 połowie!!!!1111
Manninger - Zebina, Legro, Canna, Grosso - Marchisio, Sissoko, Candreva - Diego - Del Piero, Trezeguet.
Ławka: Pinsoglio, Grygera, Melo, Marrone, Giovinco, Amauri, Paolucci.
Seba na pewno wejdzie w 2 połowie!!!!1111
- Portfel
- Juventino
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... s-by-angry
Coooraz lepiej, coraz. Już widzę jak wygrywamy ten mecz.
Coooraz lepiej, coraz. Już widzę jak wygrywamy ten mecz.
- Wojtek
- Juventino
Piękny gol Alexa z wolnego (dopiero pierwszy w tym sezonie
)
Niestety bramka do szatni dla Atalanty troche przesmuciła
Fajnie że Seba zagra te 60 minut
Licze na 3 pkt...FORZA :!:
PS.W 47 minucie ładna akcja Seby

Niestety bramka do szatni dla Atalanty troche przesmuciła

Fajnie że Seba zagra te 60 minut

PS.W 47 minucie ładna akcja Seby