Serie A (28): JUVENTUS 3-3 Siena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 15:43

Mam nadzieję, że się nie zbłaźnimy znów tracąc punkty z cieniasami. Nie dopuszczam innego wyniku niż zwycięstwo i liczę, że zagramy na 0 z tyłu - ostatnio bardzo często tracimy bramki i musimy to poprawić.

Co do składu to wielka szkoda, że nie będzie Giovinco - biedak ma cały sezon praktycznie stracony niestety. Jeśli chodzi o ustawienie to pewnie zagramy podobnie jak z Fulham. W pomocy liczę na Macrchisio-Melo-Sissoko a przed nimi Camor z Candrevą. W ataku Trezol/Iaquinta no a DP znów na ławie. Zastanawiam się też czy Chiellini już będzie dostępny... Nawet jeśli tak to chyba nie powinien wychodzić od pierwszych minut - on podobnie jak Diego potrzebuje trochę luzu :)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 16:05

Nie ma możliwości, żebyśmy taki mecz przegrali ani nawet zremisowali! Liczę na co najmniej 3:0 albo nawet, żeby ten mecz był lepszy niż z Sampdorią w październiku(na pewno pamiętacie!) :twisted: . Musimy też w końcu zachować czyste konto.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Amaurozaurus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 16:10

Oj, coś czuję że pójdzie gruba kaska na wygranie Juventusu. Wygrywanie z drużynami pokroju Sieny to obowiązek. Nie widzę innego scenariusza niż 3 punkty.

rezal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 16:49

A ja wyczuwam 1:1 po bramkach Treze i Legro :D

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 16:55

rezal pisze:A ja wyczuwam 1:1 po bramkach Treze i Legro :D
Byłby to z pewnością świetny wynik! Chociaż nie wiem czy Legro nie trafi
:smile:

Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C :pray:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
--------- Alex Del Piero
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 17:18

Mateuszello pisze: Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C :pray:
Eeee chyba przegrał 3:1?

Co do meczu 3-0 Dla nas i jedziemy do przodu ;)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 17:33

Vesper pisze:
Mateuszello pisze: Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C :pray:
Eeee chyba przegrał 3:1?

Co do meczu 3-0 Dla nas i jedziemy do przodu ;)
:think: ??
Chodzi mi o drugi mecz we wtorek(wystarczy skromne 1:0 dla Chelsea)

Ale nie odbiegajmy od tematu! Mówiąc krótko: MUSIMY WYGRAĆ!

--------- Alex Del Piero
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 17:42

Mateuszello pisze:Chodzi mi o drugi mecz we wtorek (wystarczy skromne 1:0 dla Chelsea)
Ja też zrozumiałem tak jak kolega :doh:
Mateuszello pisze:Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C :pray:
Ale to już mniejsza o to.
W pierwszym poście zaktualizowałem liste TV ale szału nie ma. Pozostaje net.
Skład gazetta pokazuje Diego z DP za VI ale moim zdaniem tam będzie Candreva a Diego w końcu sobie dychnie :wink:

Obrazek
Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 13:24

Łatwy przeciwnik i gramy u siebie, tak to wygląda na papierze. Nie mnie jednak boję się tego spotkania, nie lubię kiedy Juventus musi wygrać jakieś spotkanie bo wiele razy w tym sezonie te spotkanie typu "trzeba wygrać" okazały się rozczarowaniem. Mimo obaw liczę na wysokie zwycięstwo, może nawet bramkę Iaquinty.

Juventus na zawsze!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 14:37

Juventus (4-3-1-2): Chimenti; Grygera, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Sissoko, Melo, Marchisio; Candreva; Del Piero, Trezeguet.

Ja rozumiem, że do Primma Apirllis zostało lekko ponad dwa tygodnie, ale obsada naszej bramki w tym meczu to jakiś żart?

Manningera nie ma nawet na ławce, pewnie się rozwalił na rozgrzewce. Ja mam nadzieję że to nic poważnego bo perspektywa rewanżu z Fulham i dwa piekielne wyjazdy do Sampdorii i Napoli z Antonio w bramce nie napawają optymizmem.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010, 14:41 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 14:39

Vincitore pisze:Ja rozumiem, że do Primma Apirllis zostało lekko ponad dwa tygodnie, ale obsada naszej bramki w tym meczu to jakiś żart?
Nie ryzykujemy kontuzją Manningera :prochno: A teraz poważnie. Kiedy wraca Buffon?

Diego na ławce, dobrze mu to zrobi. Liczę na dobry występ Del Piero.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 14:41

Vincitore pisze:Juventus (4-3-1-2): Chimenti; Grygera, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Sissoko, Melo, Marchisio; Candreva; Del Piero, Trezeguet.

Ja rozumiem, że do Primma Apirllis zostało lekko ponad dwa tygodnie, ale obsada naszej bramki w tym meczu to jakiś żart?

Manningera nie ma nawet na ławce, pewnie się rozwalił na rozgrzewce. Ja mam nadzieję że to nie poważnego bo perspektywa rewanżu z Fulham i dwa piekielne wyjazdy do Sampdorii i Napoli z Antonio w bramce nie napawają optymizmem.
Licze na więcej minut Camora i Vicka...co do Chimmentiego w bramce to :shock:

zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 14:43

Maninger napewno dostał kontuzji :angry: ,zobaczymy dziadka w bramce.Dobrze że Diego odpoczywa.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 14:46

Ładne jaja. Chimenti sam niedawno wrócił po kontuzji.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 14:50

No to chyba mamy przerąbane... Chimienti na bramce?! Będzie ciężko o niestracenie gola. Może lepiej już wstawić do składu Pinsoglio? Szczerze to nie wiem jaki z niego bramkarz i czy dałby radę. Oj zapowiada dreszczowiec...

Co z Manningerem? Mam nadzieje, że tylko dziś nie zagra, bo jak jego absencja potrwa do meczu z Fulham to jesteśmy cholernie głęboko w czarnej pupie...

Zablokowany