Serie A (28): JUVENTUS 3-3 Siena
- SirRose
- Juventino
Mam nadzieję, że się nie zbłaźnimy znów tracąc punkty z cieniasami. Nie dopuszczam innego wyniku niż zwycięstwo i liczę, że zagramy na 0 z tyłu - ostatnio bardzo często tracimy bramki i musimy to poprawić.
Co do składu to wielka szkoda, że nie będzie Giovinco - biedak ma cały sezon praktycznie stracony niestety. Jeśli chodzi o ustawienie to pewnie zagramy podobnie jak z Fulham. W pomocy liczę na Macrchisio-Melo-Sissoko a przed nimi Camor z Candrevą. W ataku Trezol/Iaquinta no a DP znów na ławie. Zastanawiam się też czy Chiellini już będzie dostępny... Nawet jeśli tak to chyba nie powinien wychodzić od pierwszych minut - on podobnie jak Diego potrzebuje trochę luzu
Co do składu to wielka szkoda, że nie będzie Giovinco - biedak ma cały sezon praktycznie stracony niestety. Jeśli chodzi o ustawienie to pewnie zagramy podobnie jak z Fulham. W pomocy liczę na Macrchisio-Melo-Sissoko a przed nimi Camor z Candrevą. W ataku Trezol/Iaquinta no a DP znów na ławie. Zastanawiam się też czy Chiellini już będzie dostępny... Nawet jeśli tak to chyba nie powinien wychodzić od pierwszych minut - on podobnie jak Diego potrzebuje trochę luzu

- Mateuszello
- Juventino
Nie ma możliwości, żebyśmy taki mecz przegrali ani nawet zremisowali! Liczę na co najmniej 3:0 albo nawet, żeby ten mecz był lepszy niż z Sampdorią w październiku(na pewno pamiętacie!) :twisted: . Musimy też w końcu zachować czyste konto.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Amaurozaurus
- Juventino
Oj, coś czuję że pójdzie gruba kaska na wygranie Juventusu. Wygrywanie z drużynami pokroju Sieny to obowiązek. Nie widzę innego scenariusza niż 3 punkty.
- Mateuszello
- Juventino
Byłby to z pewnością świetny wynik! Chociaż nie wiem czy Legro nie trafirezal pisze:A ja wyczuwam 1:1 po bramkach Treze i Legro
Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Vesper pisze:Eeee chyba przegrał 3:1?Mateuszello pisze: Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C![]()
Co do meczu 3-0 Dla nas i jedziemy do przodu

Chodzi mi o drugi mecz we wtorek(wystarczy skromne 1:0 dla Chelsea)
Ale nie odbiegajmy od tematu! Mówiąc krótko: MUSIMY WYGRAĆ!
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- tabo89
- Juventino
Ja też zrozumiałem tak jak kolega :doh:Mateuszello pisze:Chodzi mi o drugi mecz we wtorek (wystarczy skromne 1:0 dla Chelsea)
Ale to już mniejsza o to.Mateuszello pisze:Oby Inter się przejął meczem z Chelsea i przegrał z Catanią :C![]()
W pierwszym poście zaktualizowałem liste TV ale szału nie ma. Pozostaje net.
Skład gazetta pokazuje Diego z DP za VI ale moim zdaniem tam będzie Candreva a Diego w końcu sobie dychnie
- Alexis93
- Juventino
Łatwy przeciwnik i gramy u siebie, tak to wygląda na papierze. Nie mnie jednak boję się tego spotkania, nie lubię kiedy Juventus musi wygrać jakieś spotkanie bo wiele razy w tym sezonie te spotkanie typu "trzeba wygrać" okazały się rozczarowaniem. Mimo obaw liczę na wysokie zwycięstwo, może nawet bramkę Iaquinty.
Juventus na zawsze!
- Vincitore
- Juventino
Juventus (4-3-1-2): Chimenti; Grygera, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Sissoko, Melo, Marchisio; Candreva; Del Piero, Trezeguet.
Ja rozumiem, że do Primma Apirllis zostało lekko ponad dwa tygodnie, ale obsada naszej bramki w tym meczu to jakiś żart?
Manningera nie ma nawet na ławce, pewnie się rozwalił na rozgrzewce. Ja mam nadzieję że to nic poważnego bo perspektywa rewanżu z Fulham i dwa piekielne wyjazdy do Sampdorii i Napoli z Antonio w bramce nie napawają optymizmem.
Ja rozumiem, że do Primma Apirllis zostało lekko ponad dwa tygodnie, ale obsada naszej bramki w tym meczu to jakiś żart?
Manningera nie ma nawet na ławce, pewnie się rozwalił na rozgrzewce. Ja mam nadzieję że to nic poważnego bo perspektywa rewanżu z Fulham i dwa piekielne wyjazdy do Sampdorii i Napoli z Antonio w bramce nie napawają optymizmem.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010, 14:41 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie ryzykujemy kontuzją ManningeraVincitore pisze:Ja rozumiem, że do Primma Apirllis zostało lekko ponad dwa tygodnie, ale obsada naszej bramki w tym meczu to jakiś żart?

Diego na ławce, dobrze mu to zrobi. Liczę na dobry występ Del Piero.
- dp10
- Juventino
Licze na więcej minut Camora i Vicka...co do Chimmentiego w bramce to :shock:Vincitore pisze:Juventus (4-3-1-2): Chimenti; Grygera, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Sissoko, Melo, Marchisio; Candreva; Del Piero, Trezeguet.
Manningera nie ma nawet na ławce, pewnie się rozwalił na rozgrzewce. Ja mam nadzieję że to nie poważnego bo perspektywa rewanżu z Fulham i dwa piekielne wyjazdy do Sampdorii i Napoli z Antonio w bramce nie napawają optymizmem.
- Kubba
- Juventino
No to chyba mamy przerąbane... Chimienti na bramce?! Będzie ciężko o niestracenie gola. Może lepiej już wstawić do składu Pinsoglio? Szczerze to nie wiem jaki z niego bramkarz i czy dałby radę. Oj zapowiada dreszczowiec...
Co z Manningerem? Mam nadzieje, że tylko dziś nie zagra, bo jak jego absencja potrwa do meczu z Fulham to jesteśmy cholernie głęboko w czarnej pupie...
Co z Manningerem? Mam nadzieje, że tylko dziś nie zagra, bo jak jego absencja potrwa do meczu z Fulham to jesteśmy cholernie głęboko w czarnej pupie...