Serie A (25): Bologna 1-2 JUVENTUS
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kiedy będziemy mieli szansę zobaczyć Giovinco ja pytam się... O co w ogóle z nim chodzi... Przecież zawsze, jak wchodzi, to biega, drybluje, podaje, wszędzie go pełno... Dlaczego trenerzy dostrzegają możliwości innych piłkarzy i nie dają szans na grę Atomowej Mrówce???
Domyślam się, że trzej nasi ostatni trenerzy to spece i znają się na piłce lepiej ode mnie, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego Seba nie gra... Nie doszedł do pełni formy po kontuzji??? Nie pasuje do taktyki???
Niech ktoś mi spróbuje to wytłumaczyć proszę...
Domyślam się, że trzej nasi ostatni trenerzy to spece i znają się na piłce lepiej ode mnie, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego Seba nie gra... Nie doszedł do pełni formy po kontuzji??? Nie pasuje do taktyki???
Niech ktoś mi spróbuje to wytłumaczyć proszę...
- Simi
- Qualità Juventino
@yanquez
Bo w klubie jest ktoś taki jak Alex Del Piero. Szkoda że nie ma miejsca dla Sebastiana, bo prawdopodobnie będziemy klubem który zrujnuje mu kariere, a potencjał chłopak ma.

Bo w klubie jest ktoś taki jak Alex Del Piero. Szkoda że nie ma miejsca dla Sebastiana, bo prawdopodobnie będziemy klubem który zrujnuje mu kariere, a potencjał chłopak ma.
karosznurek pisze:[...]Bardzo liczę na występ Giovinco, bo się on nam zmarnujejak nie będzie często grać!
Monte Cristo pisze:Licze na wystep Giovinco.
Yachu_Juve pisze:Liczę na występ Giovincio...
Ciężko mi to powiedziec, ale pewnie po raz n-ty przeliczymy się..beka pisze:[...]
-----------------Buffon-----------------
--Caceres---Cannavaro---Chiellini--
------------------Melo------------------
-----Candreva-----------Sissoko-----
----------------Marchisio----------------
--Camoranesi---------------Giovinco--
-----------------Amauri-----------------

- Monte Cristo
- Juventino
Tym razem napewno - gazzetta podaje ze ma kontuzje.Simi pisze:@yanquez
karosznurek pisze:[...]Bardzo liczę na występ Giovinco, bo się on nam zmarnujejak nie będzie często grać!
Monte Cristo pisze:Licze na wystep Giovinco.Yachu_Juve pisze:Liczę na występ Giovincio...Ciężko mi to powiedziec, ale pewnie po raz n-ty przeliczymy się..beka pisze:[...]
-----------------Buffon-----------------
--Caceres---Cannavaro---Chiellini--
------------------Melo------------------
-----Candreva-----------Sissoko-----
----------------Marchisio----------------
--Camoranesi---------------Giovinco--
-----------------Amauri-----------------
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Azrael
- Juventino
Biorąc pod uwagę skład jaki został powołany na jutrzejszy mecz to nasz skład wg mnie powinien wyglądać mniej więcej tak:
-------------------Buffon------------------
--Cannavaro--Legrottaglie--Chiellini---
-------------Melo------Sissoko-----------
Camoranesi-------------------De Ceglie
-------------------Diego------------------
-----------Amauri------Del Piero--------
Oczywiście można zastosować kilka roszad np. Trezeguet za Amauriego, Marchisio za De Ceglie bądź Sissoko.
Oczywiście można zastosować kilka roszad np. Trezeguet za Amauriego, Marchisio za De Ceglie bądź Sissoko.
Pozdrawiam!
- ewerthon
- Juventino
Mam nadzieje, że to nie będzie prawda, Cannavaro się średnio nadaje do gry na tej pozycji. Już lepszy Zdenek.Azrael pisze:Biorąc pod uwagę skład jaki został powołany na jutrzejszy mecz to nasz skład wg mnie powinien wyglądać mniej więcej tak:
- Brutalo
- Juventino
Zgadzam się, najemnik jest za wolny na śmiganie w trzyosobowym bloku. Lepszy Zdenek, z opcjonalnie Zebina i Caceres także. Co do składu również się zgadzam. Teraz jest przynajmniej oficjalna wymówka dla niewystawiania Giovinco, tak więc trójka Diego-Amauri-Del Piero jest optymalna.ewerthon pisze:Mam nadzieje, że to nie będzie prawda, Cannavaro się średnio nadaje do gry na tej pozycji. Już lepszy Zdenek.Azrael pisze:Biorąc pod uwagę skład jaki został powołany na jutrzejszy mecz to nasz skład wg mnie powinien wyglądać mniej więcej tak:
Trzeba wygrać, remis nie wchodzi w grę. Od przyjścia Zaca nie przegraliśmy już pięć meczy. Jakkolwiek to brzmi... oby tak dalej

- JuveLethal
- Qualità Juventino
HaR pisze:lepiej się ogląda z polskim komentarzem
:shock:
Seba nie zagra - znowu jakas "kontuzja"

Mam nadzieje ze pomoc nie bedzie wygladala tak jak na Gazetta bo chyba bym sie kompletnie zalamal... Marchisio ma grac za Sissoko? To jakies zarty? Niech Camor wraca do pelni sil bo pomoc wyglada tragicznie. Melo juz nie chce ogladac...zaraz jego zwolennicy napisza ze " niedlugo pokaze na co go stac " a dla mnie to kompletne zero.
Granie 3 obroncami Zaca wg mnie to szalenstwo - Chiellini i Legro zapuszczali sie pod pole karne i na kontrze z tylu zostawal tylko Zebina, lepiej by byl chociaz Grosso albo Canna z tylu, z Bologna granie 3 obroncami moze przejsc ale z kims silniejszym to ja sobie tego nie wyobrazam...
- HaR
- Juventino
Ekhm. Wole już słyszeć Engela niż napalonego Chińczyka. I lepiej jest oglądać w TV niż na jakiejś tandetnej transmisji internetowej.
edit: yy Engela może i nie
edit: yy Engela może i nie

Ostatnio zmieniony 20 lutego 2010, 20:51 przez HaR, łącznie zmieniany 2 razy.
- Giovinco#20
- Juventino
- Simi
- Qualità Juventino
Cannavaro jakby miał grac, to tylko i wyłącznie w centrum trzy osobowego bloku defensywnego. Strasznie mi się nie podoba ta taktyka Zaca, ale co poradzic trzeba się przemęczyc do końca sezonu.. 

Przykładem tego może byc np. bramka Sulejmaniego.JuveLethal pisze:Granie 3 obroncami Zaca wg mnie to szalenstwo - Chiellini i Legro zapuszczali sie pod pole karne i na kontrze z tylu zostawal tylko Zebina, lepiej by byl chociaz Grosso albo Canna z tylu, z Bologna granie 3 obroncami moze przejsc ale z kims silniejszym to ja sobie tego nie wyobrazam...
- Lypsky
- Juventino
Powiedział wielbiciel "talentu" Zebiny, który w meczu z Ajaxem pokazałna co go stać.JuveLethal pisze:Melo juz nie chce ogladac...zaraz jego zwolennicy napisza ze " niedlugo pokaze na co go stac " a dla mnie to kompletne zero.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bob
- Juventino
w końcu zaczeliśmy grać i tyle czasu sie amauri marnował a to dlatego ze podawali mu piłke do nogi a on strzelać nieumie jedynie sie kiwac a główke to ma jedna z lepszych na świecie tylko wiecej piłek 3ba mu grac
no coż mistrzostwa sie zblizaja w RPA toi Amauri sie wkońcu obudził tylko Camora jeszcze brakuje ibedzie dobrze co do meczu skromnie co skromnie ale powinniśmy wygrac . Diego jak zauwazyłem w każdym meczu walczy a za rok -2 to będa z niego ludzie . jutro zobaczymy cała prawde

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- juventusprzemek
- Juventino
Musimy zagrać bardzo zdecydowanie.
Wreszcie ktoś stawia na Alexa i wie, że to przynosi korzyści.
Powrót Salihamidzica też wychodzi Juve na dobre.
Kryzys strzelecki Amauriego też chyba minął...może przestraszył się tego, że Juve chce się go pozbyć?
Ja proponowałbym takie ustawienie:
Buffon – Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Salihamidzić, Felipe Melo, Marchisio, De Ceglie, Diego, Amauri, Del Piero
Forza Juve!
Wreszcie ktoś stawia na Alexa i wie, że to przynosi korzyści.
Powrót Salihamidzica też wychodzi Juve na dobre.
Kryzys strzelecki Amauriego też chyba minął...może przestraszył się tego, że Juve chce się go pozbyć?
Ja proponowałbym takie ustawienie:
Buffon – Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Salihamidzić, Felipe Melo, Marchisio, De Ceglie, Diego, Amauri, Del Piero
Forza Juve!
- Marian.
- Juventino
Tak, zwłaszcza w meczu z Ajaxem.juventusprzemek pisze: Powrót Salihamidzica też wychodzi Juve na dobre.
juventusprzemek pisze:Kryzys strzelecki Amauriego też chyba minął...może przestraszył się tego, że Juve chce się go pozbyć?
Co do meczu to powiem szczerze, liczę na wygraną. Chciałbym by Zac się opamiętał i wystawił w końcu Sebe w pierwszym składzie, bo to robi się już trochę niepokojące. W obecnej taktyce(3-4-1-2) marnuje się Caceres, a Giovinco w ogóle nie gra. Najlepszym rozwiązaniem było by 4-2-3-1, ale to mało prawdopodobne.