Produkcje filmowe o Juventusie

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 10:49

Faktem jest jednocześnie, że zapisy rozmów i zdjęcia operacyjne są autentyczne, więc jednocześnie przynajmniej nieco obiektywne...

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 11:07

Jak pokazały działania prokuratury w naszym kraju za rządów pis, każde wyrwane z kontekstu zdanie można sobie w coś wpasować. Śmiem twierdzić, że tutaj będzie podobnie. U nas zrobili kozła ofiarnego z kaczmarka, w italii uwalili moggiego.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 11:07

Jak ten film jest obiektywny to mi kaktus na ręce wyrośnie. La7 należy do Telecom Italia Media, tego samego Telecom, który wraz z proverą ich szefem i dyrektorem interu zarazem, próbował zrobić wszystko byle tylko udupić Juventus! A włochy są takim krajem, że się pisze tak jak się kibicuje.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 11:19

Obiektywny czy nie, na pewno warto to obejrzeć, chociażby jako ciekawostkę, żeby wiedzieć jakiego typu informacjami na ten temat są faszerowani włosi.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 11:21

Siewier pisze:Obiektywny czy nie, na pewno warto to obejrzeć, chociażby jako ciekawostkę, żeby wiedzieć jakiego typu informacjami na ten temat są faszerowani włosi.
Co stacja to inna informacja, inny film i inny program. Jak już komuś zależy na filmie o tym gównie, to poszukajcie czegoś obiektywnego, a nie produkcję niemal z rąk dyrekcji interu...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 12:39

no to jak juz bedzie cos wiadomo i jakas upolszczona wersja to dajcie znac!

a dla pani tlumaczki calusy od wszytskich kibicow na zachete hehehe ;)

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 13:41

Kochani mam nadzieję, że napisy jakoś się skombinuje. Jak ktoś będzie miał napisy z filmikiem to niech wrzuci tutaj i udostępni wszystkim.

Pozdrawiam

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 13:44

@blads, jakieś wieści, czy będą czy nie? Ja zacząłem już tłumaczyć, przynajmniej w razie czego.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 17:33

Czekam Panowie na jakiekolwiek wieści. Puki co jest na uczelni jeszcze chyba, ma wyłączony telefon także ciężko...jeszcze rano tłumaczyłem jej jak ściągać z megauploada :angry: znajomość komputerów przez kobiety jest dla mnie zadziwiająca :) obiecała że jak tylko wróci do domu zabiera się za tłumaczenie więc w sumie nie pośpieszam puki co i liczę na jej wspaniałomyślność bo przecież muszę to obejrzeć :) Awaryjnie mam w pogotowiu numer do biura tłumaczeń w Katowicach, jeżeli nie wypali coś takiego to dzwonie tam :)

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 18:19

blads pisze:Czekam Panowie na jakiekolwiek wieści. Puki co jest na uczelni jeszcze chyba, ma wyłączony telefon także ciężko...jeszcze rano tłumaczyłem jej jak ściągać z megauploada :angry: znajomość komputerów przez kobiety jest dla mnie zadziwiająca :) obiecała że jak tylko wróci do domu zabiera się za tłumaczenie więc w sumie nie pośpieszam puki co i liczę na jej wspaniałomyślność bo przecież muszę to obejrzeć :) Awaryjnie mam w pogotowiu numer do biura tłumaczeń w Katowicach, jeżeli nie wypali coś takiego to dzwonie tam :)
Tylko nie mów, że się wcale nie napaliłeś... Mój punkt widzenia jest taki, że to szmira i przedstawione zostaną ta same nagrania, co na procesie, czyli powycinane i jakimś cudem bez cienia podejrzenia na inter. Jeśli tak bardzo chcesz to coś obejrzeć to powinieneś zajrzeć także zbioru informacji jakie posiada JuvePoland. Tak samo trzeba je czytać jak te napisy, które mam nadzieje nie zrobi Ci koleżanka... i wydasz kase na głupią propagandę

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 18:32

Bartku tak napaliłem się na ten film, muszę to zobaczyć...Nie widzieliście skąd możecie wiedzieć że to propaganda Interu ? Trzeba być obiektywnym pod każdym względem :) Wydaje kasę na kalendarze, szaliki, koszulki i inne tego typu rzeczy związane z Juve więc czemu mam nie wydać na film :) Jestem tak napalony że muszę mieć to przetłumaczone bo mnie ciekawość zje, staram się coś zrobić ku temu i mam nadzieje że się uda i reszta chłopaków będzie mogła sobie też zobaczyć :) Tudzież ty też z czystej ciekawości :)

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 18:39

Blads pisze:.Nie widzieliście skąd możecie wiedzieć że to propaganda Interu ?
A co innego może zamieszczać user z logo interu w awatarze? Lepiej byscie go stosownie pozdrowili w komentarzu :twisted:.

calma calma
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 18:39

Nie udawaj zes sie napalil na film... na pewno chodzi o kolezanke :lol:

"Trzeba byc obiektywnym" - to po ciul chcesz ogladac ten film ? Rownie dobrze mozesz sobie przeczytac obiektywna Wybiorcza.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 18:40

Nie znając nazwisk, pewnych haseł ze środowiska klubu, faktów etc. będzie jej dużo trudniej przetłumaczyć to video.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2010, 19:23

white_wolv - to też :D ale nad tym będę pracował później :)

mnowo - jak dla mnie to ważne jest że chce pomóc, jeżeli się nie uda zły nie będę tylko trochę zawiedziony :)

ODPOWIEDZ