Produkcje filmowe o Juventusie
- wojti-s
- Juventino
Jak pokazały działania prokuratury w naszym kraju za rządów pis, każde wyrwane z kontekstu zdanie można sobie w coś wpasować. Śmiem twierdzić, że tutaj będzie podobnie. U nas zrobili kozła ofiarnego z kaczmarka, w italii uwalili moggiego.
- juveluck
- Juventino
Jak ten film jest obiektywny to mi kaktus na ręce wyrośnie. La7 należy do Telecom Italia Media, tego samego Telecom, który wraz z proverą ich szefem i dyrektorem interu zarazem, próbował zrobić wszystko byle tylko udupić Juventus! A włochy są takim krajem, że się pisze tak jak się kibicuje.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Co stacja to inna informacja, inny film i inny program. Jak już komuś zależy na filmie o tym gównie, to poszukajcie czegoś obiektywnego, a nie produkcję niemal z rąk dyrekcji interu...Siewier pisze:Obiektywny czy nie, na pewno warto to obejrzeć, chociażby jako ciekawostkę, żeby wiedzieć jakiego typu informacjami na ten temat są faszerowani włosi.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- PrzemasJuve
- Juventino
no to jak juz bedzie cos wiadomo i jakas upolszczona wersja to dajcie znac!
a dla pani tlumaczki calusy od wszytskich kibicow na zachete hehehe
a dla pani tlumaczki calusy od wszytskich kibicow na zachete hehehe

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- blads
- Juventino
Czekam Panowie na jakiekolwiek wieści. Puki co jest na uczelni jeszcze chyba, ma wyłączony telefon także ciężko...jeszcze rano tłumaczyłem jej jak ściągać z megauploada
znajomość komputerów przez kobiety jest dla mnie zadziwiająca
obiecała że jak tylko wróci do domu zabiera się za tłumaczenie więc w sumie nie pośpieszam puki co i liczę na jej wspaniałomyślność bo przecież muszę to obejrzeć
Awaryjnie mam w pogotowiu numer do biura tłumaczeń w Katowicach, jeżeli nie wypali coś takiego to dzwonie tam 

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Tylko nie mów, że się wcale nie napaliłeś... Mój punkt widzenia jest taki, że to szmira i przedstawione zostaną ta same nagrania, co na procesie, czyli powycinane i jakimś cudem bez cienia podejrzenia na inter. Jeśli tak bardzo chcesz to coś obejrzeć to powinieneś zajrzeć także zbioru informacji jakie posiada JuvePoland. Tak samo trzeba je czytać jak te napisy, które mam nadzieje nie zrobi Ci koleżanka... i wydasz kase na głupią propagandęblads pisze:Czekam Panowie na jakiekolwiek wieści. Puki co jest na uczelni jeszcze chyba, ma wyłączony telefon także ciężko...jeszcze rano tłumaczyłem jej jak ściągać z megauploadaznajomość komputerów przez kobiety jest dla mnie zadziwiająca
obiecała że jak tylko wróci do domu zabiera się za tłumaczenie więc w sumie nie pośpieszam puki co i liczę na jej wspaniałomyślność bo przecież muszę to obejrzeć
Awaryjnie mam w pogotowiu numer do biura tłumaczeń w Katowicach, jeżeli nie wypali coś takiego to dzwonie tam
- blads
- Juventino
Bartku tak napaliłem się na ten film, muszę to zobaczyć...Nie widzieliście skąd możecie wiedzieć że to propaganda Interu ? Trzeba być obiektywnym pod każdym względem
Wydaje kasę na kalendarze, szaliki, koszulki i inne tego typu rzeczy związane z Juve więc czemu mam nie wydać na film
Jestem tak napalony że muszę mieć to przetłumaczone bo mnie ciekawość zje, staram się coś zrobić ku temu i mam nadzieje że się uda i reszta chłopaków będzie mogła sobie też zobaczyć
Tudzież ty też z czystej ciekawości 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
A co innego może zamieszczać user z logo interu w awatarze? Lepiej byscie go stosownie pozdrowili w komentarzu :twisted:.Blads pisze:.Nie widzieliście skąd możecie wiedzieć że to propaganda Interu ?
calma calma
- white_wolv
- Juventino
Nie udawaj zes sie napalil na film... na pewno chodzi o kolezanke :lol:
"Trzeba byc obiektywnym" - to po ciul chcesz ogladac ten film ? Rownie dobrze mozesz sobie przeczytac obiektywna Wybiorcza.
"Trzeba byc obiektywnym" - to po ciul chcesz ogladac ten film ? Rownie dobrze mozesz sobie przeczytac obiektywna Wybiorcza.