Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 3-0 Napoli
- Łukasz
- Juventino
10 pucharów pocieszenia. Też mi prestiż...stahoo pisze:Puchar Włoch (chyba?) może nam "przypiąć" srebrną gwiazdkę. A to byłby pewien prestiż.
- pan Zambrotta
- Juventino
zachowujesz się jak stara, kapryśna baba, Łukaszu.Łukasz pisze:10 pucharów pocieszenia. Też mi prestiż...stahoo pisze:Puchar Włoch (chyba?) może nam "przypiąć" srebrną gwiazdkę. A to byłby pewien prestiż.
Być pierwszym zespołem zdobywający 10 pucharów, mieć tą srebrną gwiazdkę. To jest coś.
- Łukasz
- Juventino
Nie mam nic przeciwko, ale nie powiem, żeby mi zależało.pan Zambrotta pisze:zachowujesz się jak stara, kapryśna baba, Łukaszu.Łukasz pisze:10 pucharów pocieszenia. Też mi prestiż...stahoo pisze:Puchar Włoch (chyba?) może nam "przypiąć" srebrną gwiazdkę. A to byłby pewien prestiż.
Być pierwszym zespołem zdobywający 10 pucharów, mieć tą srebrną gwiazdkę. To jest coś.
"Niech żadna pipa nie myśli, że zadowolimy się Coppa Italia!"
- PrzemasJuve
- Juventino
ja bym chcial zebysmy w koncu wygrali cokolwiek...bo narazie jedyne na co nas stac zeby wygrac to...mecz wloskiej ligi..a o to tez bywa baaaaaaaaardzo trudno
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Pomoc wygląda wybitnie... jeszcze znając życie kogoś kontuzja złapie i dopiero będzie wesoło. Felipe Melo będzie naszą ostoją w środku pola :rotfl:.
W Napoli wszyscy zdrowi i gotowi? Zapowiada się niezły dramat.
No i z faktu, ze sie nieudacznicy pojawili w Vinovo nie wyciagalbym wnioskow, ze to kolejny mecz szansy dla Ferrary.
W Napoli wszyscy zdrowi i gotowi? Zapowiada się niezły dramat.
No i z faktu, ze sie nieudacznicy pojawili w Vinovo nie wyciagalbym wnioskow, ze to kolejny mecz szansy dla Ferrary.
calma calma
- sebastian10
- Juventino
Azrael zgadzam sie z takim składem niech graja melo sam se da rade beda skrzydłowi klasyczni i silny atak moga przegrac ale nie zagraja ofensywnie wkoncu
- Corcky
- Juventino
Lavezzi z tego co widziałem to w meczu z Sampdorią był znoszony z boiska z powodu kontuzji mięśniowej.Pluto pisze: W Napoli wszyscy zdrowi i gotowi? Zapowiada się niezły dramat.
Liczę na ustawienie 4-4-2. Spodziewam się czegoś takiego:
------Zebina - Canna - Chiellini - Grosso---
Hasan - Melo(Diego) - Marchisio - De Ceglie
---------Amauri---------Del Piero-------------
Nie pojmuję w ogóle tego, że jest to mecz ostatniej szansy dla Ferrary. Zresztą piłkarze chyba sami widzą, że drużynie brakuje dobrej organizacji na boisku. Czy są w ogóle w stanie się jeszcze zmobilizować i zagrać dla trenera? Mam nadzieję, że znajdą motywację chociaż w zdobyciu Pucharu.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2010, 13:37 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Alessandro Del Piero ole!
- Choperini
- Juventino
Lavezzi ma pauzować przez dobrych kilka tygodni. O ile się nie mylę to ma ich być chyba 5.Corcky pisze:Lavezzi z tego co widziałem to w meczu z Sampdorią był znoszony z boiska z powodu kontuzji mięśniowej.Pluto pisze: W Napoli wszyscy zdrowi i gotowi? Zapowiada się niezły dramat.
Tutaj oficjalna informacja na stronie Napoli:

"Run Hassan. Run!
"

- karosznurek
- Juventino
Popieram znanie Azreala, skład na miarę możliwości jest dobry. Ultimatum postawione jest tylko dlatego byśmy nie odpadli z pucharu Włoch, tak szybko. Według mnie po tym meczu zwolnią Ferrare i będziemy się z Hiddinka.
- juveman7
- Juventino
Przegrywając ten mecz nie powiększy się strata punktowa do Interu, a to jest już jakiś plus. Następnym plusem jest stuprocentowe odejście Ferrary z ławki trenerskiej.
Jak wygramy to powstanie wielkie zamieszanie wokół nowego trenera i powiększą nam się szanse na zdobycie pucharu Włoch.
Ferrari ma o co walczyć. Zobaczymy czy wykorzysta ten mecz i udowodni nam że jest świetny w tym co robi.
Wstydu już się dużo najedliśmy i zapewne teraz na koniec dopiero nam Ciro dowali.
Jak wygramy to powstanie wielkie zamieszanie wokół nowego trenera i powiększą nam się szanse na zdobycie pucharu Włoch.
Ferrari ma o co walczyć. Zobaczymy czy wykorzysta ten mecz i udowodni nam że jest świetny w tym co robi.
Wstydu już się dużo najedliśmy i zapewne teraz na koniec dopiero nam Ciro dowali.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Ciro85
- Juventino
Ponoć jutro Mazzari ma dać szanse zawodnikom którzy w tym sezonie grali mniej. Mówi się o Cigarinim, Datolo czy Hofferze. Tak czy siak będzie niezwykle ciężko. Trzeba pamiętać, że od momentu przejęcia drużyny przez Mazzariego Napoli do tej pory jeszcze nie przegrało.
Liczę, że mimo wszystko wygramy(bo jednak szkoda trochę tego pucharu) ale i zarazem Ciro zostanie zwolniony. Niestety czeka nas jeszcze jedna męczarnia (bo tak można nazwać grę Juve).
Liczę, że mimo wszystko wygramy(bo jednak szkoda trochę tego pucharu) ale i zarazem Ciro zostanie zwolniony. Niestety czeka nas jeszcze jedna męczarnia (bo tak można nazwać grę Juve).
- rezal
- Juventino
Chodziło mi o Diego i De Czelie jako skrzydłowych.Podobno Amauri zawieszony?No to super, na szpicę Immobile czy Del Piero?Może zaraz Pinsoglio wstawimy?A może Canne?tabo89 pisze:nie wiem czy De Ceglie ma grać w ataku czy może miało być DPrezal pisze:---Diego-----------------DC------
- Hubson
- Juventino
Szczerze, to nie wiem co myśleć o tym meczu:/ Jeśli przegrana miała by oznaczać pożegnanie się z Ciro a powitanie Guusa to z bólem serca ale oświadczam że wolałbym żeby ten mecz Juve przegrało. Natomiast jeśli bez względu na wynik, Ciro wypada to oczywiście kibicuje naszym 

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
proponowałbym Chielliniego, ja pamiętam jak w pierwszym meczu z Parmą w Coppa Italia Ranieri wystawił rezerwowy skład ... ahhh gdzie te czasy?rezal pisze:Chodziło mi o Diego i De Czelie jako skrzydłowych.Podobno Amauri zawieszony?No to super, na szpicę Immobile czy Del Piero?Może zaraz Pinsoglio wstawimy?A może Canne?tabo89 pisze:nie wiem czy De Ceglie ma grać w ataku czy może miało być DPrezal pisze:---Diego-----------------DC------
Dobrze że pokazują mecz na TVP Sport przemęczę się trochę i pójdę spać. Przynajmniej łatwo będzie wstać rano, bo będę wyspany. I nie chcę być pozytywnie zaskoczony meczem...