Gůrny Ślůnsk rusza na Lublin!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Kurcze dla mnie to trochę kwas bo będę musiał bardzo wcześnie dotrzeć do Katowic co łatwe nie będzie:/ Aczkolwiek z drugiej strony faktycznie jest szansa zaoszczędzić troche kasy i przeznaczyć ją na coś godniejszego;) No i nie musiałbym się urywać w piątek z pracy.
Co do tego, że będziemy słabo wyglądać na meczu to i tak pewnie od rana w sobotę zwiedzalibyśmy miejscowe knajpy, więc nie będzie różnicy.
Generalnie dostosuje się do reszty.
Co do tego, że będziemy słabo wyglądać na meczu to i tak pewnie od rana w sobotę zwiedzalibyśmy miejscowe knajpy, więc nie będzie różnicy.
Generalnie dostosuje się do reszty.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Niech sie wypowiedza najlepiej wszyscy zainteresowani. Wybierzemy demokratycznie, no chyba, ze ktos nie bedzie mial mozliwosci dojechac w sobote tak wczesnie do Katowic, to pozostaniemy przy piatkowej opcji. SebaStianS napisal mi na priva, ze wybiera opcje piatkowa.
- Juventinha
- Qualità Juventina
co prawda ja do tematu nie pasuje regionalnie, ale chetnie bym sie z Wami ... no i Radek mi kazal sie wypowiedzizec, wiec 
Ja bym wolala sobotnia oczywiscie, ale jakbyscie jechali troche inna trasa (np ta z 4 min przesiadki
moze sie da zalatwic o sympatycznych panow kanarkow, zeby nam nie nawial ten drugi pociag
)
To przez Wa-we to bardzi ciezka opcja
Ale jakby mi reszta Krk pomogla Was przenocowac, to mozecie jechac z krk?

Ja bym wolala sobotnia oczywiscie, ale jakbyscie jechali troche inna trasa (np ta z 4 min przesiadki

To przez Wa-we to bardzi ciezka opcja

Ale jakby mi reszta Krk pomogla Was przenocowac, to mozecie jechac z krk?

- Makoto
- Qualità Juventina
Ja co prawda nie wiem, czy w ogóle pojade, ale...
Jak bym jechala, to szczytem moich marzen,snow i pragnień byloby jechac przez Krakow, z lub bez noclegu tamże (cytat
).
Ten post został napisany z własnej, nieprzymuszonej woli
Ale tak na serio, to ta opcja jest logiczniejsza
Jak bym jechala, to szczytem moich marzen,snow i pragnień byloby jechac przez Krakow, z lub bez noclegu tamże (cytat

Ten post został napisany z własnej, nieprzymuszonej woli

Ale tak na serio, to ta opcja jest logiczniejsza

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ja tu widze, ze kolejne osoby sa w dziwny sposob zmuszane do wyrazania nieswoich pogladow
No coz, jest wiec kolejna opcja
chyba do ostatniego momentu nie bedzie wiadomo jakim sposobem i ktoredy dostaniemy sie do tego Lublina..

- Kuri
- Juventino
a więc wolne w robocie mam zalatwione, chciałbym teraz jakos mniej wiecej rozeznać się jak to nas wyjdzie finansowo tylko przy tej opcji krakowskiej to juz w ogole sie pogubilem...;] jakieś konkrety panie i panowie!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ktoredy bysmy nie jechali to za bilety na pociag placimy 70-75zl (ze znizka). Jesli dodatkowo bylby nocleg to kolejne 30zl (ale z tego co widze raczej tego noclegu nie bedzie, chyba, ze w krakowskiej akademickiej szafie). Co do prowiantu na podroz to sie jeszcze dogadamy w zaleznosci od tego ktoredy pojedziemy.
- juveluck
- Juventino
Jeszcze raz przypominam o wpłatach. Wszystkie informacje tutaj. Pieniądze muszą być u nas do czwartku. Nie będziemy mieli możliwości edytowania listy obecności w piątek. W związku z czym jeżeli pieniądze od kogoś dojdą po czwartku, nie będzie mógł uczestniczyć w spotkaniu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Korzystając z chwilowego dostępu do kompa, informuje że jade
mam nadzieje, ze juz dziś wieczorem bądź jutro bede mieć pełniejszy dostep do kompa i bede na bieżąco z wszystkimi informacjami.
Co do opcji to sama nie wiem która byłaby korzystniejsza, więc na razie się wstrzymam

Co do opcji to sama nie wiem która byłaby korzystniejsza, więc na razie się wstrzymam

- Radek_88
- Qualità Juventino
Wierzymy, ze jeszcze sie cos zmieni i dasz rade jechac..
A tymczasem czy ma ktos jakis sprzeciw zeby jechac przez ten nieszczesny Krakow piatkowym wieczorem? Wypowiadac sie zeby bylo wczesniej wiadomo jak w koncu jedziemy!

A tymczasem czy ma ktos jakis sprzeciw zeby jechac przez ten nieszczesny Krakow piatkowym wieczorem? Wypowiadac sie zeby bylo wczesniej wiadomo jak w koncu jedziemy!
- Juventinha
- Qualità Juventina
kurde, Ultras, w kulki sobie lecisz?:P podstaw kogos na te zajecia
heh, szkoda, ze nie mam pieczatki
to jesli sie zdecydujecie mnie nawiedzic to dajcie znac
moj pokoj ma wymiary... a nie wiem, ale lajtowo sie skacze na skakance i o nic nie zahacza

heh, szkoda, ze nie mam pieczatki

to jesli sie zdecydujecie mnie nawiedzic to dajcie znac

moj pokoj ma wymiary... a nie wiem, ale lajtowo sie skacze na skakance i o nic nie zahacza