Serie A (7) Palermo 2-0 Juventus
- stahoo
 - Juventino

Cholera, módl się żeby Grygera za bardzo się nie usmiechał.dr.DeV pisze:Wreszcie oglądnę mecz w pełnej rozdzielczości ekranu telewizora 42 Calowego.
Palermo musi nam dać 3 punkty. Nie ma innej opcji, chociaż jak zawodnicy podejda do tego meczu, tak jak do poprzedniego w Serie A to możemy wyjechać z Sycylii z pustymi rękoma.
Mam nadzieję, że Amauri odpocznie, ponieważ mimo, że gra dobrze (nie licząc Bologny) to nie może sie przełamać.
- Azrael
 - Juventino

Nie miałbym nic przeciwko gdyby Zdenek ustrzelił hattricka i dr.DeV zszedł podczas meczu na zawał...stahoo pisze:Cholera, módl się żeby Grygera za bardzo się nie usmiechał.dr.DeV pisze:Wreszcie oglądnę mecz w pełnej rozdzielczości ekranu telewizora 42 Calowego.
Pozdrawiam!
						- dr.DeV
 - Juventino

- Podziekował: 3 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 4 razy

dzięki. ;d Żadne luki w uzębieniu mi nie straszne chodź obce (ta jedna szóstka się nie liczy!) Skład optymalny do którego zdążyłem się już przyzwyczaić, myślałem że Ciro zaskoczy i zagramy 4-2-3-1 ; d Palermo chyba tak gra... No Zobaczymy jak sobie z tym poradzimy - mam nadzieję że nie wyjdziemy na pierwszą połowę bezpłciowo i obyśmy nie cofali się tak w tyły gdy strzelimy bramkę.Azrael pisze:Nie miałbym nic przeciwko gdyby Zdenek ustrzelił hattricka i dr.DeV zszedł podczas meczu na zawał...stahoo pisze:Cholera, módl się żeby Grygera za bardzo się nie usmiechał.dr.DeV pisze:Wreszcie oglądnę mecz w pełnej rozdzielczości ekranu telewizora 42 Calowego.
Raczej Enzo.Kamex22 pisze:Bo gramy 4-2-3-1Co prawda jakos dziwnie jest bo ktos z dwojki Amauri Iaq jest ofensywnym pomocnikiem... Ustawienie na podstawie danych z oficjalnej strony
-------- Amauri ------
Enzo - Diego - Camor
					Ostatnio zmieniony 04 października 2009, 20:36 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 2 razy.

- Moonk
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Dziś mam nadzieje zobaczyć znowu zwycięskie Juve, bez względu na styl i rozmiar wygranej. 
Mam nadzieję, że obejdzie się dziś beż żadnych kontuzji, zwłaszcza w pomocy, bo patrząc na listę powołanych to wejść może jedynie do środka młodziutki Maronne i De Ceglie, którego mimo, że zagrał kilka minut na tej pozycji i pokazał się z nienajgorszej strony, widzieć bym w pomocy nie chciał...

Mam nadzieję, że obejdzie się dziś beż żadnych kontuzji, zwłaszcza w pomocy, bo patrząc na listę powołanych to wejść może jedynie do środka młodziutki Maronne i De Ceglie, którego mimo, że zagrał kilka minut na tej pozycji i pokazał się z nienajgorszej strony, widzieć bym w pomocy nie chciał...
- Kamex22
 - Juventino

Bo gramy 4-2-3-1 
 Co prawda jakos dziwnie jest bo ktos z dwojki Amauri Iaq jest ofensywnym pomocnikiem... Ustawienie na podstawie danych z oficjalnej strony 
EDIT: Mialo byc nie "bo gramy", a "Ale my wlasnie gramy..." , sorry jestem chory i nie kontaktuje
 CO do Enzo tez tak mysle bo w reprze gral jako lewo(?)skrzydlowy w 3 osobowym ataku, choc ja bym wyprobowal go jako jedynego napastnika a za Amauriego Giovinco czyli: 
--Poulsen-Melo--
Camor-Diego-Gio
-----Iaquinta-----
ale jest Iaq i trza liczyc na gole;)

EDIT: Mialo byc nie "bo gramy", a "Ale my wlasnie gramy..." , sorry jestem chory i nie kontaktuje
--Poulsen-Melo--
Camor-Diego-Gio
-----Iaquinta-----
ale jest Iaq i trza liczyc na gole;)
- Buri
 - Juventino

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, Melo kuleje pewnie lekka kontuzja. Środek Sissoko - Melo znowu nie do zrealizowania ?  
jednak chyba nic groźnego. Nie wiem czy zauważyliście ale Poulsen jak na razie wywiązuje się z obowiązków.
Melo zawalił przy bramce
 coś się nie wracał...

jednak chyba nic groźnego. Nie wiem czy zauważyliście ale Poulsen jak na razie wywiązuje się z obowiązków.
Melo zawalił przy bramce
					Ostatnio zmieniony 04 października 2009, 21:26 przez Buri, łącznie zmieniany 2 razy.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane."   -   Alessandro Del Piero
						- stahoo
 - Juventino

- radecki2828
 - Juventino

mozna zapomniec o zwyciestwie