Serie A (4) Juventus 2-0 Livorno
- JuveR
- Juventino
Dwa lata temu obstawiłem 3-1 po bramkach Del Piero i 2x Treze i się sprawdziło. W tym roku życzę sobie i Juventusowi 2-0 po bramkach Davida
Choć łatwo o ten wynik raczej nie będzie biorąc pod uwage luki w pomocy. Ja bym postawił na Marrone od pierwszych minut, choć pewnie Ferrara takiego ryzyka nie podejmie.

NIE, nikt nie planuje, bo ni ma. Zapraszamy na czatsylvin pisze:a moze ktos wie czy na paltformie polsatu bedzie gdzies mecz? ma ktos polsat i planuje ogladac ten mecz?

- eslk
- Juventino
Ekhm...
Własnie na "Gazzetta.it" pojawił się skład Juve. Jest, trzeba przyznac, dosc "zaskakujący". Gra nawet Molinaro.
Buffon - Grygera, Legro, Chiellini, Molinaro - Poulsen, Marchisio, Camoranesi - Giovinco - Iaquinta, Trezeguet.
Na rezerwie: Amauri, Marrone, Zebina, De Ceglie, Caceres, Grosso, Manninger.
Własnie na "Gazzetta.it" pojawił się skład Juve. Jest, trzeba przyznac, dosc "zaskakujący". Gra nawet Molinaro.
Buffon - Grygera, Legro, Chiellini, Molinaro - Poulsen, Marchisio, Camoranesi - Giovinco - Iaquinta, Trezeguet.
- piotrinho1234...
- Juventino
Jeśli zagramy tym składem to będzie ciężej o wynik,a napewno o gre ofensywną JUVE niż przypuszczałem.Chyba liczba typujących wysoki wynik dla JUVE oczywiście,powinna się zmienićeslk pisze:Ekhm...
- Andryk
- Juventino
myślę, że Ciro po prostu dał odpocząć Grosso. Fakt, faktem osłabia to sporo skład tym bardziej, że nie zagra Melo, Diego czy Canna. Mam nadzieje, że Gio z Camorem będą dobrze współpracować. Liczę na trzy punkty, choć nie spodziewam sie łatwego spotkania...eslk pisze:Ekhm...
- chapi
- Juventino
- piotrek.prz
- Juventino
Hm, ciekawe, bo Juventus.com podaje taki oto skład:eslk pisze:Ekhm...
Buffon - Grygera, Legro, Chiellini, Grosso - Poulsen, Marchisio, Camoranesi - Giovinco - Iaquinta, Trezeguet.
Składy te różnią się tylko 1 zawodnikiem, i mam nadzieję, że w podstawowym składzie zagra jednak Grosso, zwłaszcza, że on na początku sezonu w Olympique praktycznie nie grał, więc powinien być mniej zmęczony niż Ci którzy grają w Juve w kółko.
"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- Zawidowianin
- Juventino
W ciągu tygodnia rozegrał 3 spotkania, więc ma prawo być zmęczony.
- JuveCracow
- Juventino
Patrząc na skład Livorno, niepokoi mnie młody, pozostający jeśli się nie mylę na wypożyczeniu z Udinese Antonio Candreva. Chłopak ma papiery na grę- no, chyba, że zacznie się spinać. Nasza obrona bez świetnego w okresie przygotowawczym Zebiny i będącego ostatnio nie do przejścia Cannavaro wydaje się słabsza, ale Grygera i Legro to nie nowicjusze i powinni sobie poradzić. Dobrze że gra Grosso, jego doświadczenie i potencjał ofensywny wobec dużo gorszego w przodzie Czecha na przeciwnej stronie mogą okazać się coraz cenniejsze z każdym meczem w naszych barwach. Liczę na niego bardzo, od początku wzbudza moją sympatię jako osoba i uznanie jako piłkarz. Giovinco i Trezeguet, oto komu będę przyglądał się dziś wieczorem z największą uwagą. Mają wielką szansę pokazać, na co ich obecnie stać na tle znacznie słabszego niż Bordeaux czy ostatnio ograne Lazio rywala.
Jeśli chodzi o transmisję, to jak prawdziwy kibic- profesjonalista :doh: będę profesjonalnie łapał linki z rojadirecta.com, zacznę od rewelacyjnego moim zdaniem TVUPlayera, przez znany i lubiany SopCast a jak wszystko weźmie w łeb to zainstaluję w końcu i TVants. A że do tego taki np. ustream też rzadko mnie zawodzi, a na obecną chwilę już dużo linków widzę, to z obejrzeniem spotkania nie powinno być problemów- polecam niezdecydowanym :lol: Ach, pora na rytualną kąpiel przed spotkaniem, na oczyszczenie duszy i ciała, by być godnym ziornięcia na biało- czarne barwy...
Jeśli chodzi o transmisję, to jak prawdziwy kibic- profesjonalista :doh: będę profesjonalnie łapał linki z rojadirecta.com, zacznę od rewelacyjnego moim zdaniem TVUPlayera, przez znany i lubiany SopCast a jak wszystko weźmie w łeb to zainstaluję w końcu i TVants. A że do tego taki np. ustream też rzadko mnie zawodzi, a na obecną chwilę już dużo linków widzę, to z obejrzeniem spotkania nie powinno być problemów- polecam niezdecydowanym :lol: Ach, pora na rytualną kąpiel przed spotkaniem, na oczyszczenie duszy i ciała, by być godnym ziornięcia na biało- czarne barwy...

- Kicek7
- Juventino
Nie prościej zarejestrować się za darmo na bet365 i oglądać każdy mecz Juve w Serie A w dobrej jakości i z angielskim komentarzem?JuveCracow pisze: Jeśli chodzi o transmisję, to jak prawdziwy kibic- profesjonalista :doh: będę profesjonalnie łapał linki z rojadirecta.com, zacznę od rewelacyjnego moim zdaniem TVUPlayera, przez znany i lubiany SopCast a jak wszystko weźmie w łeb to zainstaluję w końcu i TVants. A że do tego taki np. ustream też rzadko mnie zawodzi, a na obecną chwilę już dużo linków widzę, to z obejrzeniem spotkania nie powinno być problemów- polecam niezdecydowanym :lol: Ach, pora na rytualną kąpiel przed spotkaniem, na oczyszczenie duszy i ciała, by być godnym ziornięcia na biało- czarne barwy...

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Każdy ligowy i nie da się powiększyć. Coś za coś.Kicek7 pisze: Nie prościej zarejestrować się za darmo na bet365 i oglądać każdy mecz Juve w Serie A w dobrej jakości i z angielskim komentarzem?
- Vincitore
- Juventino
Gra taka jakiej się spodziewałem, raczej chaotyczna, chociaż cieszy mnie to że w miarę to wygląda. Najlepszy na boisku Camoranesi, pozytywnie też Giovinco i Iaquinta. Kto by pomyślał jeszcze na początku poprzedniego sezonu kiedy Vincenzo był czwartym napastnikiem że dzisiaj będzie stanowił podstawę naszego ataku, szkoda bo przy 3:0 byłoby już zdecydowanie pozamiatane, ale w tym sezonie lepsze, a napewno bardziej bramkostrzelne mamy drugie połowy. Livorno z biegiem czasu będzie opadać z sił więc liczę jeszcze na jakieś bramki.
Aha żeby nie było tak słodko to Zdenio i Poulsen żenua.
GIGI BUFFON
, ale żeby opisać to jak broni to aż brak słów dlatego nic nie napiszę.
Aha żeby nie było tak słodko to Zdenio i Poulsen żenua.
GIGI BUFFON
Ostatnio zmieniony 19 września 2009, 21:42 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kicek7
- Juventino
Napisałem każdy mecz Juve w Serie A. A co do powiększenia, owszem da się. Wystarczy wejść w Przekaz na żywo. Chyba, że masz na myśli powiększenie na pełny ekran, ale przy transmisji z internetu to raczej bezsens.Push3k pisze:Każdy ligowy i nie da się powiększyć. Coś za coś.
2-0 do przerwy cieszy, ale gra już nie tak bardzo. Livorno kilka razy zagroziło naszej bramce i gdyby nie Buffon to mielibyśmy 2-2. Camoranesi dwie ładne asysty, Iaquinta znów bramka. Mimo tego, że marnuje zawsze sporo sytuacji to jednak swoje robi - strzela bramki. Liczę na jakąś akcję Giovinco - Trezeguet po przerwie.
Ostatnio zmieniony 19 września 2009, 21:40 przez Kicek7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alfa i Omega
- Juventino
8 dnia Bóg stworzył Buffona.
nadrabia w całości dzisiejszą nieudolność wszystkich obrońców. przynajmniej nie jest nudno.
Giovinco co tylko piłkę dotknie, to od razu sprowadzany do poziomu trawy. norma. pozytywnie Camor, nieźle Marchisio w sumie.
nadrabia w całości dzisiejszą nieudolność wszystkich obrońców. przynajmniej nie jest nudno.
Giovinco co tylko piłkę dotknie, to od razu sprowadzany do poziomu trawy. norma. pozytywnie Camor, nieźle Marchisio w sumie.
- BlackShadow7412
- Juventino
JUVE!!! Fantastycznie !!! Gra bdb ale troche bledow w obronie kktorych nalezy na przyszlosc sie ustrzec. Najlepsi Camor i Buffon. Pierwszy bodajze 2 asysty i duzo pracy drugi z kolei fantastyczne interwencje. Ogolnie druzyna na duzy +. Sadze ze 2 moze nawet wiecej bramek moze jeszcze pasc. Widzialbym Amauriego jeszcze na boisku ( moglby sie przelamac w takim spotkaniu) FORZA JUVE!!