Serie A (1): JUVENTUS 1-0 Chievo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2009, 19:42

Pierwsze spotkanie miejmy nadzieję, że będzie ono zwycięskie. Licze na dobra gre w obronie, bo jeżeli w defensywie zagramy dobrze to na pewno ktos z napadu lub pomocy trafi. Pierwszy mecz wiec nie licze na jakies swietne akcje czy kapitalny mecz z naszej strony po prostu czekam na upragnione 3 punkty w tabeli.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2009, 19:46

Niema się co martwić o wynik przecież JUVE z Ciro na czele ma na kącie 100% zwycięstw w Serie A jak dotąd :prochno:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2009, 19:47

Ktoś pisał, że był zmęczony i dostał wolne. Myślę, że to bardzo prawdopodobne, gdyż ostatnio też dostał dzień wolnego, więc może jeszcze nie wrócił do pełni sił. Niemożliwe, żeby się nie zmieścił w kadrze, to odpada.

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 01:11

Nareszcie, nie mogę już się doczekać Diego w akcji. Liczę na zwycięstwo i to zdecydowane. Chciałbym zobaczyć Alexa z Amaurim w ataku i za ich plecami Diego. Trochę martwi, zresztą jak zawsze od 2-3 sezonów formacja obronna. Ale musimy wygrać, nie możemy stracić punktów już na samym początku.

Jeśli kogoś interesuje Betclick wprowadził możliwość oglądanie niektórych lig. W ich ofercie znajduje się liga włoska. Wczoraj relacja Bologny z Fiorą działała, więc dziś z transmisją z Juve nie powinno być problemu.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 01:58

Jesli bedzie Diego, wspierany przez Camora, Alexa czy Amauriego to jestem spokojny. Jego nam brakowalo w minionych latach, nawet jesli nie bedzie nam szlo czy znowu bedziemy glupio tracic bramki to ten gosc sprawi, ze nie bedzie juz takiej bezradnosci w ofensywie. Oby gral jak najczesciej. Tak, to brzmi jak komentarz po wygranym juz meczu ale jestem pewien tego Brazilijczyka. Jutro, kiedy pierwszy raz zagra w naszej koszulce w oficjalnym meczu, spelni sie moje marzenie.

Co do Caceresa to mysle, ze wielce prawdopodobne, ze sie po prostu jeszcze nie lapie do kadry.

calma calma
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 07:39

Mecz coraz bliżej, adrenalina wzrasta.Czuję się tak jakby to był finał ligi mistrzów, albo coś w tym stylu.To zapewne wynika z tego, jak bardzo stęskniłem się za sezonem.
Ja jak i większość z was pewnie jest ciekawa naszej gry, a w szczególności gry Diego.Od kiedy przyszedł do nas brazylijczyk to panuje istna Diegomania :whistle: :D
Przez te dwa sparingi rozegrane można odczuć jakby był ważną postacią Juve od lat.
Po miesiącach przerwy przychodzi nowy sezon z nowymi wyzwaniami. Najwyższy czas odzyskać scudetto.
Mecz zapowiada się ciekawie, aż nie mogę się doczekać akcji Diego-Camoranesi-DP-Amauri. Jeżeli wszyscy pokażą, że są w formie, to zapowiada się teatrzyk :dance:
Nie wiem jak wy, ale ja zawsze lubię początek sezonu, a w szczególności związany z nim klimat... i te typy.

Czas jak na złość płynie powoli, ale z każdą sekundą zawsze bliżej :D
Do zobaczenia na czacie!

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 10:54

Te kanały są na jakiejś polskiej platformie satelitarnej?

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
ssandro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 11:20

będzie gładko i bez bólu... 4-0 dla Juve

olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 13:12

Pierwszy mecz, pierwsza kolejka, pierwszy przeciwnik, pierwszy mecz u siebie, pierwsze zwycięstwo oby :pray: . Liczę na kontrolowanie meczu od pierwszego gwizdka do końca spotkania. Myślę że początek sezonu nie bedzię dla nas łatwy, ale jestem dobrej myśli. Z pewnością jesteśmy w stanie pokonać Chievo i pokażemy że to my bęziemy królować w Seria A. Mój typ wygrana JUVE może być skromny wynik byle by nie dać przejąc inicjatywy Chievo :wink:

Obrazek
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 13:47

to coś mi sie wydaje ,ze to bedzie mecz Diego , pełny stadion atmosfera jak zawsze i wygrana taka ,zeby nam zapewniła 1 miejsce od początku aż po koniec ;)

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 14:20

ssandro pisze:będzie gładko i bez bólu... 4-0 dla Juve
Brzmi jak reklama depilacja laserowej :lol:

A żeby nie było OT to.... po bramce Diego wszyscy śpiewamy Di-i-i-i-ie-ie-ie Diego, i żeby Molinaro i Poulsen dali radę :pray:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
__Alex__

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 14:23

:bravo: Dziś JUVE tylko zwycięstwo!!!:bravo:
Ahhh już nie mogę się doczekać dzisiejszego meczu...
Pozdro

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 14:32

Jakis bezposredni link do meczu bym prosił z góry wielkie dzieki :)

PS. miełem nadzieje ze canal + pokaze jednak mecz Juve no ale niestety za ty za tydzien mecz z Roma napewno bedzie za dwa z Lazio tez powinien:)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Hubson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 14:52

Damy rade 3:0 dla nas:) strzelcy Amauri x2, i Diego oraz 2asysty Del Piero:)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 15:11

Kompletnie namieszała mi ta zmiana godzin meczów w Serie A, zaplanowałem sobie dzień tak, aby przed 15:00 być już w domu w oczekiwaniu na mecz, a tutaj 20:45.
Co do meczu, to jest to spotkanie z serii tych gdzie musimy konsekwentnie zdobywać trzy punkty. Na stratę punktów u siebie nie możemy sobie pozwolić tym bardziej z Chievo. Chyba każdy ma w pamięci kwietniowy mecz, kiedy to remisem 3:3 definitywnie straciliśmy jakiekolwiek szanse na Scudetto. Tak więc do dzieła!

Zablokowany