Serie A (1): JUVENTUS 1-0 Chievo
- Dominik10
- Juventino
Pierwsze spotkanie miejmy nadzieję, że będzie ono zwycięskie. Licze na dobra gre w obronie, bo jeżeli w defensywie zagramy dobrze to na pewno ktos z napadu lub pomocy trafi. Pierwszy mecz wiec nie licze na jakies swietne akcje czy kapitalny mecz z naszej strony po prostu czekam na upragnione 3 punkty w tabeli.
- piotrinho1234...
- Juventino
Niema się co martwić o wynik przecież JUVE z Ciro na czele ma na kącie 100% zwycięstw w Serie A jak dotąd 

- Bobeknaklo
- Juventino
Ktoś pisał, że był zmęczony i dostał wolne. Myślę, że to bardzo prawdopodobne, gdyż ostatnio też dostał dzień wolnego, więc może jeszcze nie wrócił do pełni sił. Niemożliwe, żeby się nie zmieścił w kadrze, to odpada.
- Reaper
- Juventino
Nareszcie, nie mogę już się doczekać Diego w akcji. Liczę na zwycięstwo i to zdecydowane. Chciałbym zobaczyć Alexa z Amaurim w ataku i za ich plecami Diego. Trochę martwi, zresztą jak zawsze od 2-3 sezonów formacja obronna. Ale musimy wygrać, nie możemy stracić punktów już na samym początku.
Jeśli kogoś interesuje Betclick wprowadził możliwość oglądanie niektórych lig. W ich ofercie znajduje się liga włoska. Wczoraj relacja Bologny z Fiorą działała, więc dziś z transmisją z Juve nie powinno być problemu.
Jeśli kogoś interesuje Betclick wprowadził możliwość oglądanie niektórych lig. W ich ofercie znajduje się liga włoska. Wczoraj relacja Bologny z Fiorą działała, więc dziś z transmisją z Juve nie powinno być problemu.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jesli bedzie Diego, wspierany przez Camora, Alexa czy Amauriego to jestem spokojny. Jego nam brakowalo w minionych latach, nawet jesli nie bedzie nam szlo czy znowu bedziemy glupio tracic bramki to ten gosc sprawi, ze nie bedzie juz takiej bezradnosci w ofensywie. Oby gral jak najczesciej. Tak, to brzmi jak komentarz po wygranym juz meczu ale jestem pewien tego Brazilijczyka. Jutro, kiedy pierwszy raz zagra w naszej koszulce w oficjalnym meczu, spelni sie moje marzenie.
Co do Caceresa to mysle, ze wielce prawdopodobne, ze sie po prostu jeszcze nie lapie do kadry.
Co do Caceresa to mysle, ze wielce prawdopodobne, ze sie po prostu jeszcze nie lapie do kadry.
calma calma
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mecz coraz bliżej, adrenalina wzrasta.Czuję się tak jakby to był finał ligi mistrzów, albo coś w tym stylu.To zapewne wynika z tego, jak bardzo stęskniłem się za sezonem.
Ja jak i większość z was pewnie jest ciekawa naszej gry, a w szczególności gry Diego.Od kiedy przyszedł do nas brazylijczyk to panuje istna Diegomania

Przez te dwa sparingi rozegrane można odczuć jakby był ważną postacią Juve od lat.
Po miesiącach przerwy przychodzi nowy sezon z nowymi wyzwaniami. Najwyższy czas odzyskać scudetto.
Mecz zapowiada się ciekawie, aż nie mogę się doczekać akcji Diego-Camoranesi-DP-Amauri. Jeżeli wszyscy pokażą, że są w formie, to zapowiada się teatrzyk
Nie wiem jak wy, ale ja zawsze lubię początek sezonu, a w szczególności związany z nim klimat... i te typy.
Czas jak na złość płynie powoli, ale z każdą sekundą zawsze bliżej
Do zobaczenia na czacie!
Ja jak i większość z was pewnie jest ciekawa naszej gry, a w szczególności gry Diego.Od kiedy przyszedł do nas brazylijczyk to panuje istna Diegomania

Przez te dwa sparingi rozegrane można odczuć jakby był ważną postacią Juve od lat.
Po miesiącach przerwy przychodzi nowy sezon z nowymi wyzwaniami. Najwyższy czas odzyskać scudetto.
Mecz zapowiada się ciekawie, aż nie mogę się doczekać akcji Diego-Camoranesi-DP-Amauri. Jeżeli wszyscy pokażą, że są w formie, to zapowiada się teatrzyk

Nie wiem jak wy, ale ja zawsze lubię początek sezonu, a w szczególności związany z nim klimat... i te typy.
Czas jak na złość płynie powoli, ale z każdą sekundą zawsze bliżej

Do zobaczenia na czacie!
- lukasz9013
- Juventino
Te kanały są na jakiejś polskiej platformie satelitarnej?

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- olom23
- Juventino
Pierwszy mecz, pierwsza kolejka, pierwszy przeciwnik, pierwszy mecz u siebie, pierwsze zwycięstwo oby
. Liczę na kontrolowanie meczu od pierwszego gwizdka do końca spotkania. Myślę że początek sezonu nie bedzię dla nas łatwy, ale jestem dobrej myśli. Z pewnością jesteśmy w stanie pokonać Chievo i pokażemy że to my bęziemy królować w Seria A. Mój typ wygrana JUVE może być skromny wynik byle by nie dać przejąc inicjatywy Chievo 

- Bob
- Juventino
to coś mi sie wydaje ,ze to bedzie mecz Diego , pełny stadion atmosfera jak zawsze i wygrana taka ,zeby nam zapewniła 1 miejsce od początku aż po koniec 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Brutalo
- Juventino
Brzmi jak reklama depilacja laserowej :lol:ssandro pisze:będzie gładko i bez bólu... 4-0 dla Juve
A żeby nie było OT to.... po bramce Diego wszyscy śpiewamy Di-i-i-i-ie-ie-ie Diego, i żeby Molinaro i Poulsen dali radę

- Swider10
- Juventino
Jakis bezposredni link do meczu bym prosił z góry wielkie dzieki 
PS. miełem nadzieje ze canal + pokaze jednak mecz Juve no ale niestety za ty za tydzien mecz z Roma napewno bedzie za dwa z Lazio tez powinien:)

PS. miełem nadzieje ze canal + pokaze jednak mecz Juve no ale niestety za ty za tydzien mecz z Roma napewno bedzie za dwa z Lazio tez powinien:)
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Vincitore
- Juventino
Kompletnie namieszała mi ta zmiana godzin meczów w Serie A, zaplanowałem sobie dzień tak, aby przed 15:00 być już w domu w oczekiwaniu na mecz, a tutaj 20:45.
Co do meczu, to jest to spotkanie z serii tych gdzie musimy konsekwentnie zdobywać trzy punkty. Na stratę punktów u siebie nie możemy sobie pozwolić tym bardziej z Chievo. Chyba każdy ma w pamięci kwietniowy mecz, kiedy to remisem 3:3 definitywnie straciliśmy jakiekolwiek szanse na Scudetto. Tak więc do dzieła!
Co do meczu, to jest to spotkanie z serii tych gdzie musimy konsekwentnie zdobywać trzy punkty. Na stratę punktów u siebie nie możemy sobie pozwolić tym bardziej z Chievo. Chyba każdy ma w pamięci kwietniowy mecz, kiedy to remisem 3:3 definitywnie straciliśmy jakiekolwiek szanse na Scudetto. Tak więc do dzieła!