Peace Cup (3): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- rokfor
mnowo pisze:Wpół do dziewiątej wieczorem.
hmm a tak naprawde ?:DAsta#8 pisze:22:30.
JuvePoland podaje taka informacje:
Mecz Towarzyski
Puchar Pokoju
2009-07-31 (piątek)
Godzina 20:30
- socio90
- Juventino
Wypowiedź Diego :

Ktoś tu pisał coś, że Real już tłumaczy ewentualną porażkę... ?- Juventus jest jedną z najlepszych drużyn na świecie, możemy wygrać wszystko. Mecz przeciwko Realowi Madryt będzie nadzwyczajny, choć nasza kondycja nie jest perfekcyjna - powiedział.

!!! Hala Madrid !!!
- Simi
- Qualità Juventino
W tym meczu nie stawiałbym ani na jedna drużyne ani na drugą, to jest zwykłe spotkanie w "pis kap", a nie jakaś liga mistrzów. Oczywiscie ze każdy kibic Juve chce aby Juventus wygrał, ale co z tego będzie ? przekonamy sie w piateksocio90 pisze:Wypowiedź Diego :
Ktoś tu pisał coś, że Real już tłumaczy ewentualną porażkę... ?- Juventus jest jedną z najlepszych drużyn na świecie, możemy wygrać wszystko. Mecz przeciwko Realowi Madryt będzie nadzwyczajny, choć nasza kondycja nie jest perfekcyjna - powiedział.
P.S. Socio90, jak masz zamiar wypowiadac sie na forum, poproś o zmiane rangi z juventino>realiste ?
Ty tak na poważnie ?Jaskier pisze:Bianconeri pokarzą królewskim jak gra się w piłke .C.Ronaldo bedzie nurkował jak zwykle ,a my bedziemy strzelać gole. :C

Mam takie samo zdanie na temat tego meczu.Jezzo pisze:To tylko sparing. Wynik w takich meczach nie jest najważniejszy. Liczę tylko na czystą grę z obu stron, bo kontuzje na tym etapie nie są nikomu potrzebne.
- PaulCone
- Juventino
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
spokojnie z ta wygrana Juve nad Realem. Byc moze przegrana bylaby lekcja pokory i zmusila do wiekszej praca nad soba. jak widac i wygrana i przegrana bedzie dobra 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- piotrinho1234...
- Juventino
- piotrinho1234...
- Juventino
To drugi półfinał musi być i 20.30DeeJay pisze:Mecz jest na 100% o 22:30. Na JP poprawione. Sami organizatorzy na oficjalnej stronie Pucharu Pokoju się zagmatwali.
- Nevermind
- Juventino
Chociaż to tylko mecz towarzyski bardzo elektryzuje się tym spotkaniem. Mam nadzieję, że zawodnicy w meczu z Galacticos pokażą dobry futbol i zagrają z zaangażowaniem.
Ostatnimi czasy z Realem szło nam bardzo dobrze możliwe, że i w Peace Cup będzie podobnie.
Ciekawy będzie pojedynek Diego kontra Ronaldo.
Sam jestem bardzo ciekawy ustawienia myślę, że w ataku zagrają jednak Amauri i Del Piero wspierani przez Diego.
Ostatnimi czasy z Realem szło nam bardzo dobrze możliwe, że i w Peace Cup będzie podobnie.
Ciekawy będzie pojedynek Diego kontra Ronaldo.
Sam jestem bardzo ciekawy ustawienia myślę, że w ataku zagrają jednak Amauri i Del Piero wspierani przez Diego.
- Piniooo
- Juventino
Bardzo fajne przetarcie przed liga, chociaz Real nie jest w najwyzej formie, ale z kazdym dniem beda grac coraz lepiej. Trener ma okazje sprawdzic jak poszczegolni zawodnicy beda prezentowac sie na tle silnego rywala, co tylko pomoze Juve. Osobiscie licze na dobry mecz, a jesli Juve dodatkowo wygra to bedzie swietnie, ale trzeba pamietac, ze to jest tylko mecz towarzyski i lepiej jesli Real polegnie w Lidze Mistrzów z nami