AKCJA PODKŁADKI POD MYSZ JUVENTUSU !!
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Robi siebelial pisze:ten ostatni projekt wygladalby wg mnie ciekawiej, jakby nie byl taki symetryczny do bolu... moze kolezanka moglaby cos pokombinowac w tej kwestii? Smile (jakis obrot jednej ze stron, przesuniecie etc?)

a może coś w ten deseń

- Bartek89
- Juventino
2 projekt jest naprawde spoko.
co do nie uzywania podkladek pod mysz... nie wiem skad u Was takie praktyki ale ja raczej nie spotykam sie na codzien nigdzie z myszka lezaca bezposrednio na biurku, u nikogo.
Osobiscie mam myszke optyczna i bez podkladki pracuje sie na niej fatalnie. Oczywiscie jak to pod optyka, podkladka szmaciana. Bez odpowiedniej podkladki bardzo szybko mozna zniszczyc slizgacze skutkiem czego myszka bedzie sie nadawala.. do gry w sapera
Dlatego mam pytanie, moj ewentualny zakup zalezy od materialu z jakiego bedzie wykonana owa podkladka. Czy ma to byc jakis sliski "plastik" czy jakas tkanina. Preferowal bym cos wiekszego, a material podobny do podkladki steelpad qck+ (taka posiadam aktualnie).
co do nie uzywania podkladek pod mysz... nie wiem skad u Was takie praktyki ale ja raczej nie spotykam sie na codzien nigdzie z myszka lezaca bezposrednio na biurku, u nikogo.
Osobiscie mam myszke optyczna i bez podkladki pracuje sie na niej fatalnie. Oczywiscie jak to pod optyka, podkladka szmaciana. Bez odpowiedniej podkladki bardzo szybko mozna zniszczyc slizgacze skutkiem czego myszka bedzie sie nadawala.. do gry w sapera

Dlatego mam pytanie, moj ewentualny zakup zalezy od materialu z jakiego bedzie wykonana owa podkladka. Czy ma to byc jakis sliski "plastik" czy jakas tkanina. Preferowal bym cos wiekszego, a material podobny do podkladki steelpad qck+ (taka posiadam aktualnie).
Juve per sempre.
- Myzarel
- Juventino
Ja się wstępnie piszę
, preferuję projekt nr 2 a szczególnie po przeróbce pinturicchii 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Buri
- Juventino
jak dla mnie najciekawszy ten 3... ale jak zrobimy ankiete to sie przekonamy ktory wygra, kolejny gadżet Juve
Zapiszę się jak poznam projekt

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Myzarel
- Juventino
No pomysł numer 5 zapowiada się ciekawie, po dopracowaniu moim zdanem będzie najciekawszy 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti