Serie A (32): Derby d'Italia JUVENTUS 1-1 Inter
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
W szaleństwie tez jest metodadawid91 pisze:Ten wykrzyknik to sam się dodał?stahoo pisze:Bez defensywnego pomocnika z 3 napadziorami, żeby było śmieszniej to wszystkimi typowymi strikerami? :rotfl: :lol:dawid91 pisze:
Również mój skład na Inter!![]()
![]()
Właśnie to zauważyłem, ale żeby było śmiesznie - najlepszą obroną jest atak 8) Może by takie ustawienie wypaliło? Kto to wie, wiecznie mamy grać dwoma defensywnymi pomocnikami? Jakiegoś schematu się trzymamy? Nedved gra w środku, nie podchodzi angażuje się w akcje defensywne i ofensywne (potrafi tak) , MM umie odebrać piłkę, Iaquinta może nawet schodzić na skrzydło, obrona gra wysoko, Giovinco sobie lata gdzie popadnieTakim ustawieniem na pewno bym zaskoczył i Ciebie i Inter
Nie ma to jak mocne uderzenie w pierwszych minutach
- sisman
- Juventino
Jeśli wygramy ten mecz, to utrzymamy chociaż dystans do Milanu, ale to nie zmieni faktu, że Inter będzie mistrzem i przyjedzie do Turynu z chęcią upokorzenia nas, a jeśli im to sie uda, to może ktoś w końcu zrozumie, że do zdobycia tytułu nie wystarczy nam Poulsen, Melberg i Amauri. Teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i pogodzić sie z faktami. Inter jest mistrzem, my walczymy jeszcze w Coppa Italia i bronimy 2 miejsca. Popełniamy te same błędy co w tamtym sezonie, przegrywamy z takimi drużynami jak: Palermo, Cagliari, Udinese, Genua, remisujemy z Sampdorią, Chievo, Lazio, Catanią, więc nie liczmy na mistrzostwo.
Day after day I'm getting better and better.
- stahoo
- Juventino
Gdyby mnie ktoś zapytał, to bym powiedizał, ze edytowałeś posta, ale skoro nie, to musiał samdawid91 pisze:[Ten wykrzyknik to sam się dodał?

I wyciągnaie piłek z siatki przez Buffona w kolejnych minutachNie ma to jak mocne uderzenie w pierwszych minutach![]()

- Monte Cristo
- Juventino
Dokladnie. Myslalem ze po tym meczu bede sie cieszyl ze jest jeszcze szansa na mistrza, a teraz to niby taki sparing z Interem (no moze bez przesady).white_wolv pisze:Porażka z Genoa zgasila totalnie moj zapal do tego spoktania.
Mial byc mecz o wszystko a bedzie mecz o drugie miejsce i o to aby ukrasc im wisienke z tortu.
Najgorszy jest fakt ze nawet jesli wygramy to oni i tak będą mogli odjechać z podniesionym czołem i to mnie niesamowicie dobija.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jak to dobrze, że mnie katar dopadł.Gruppo Brusco pisze:Co do meczu to pachnie mi tu remisem. 1-1 czyli coś w stylu 4 listopada 2007.
Można być z natury pesymistą, ale litości... Straciliśmy "realne" szanse na Mistrzostwo, to fakt, ale dla mnie sprawą priorytetową jutro będzie wygrana, bez względu na środki. Gdzieś (daleko...) mam osobiście mecz z Lazio, bo to jutro jest mecz, na który (bez względu na ostatnie wyniki) czekałem najdłużej i nie chodzi tutaj tylko o zwykłe kibicowskie samopoczucie po meczu. Nie wiem jak można podchodzić do meczu z Interem w taki sposób. Może jestem naiwny, ale nie rozumiem.Bosiontko pisze:A co do meczu z Interem to wolę awans do finału CI niż wygraną z Interem. Jeszcze jakby była jakaś różnica dla tabeli, np. wygrana z Interem zabrałaby im coś albo zmniejszyła szansę w walce o mistrza z kimś innym, to widziałbym jakiś cel w ograniu ich poza poprawieniem sobie samopoczucia.
Może wyjątkowo nie napiszę składu, który, moim zdaniem, jutro powinien wybiec na boisko. Liczę, że jutro Ranieri będzie wiedział co zrobić, a piłkarze będą walczyć. Wygrajmy to. Forza Juve!
- Pontius21
- Milanista
nie przegrał , ale 5 razy zremisował ( 38 pkt w 16 meczach ) , Milan 38 pkt w 15 meczachGruppo Brusco pisze:Przypomnę Ci, że Inter w tym sezonie nie przegrał u siebie w lidze.Pontius21 pisze:fakt , ale wcześniej mamy jeszcze mecze na SS z Palermo i Torino a bilans u siebie 12-2-1 , najlepszy w lidze 8) . Bardzo możliwe , że bezpośrednia potyczka zadecyduje , jakby nie patrzeć sytuacja ciekawa bo i bilans goli Juve ma +27 a Milan +26
http://eurosport.yahoo.com/football/ser ... ecord.html
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Trochę zbyt odważnie. Inter to nie jest drużyna z przypadku. Nie możemy od pierwszych minut meczu zagrać aż tak ofensywnie. Co nie oznacza, że musimy bronić 0:0. Zachowajmy we wszystkim umiar. Jestem przekonany, iż Juve stać na 3 punkty w jutrzejszej potyczce. Myślę, że ekipę Jose Mou zadowoli remis, gdyż oznaczać to będzie Scudetto a.d. 2009 dla Interu.dawid91 pisze:Również mój skład na Inter,juventinek123 pisze:Buffon
Zebina Legro Chiellini Molinaro
Marchionni Nedved Giovinco
Iaquinta Treze Amauri
- ewerthon
- Juventino
Czekałem na ten mecz bardzo, bardzo długo. Pierwszego pojedynku nie udało mi się obejrzeć niestety. Ale ten obejrze na pewno i liczę na zwycięstwo. Jeśli Juve przegra, to niech Ranieri sam się poda do dymisji po kibice tego nie zdzierżą. Giovinco powinien zagrać od pierwszych minut, natomiast ciekawe jak będzie wyglądał środek pola. Wystawienie niepewnego Poulsena jest dużym ryzykiem. Lecz niestety nie mamy teraz zbyt dużego wyboru.
@Pontius21 - to Ty jesteś tym co domagał się, żeby Juveluck zmienił swój avatar jakiś czas temu? Widzę, że twój prezentuje się także bardzo pozytywnie.
@Pontius21 - to Ty jesteś tym co domagał się, żeby Juveluck zmienił swój avatar jakiś czas temu? Widzę, że twój prezentuje się także bardzo pozytywnie.
- Pontius21
- Milanista
no bez porównania z tym juvelucka , moge zmienic jak kogos to obraza , moim zdaniem jest calkiem fajny hehgladston pisze: @Pontius21 - to Ty jesteś tym co domagał się, żeby Juveluck zmienił swój avatar jakiś czas temu? Widzę, że twój prezentuje się także bardzo pozytywnie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Masz godzinię na zmianę inaczej kartka -hehPontius21 pisze:no bez porównania z tym juvelucka , moge zmienic jak kogos to obraza , moim zdaniem jest calkiem fajny hehgladston pisze: @Pontius21 - to Ty jesteś tym co domagał się, żeby Juveluck zmienił swój avatar jakiś czas temu? Widzę, że twój prezentuje się także bardzo pozytywnie.
Edit: Dziękuję za szybką interwencję

- mb_1897
- Juventino
ja mam takie małe pytanko..
czy może ktoś będzie nagrywał jutro mecz?
jadę na komunie kuzynek i prawdopodobnie nie będę miał okazji zobaczyć meczu. Jeśli tak, to czy ta osoba będzie mogła udostępnić mi meczyk czy to z rapida lub torrentami?
proszę o pomoc, bo mi zależy;]
czy może ktoś będzie nagrywał jutro mecz?
jadę na komunie kuzynek i prawdopodobnie nie będę miał okazji zobaczyć meczu. Jeśli tak, to czy ta osoba będzie mogła udostępnić mi meczyk czy to z rapida lub torrentami?
proszę o pomoc, bo mi zależy;]
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- stahoo
- Juventino
Nie bede pisał o oczekiwaniach co do wyniku, walki itd. bo wiadomo jakie są. W takich meczach trzeba po prostu grac na 101%. Chce napsiac o czymś innym.
Jak juz sędzia gwizdnie ostatni raz, niezaleznie jaki bedzie wynik mecz, bedę uważnie przyglądac sie ansyzm graczom. Bo po prostu szlag mnie trafi, jak Buffon bedzie sie miziac z Ibrą jak kiedyś z Toldo, czy po ewentualnej przegranej Chiellini bedzie chodzic z "bananem" od ucha do ucha.
Rozumiem, że piłkarze mogą miec kolegów w innych klubach, ale na litośc, troche szacunku dla kibiców, no i nie wierze, że wszyscy Interiści to bliscy kumple naszych graczy...
Ma byc szacunek po emczu, ale nie przyjacielskie uściski czy buzi buzi...
Jak juz sędzia gwizdnie ostatni raz, niezaleznie jaki bedzie wynik mecz, bedę uważnie przyglądac sie ansyzm graczom. Bo po prostu szlag mnie trafi, jak Buffon bedzie sie miziac z Ibrą jak kiedyś z Toldo, czy po ewentualnej przegranej Chiellini bedzie chodzic z "bananem" od ucha do ucha.
Rozumiem, że piłkarze mogą miec kolegów w innych klubach, ale na litośc, troche szacunku dla kibiców, no i nie wierze, że wszyscy Interiści to bliscy kumple naszych graczy...
Ma byc szacunek po emczu, ale nie przyjacielskie uściski czy buzi buzi...
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jakieś trzy kolejki temu,ten mecz miał mieć wielki wpływ w sprawie walki o scudetto...właśnie,miał mieć.
Na dzień dzisiejszy wszyscy widzimy jak jest,czyli 10 pkt straty do interu,a w takich okolicznościach już będzie ciężko zdobyć mistrza,ale o honor warto zagrać,pokazać im,że mimo to potrafimy grać!
Mecz z interem nie wzbudza już we mnie tyle emocji,ile np. rok temu,albo w rundzie jesiennej.Najgorsze jest to,że oni,mimo porażki,będą mogli wyjechać z głową do góry,bo i tak już mają wielką przewagę.
Co do samego meczu to uważam,że zawodnicy zostawią serce na murawie,i się odpowiednio zmobilizują.
Wiele od tego meczu jak i od meczu,z Lazio zależeć będzie los Ranieriego,mecze,w których zawodnicy uratują mu posadę,albo i nie... :roll:
Ogólnie mecz zapowiada się ciekawie,choć jak już wspomniałem,czekam na niego,ale bez takich emocji jak kiedyś.
Forza Bianconeri :!: Do boju
Na dzień dzisiejszy wszyscy widzimy jak jest,czyli 10 pkt straty do interu,a w takich okolicznościach już będzie ciężko zdobyć mistrza,ale o honor warto zagrać,pokazać im,że mimo to potrafimy grać!
Mecz z interem nie wzbudza już we mnie tyle emocji,ile np. rok temu,albo w rundzie jesiennej.Najgorsze jest to,że oni,mimo porażki,będą mogli wyjechać z głową do góry,bo i tak już mają wielką przewagę.
Co do samego meczu to uważam,że zawodnicy zostawią serce na murawie,i się odpowiednio zmobilizują.
Wiele od tego meczu jak i od meczu,z Lazio zależeć będzie los Ranieriego,mecze,w których zawodnicy uratują mu posadę,albo i nie... :roll:
Ogólnie mecz zapowiada się ciekawie,choć jak już wspomniałem,czekam na niego,ale bez takich emocji jak kiedyś.
Forza Bianconeri :!: Do boju
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
I nadszedł ten dzień. Serce mi ściska jak patrzę na tabelę i przypomnę sobie nasze frajerstwo i kelnerstwo z poprzednich dwóch spotkań, przez, które ten mecz zamiast być walką o Scudetto jest walką o honor. Naprawdę nie mogę się z tym pogodzić, jak mogliśmy im tak ułatwić drogę do tytułu :doh:
Dzisiaj oczekuję od zawodników walki o honor, o prestiż o zachowanie twarzy! Nie zniosę kolejnego upokorzenia. Niech pokażą, że mają jaja, inaczej nie będę się wzbraniał od ostrej krytyki.
Tak jak wspomniałem na początku, wielki mecz ale stawka nie ta, jaką byśmy sobie życzyli, nie do strawienia dla kibica Juventusu
Seba na ławce
Po ostatnim meczu jetem już w 100% pewny, że w Juve nie ma miejsca dla siwego i Seby. Albo w porę wywalą pseudotrenera albo stracimy prawdziwą perłę.
FORZA JUVENTUS!!! :!:
Dzisiaj oczekuję od zawodników walki o honor, o prestiż o zachowanie twarzy! Nie zniosę kolejnego upokorzenia. Niech pokażą, że mają jaja, inaczej nie będę się wzbraniał od ostrej krytyki.
Tak jak wspomniałem na początku, wielki mecz ale stawka nie ta, jaką byśmy sobie życzyli, nie do strawienia dla kibica Juventusu

Seba na ławce

FORZA JUVENTUS!!! :!: