Serie A (31): Genoa 3-2 JUVENTUS
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
nosz kurde moze ktos dac link do relacji??? tylko nie na justin.tv bo jest limit z polski juz...
odp... aaaa dobra dzieki...
odp... aaaa dobra dzieki...
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 21:05 przez yanquez, łącznie zmieniany 2 razy.
- Silesia
- Juventino
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Ktos mi wyjasni jak mozna zdobyc bramke po gwizdku przerywajacym gre? No ale to co zrobila nasza obrona to juz nawet nie jest smieszne.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Gregor_09
- Juventino
Jestem załamany!!!!!
Gramy bez pomysłu. Nie widzę chęci do gry u naszych piłkarzy... Genoa biega, szarpie, prowadzi grę a my co?!
Del Piero niech usiądzie na ławkę bo jest okazem arogancji i braku formy.
Akcja z 24 min po której wyprowadziliśmy kontrę i było 2 lepiej ustawionych piłkarzya pan Alex zaczął się bawić, mówi sama za siebie
2 POST:
Sedzie odgwizdywał faul na piłkarzu Genui, ale w toku akcji padł strzał i bramka uznana prawidłowo
Gramy bez pomysłu. Nie widzę chęci do gry u naszych piłkarzy... Genoa biega, szarpie, prowadzi grę a my co?!

Del Piero niech usiądzie na ławkę bo jest okazem arogancji i braku formy.
Akcja z 24 min po której wyprowadziliśmy kontrę i było 2 lepiej ustawionych piłkarzya pan Alex zaczął się bawić, mówi sama za siebie

2 POST:
Tak zwany przywilej korzyści.Fenrir pisze:Ktos mi wyjasni jak mozna zdobyc bramke po gwizdku przerywajacym gre? No ale to co zrobila nasza obrona to juz nawet nie jest smieszne.
Sedzie odgwizdywał faul na piłkarzu Genui, ale w toku akcji padł strzał i bramka uznana prawidłowo
- Azrael
- Juventino
Oglądam sobie meczyk Juve i jak na razie zaczyna się kolejny ciężki mecz w wykonaniu naszych. Gra Juventusu jest siermiężna, jakby z poprzedniej epoki, piłkarzom brakuje świeżości i pomysłów. Grający samolubnie Del Piero po raz kolejny zawodzi, ale trzeba mu oddać że w sytuacji gdy jest z piłką przed polem karnym rywala żaden z kolegów z drużyny nie wystawił się do jakiejś dogodnej pozycji żeby stworzyć przewagę.
Na dodatek ta bramka Genui. Nic w niej wyjątkowego, ale przynajmiej widać że chłopaki w niebiesko-czerwonych koszulkach się starają. A my? No cóż... Czemu nie gra Giovinco? Gra co raz bardziej sfrustrowanych Del Piero i Nedveda nie jest przyjemną, nawet do oglądania.
Pozdrawiam!
Na dodatek ta bramka Genui. Nic w niej wyjątkowego, ale przynajmiej widać że chłopaki w niebiesko-czerwonych koszulkach się starają. A my? No cóż... Czemu nie gra Giovinco? Gra co raz bardziej sfrustrowanych Del Piero i Nedveda nie jest przyjemną, nawet do oglądania.
Pozdrawiam!
- Lypsky
- Juventino
Jest albo faul, albo przywilej korzyści. Po gwizdku Genoa powinna zaczynać od wolnego. Gdyby nie gwizdał, mogłaby być mowa o przywileju korzyści.Gregor_09 pisze: Sedzie odgwizdywał faul na piłkarzu Genui, ale w toku akcji padł strzał i bramka uznana prawidłowo
Ten w żółtym to kretyn.
Alexik trzyma formę :* cała drużyna stara się mu dorównać, a Buffon powinien obronić ten strzał.
edit:
karny z kapelusza.
stracili bramkę w 48 minucie, gratuluję.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 21:20 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KimiIceman
- Juventino
Karny dla nas! I goool! Del Piero! Zeby jeszcze jedna conajmniej strzelic i bede szczesliwy.
- Azrael
- Juventino
:rotfl:
Powiem tak - takiego karnego z kapelusza nie widziałem już baaardzo dawno.
Mecz meczem ale teraz znów zacznie się ujadanie kibiców innych drużyn że Juve przekupuje sędziów.
Sędzia jest niewątpliwie jeszcze gorszy niż forma naszych graczy - najpierw wg mnie niesłusznie uznana bramka dla Genui (strzał był ewidentnie po gwizdku) no i ten karny z kapelusza. Masakra!
No i (niestety) sprawiedliwości stało sie zadość. Druga stracona bramka pokazuje dobitnie w jakiej rozsypce jest w chwili obecnej nasze Juve. To coś niesamowitego że Juventus pod wodzą Ranieriergo po raz 3-4 przeżywa w tym sezonie kryzys formy. Zawodnicy w ogóle nie umotywowani. Mam nadzieje że po przerwie wyjdą z istrą w oczach, że trener ich obudzi, bo jak na razie to jest piach.
Pozdrawiam!
Powiem tak - takiego karnego z kapelusza nie widziałem już baaardzo dawno.
Mecz meczem ale teraz znów zacznie się ujadanie kibiców innych drużyn że Juve przekupuje sędziów.
Sędzia jest niewątpliwie jeszcze gorszy niż forma naszych graczy - najpierw wg mnie niesłusznie uznana bramka dla Genui (strzał był ewidentnie po gwizdku) no i ten karny z kapelusza. Masakra!
No i (niestety) sprawiedliwości stało sie zadość. Druga stracona bramka pokazuje dobitnie w jakiej rozsypce jest w chwili obecnej nasze Juve. To coś niesamowitego że Juventus pod wodzą Ranieriergo po raz 3-4 przeżywa w tym sezonie kryzys formy. Zawodnicy w ogóle nie umotywowani. Mam nadzieje że po przerwie wyjdą z istrą w oczach, że trener ich obudzi, bo jak na razie to jest piach.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 21:24 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubba
- Juventino
Po świetnej grze Genoi, beznadziejnej grze Juve i dwóch błędach sędziego/ów przegrywamy 2-1.
Mecz okropny w naszym wykonaniu. Cały zespół nie gra nic, a szczególnie obrona... Koszmar jednym słowem. Nie wiem czy piłkarze nie wiedzą, że Inter stracił punkty? Najwyraźniej nie.
Oby w drugiej połowe nasza gra była lepsza.
Potrzebujemy kogoś kto nas popchnie do ataku, bo nawet Camor nic nie gra... Tym kimś musi i może być Giovinco, który o dziwo nie gra.
Nie wiem co sobie Ranieri myślał nie wpuszczając do od pierwszej minuty.
Genoa nas robi jak chce. Szkoda słów.
Proszę tylko o dwie bramki...
Mecz okropny w naszym wykonaniu. Cały zespół nie gra nic, a szczególnie obrona... Koszmar jednym słowem. Nie wiem czy piłkarze nie wiedzą, że Inter stracił punkty? Najwyraźniej nie.
Oby w drugiej połowe nasza gra była lepsza.
Potrzebujemy kogoś kto nas popchnie do ataku, bo nawet Camor nic nie gra... Tym kimś musi i może być Giovinco, który o dziwo nie gra.
Nie wiem co sobie Ranieri myślał nie wpuszczając do od pierwszej minuty.
Genoa nas robi jak chce. Szkoda słów.
Proszę tylko o dwie bramki...

- mnowo
- Qualità Juventino
Co do pierwszej bramki Genoi:
Co do drugiej bramki Genoi: bez komentarza.
Co do naszej bramki: karnego nie powinno być, Del Piero zachował się nieco cwaniacko a sędziowie to, nie wiedzieć czemu, łyknęli.Jeżeli sędzia przedwcześnie przerwał grę - sygnałem gwizdka - zanim piłka wpadła do bramki - bramka nie może być uznana. Wznowienie gry nastąpi rzutem sędziowskim w miejscu, gdzie znajdowała się piłka w momencie przerwania gry.
Co do drugiej bramki Genoi: bez komentarza.
- Lypsky
- Juventino
Sędzia może i słaby, ale to co wyprawiają ci pseudo-zawodnicy woła o pomstę do nieba. Obrona wspaniała, DP wspaniały, brakuje jeszcze tylko Grygery do kolekcji.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Gola dla Genui nie bylo. Gwizdek przerywa akcje i tyle. Karnego dla nas tez nie bylo. Przegrywamy zasluzenie. Przykro to przyznac, ale jestesmy frajerami jakich malo. Marchisio niech zniknie i wiecej sie nie pojawia. Jego wystepy w Juventusie to nieporozumienie. Przegramy ten mecz tak jak przegralismy caly sezon - bez charakteru. Moze dramatyzuje, ale lepszego momentu na dramatyzowanie sobie nie wyobrazam.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, 21:25 przez Nadziej, łącznie zmieniany 1 raz.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Cala obrona do wymiany... Legrotagllie , molinaro, zebina, to moga byc najwyzej rezerwowi i to tez nie za bardzo. No lipa straszna... Jak Diego oglada ten mecz, to sie pewnie zastanawia, czy przyjsc do Juve. On bedzie wypracowywal bramki, a z tylu nasza obrona bedzie kimac...