Primavera
- Arcadio
- Juventino
Najlepsza stronka jaką znalazłem:Push3k pisze:Gdzie można znaleźć jakiś pełny terminarz i tabelę tych rozgrywek?
- http://www.zonacalcio.it/campionati.htm ... fica&id=78
Poszperajcie sobie bo jest w czym :-D
Wiem wiem, zauważyłem ze w newsie jest Ariaudo zamiast De Paoli... Zresztą tak też przypuszczałem.
Każdemu moze sie zdarzyć :-D
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Kamex22
- Juventino
TO ja tak tylko poinformuje ze wygralismy ten zalegly mecz z Piacenza jakos tak sie zlozylo 3-0
Dwa gole Iago, ponoc bardzo podobne (podania z praej strony by Esposito i Serino) w ciagu pierwszych 20 min
. 3 bramke strzelil Esposito, ktory spudlowal karneog w tym meczu. Nalezsy dodac ze Yang Yun jutro wyjezdza, ponoc zadowolony z doswiadczenia (kto by nie byl) ciekawe czy go kupimy czy nie? 
No to na razie tyle niedlugo moze jakis skrot na paolo65 bedzie.

Dwa gole Iago, ponoc bardzo podobne (podania z praej strony by Esposito i Serino) w ciagu pierwszych 20 min

No to na razie tyle niedlugo moze jakis skrot na paolo65 bedzie.
- Arcadio
- Juventino
JUVENTUS-PIACENZA 3-0
pt 15' e 20' Yago; st 16' Esposito
JUVENTUS (4-2-3-1): Pinsoglio; Serino, Ariaudo, De Paola, D'Elia (21' st Gerbaudo); Marrone, Castiglia (39' st Alcibiade); Esposito, Yago (25' st Libertazzi), Daud; Immobile
Kamex22 juz napisał jak padły brameczki :-D
Iago naprawde szaleje i tak się zastanawiam kiedy Rainieri da Mu szanse debiuciku... Pare minutek Mu sie należy :-D
Po ostatnim wyczynei Macheny z ManU, który ma dopiero 17-tat, chciałbym, zresztą chyba każdy z nas marzy, że któryś z młodiutkich wychowanków też tak zaszaleje.
PeAcE
pt 15' e 20' Yago; st 16' Esposito
JUVENTUS (4-2-3-1): Pinsoglio; Serino, Ariaudo, De Paola, D'Elia (21' st Gerbaudo); Marrone, Castiglia (39' st Alcibiade); Esposito, Yago (25' st Libertazzi), Daud; Immobile
Kamex22 juz napisał jak padły brameczki :-D
Iago naprawde szaleje i tak się zastanawiam kiedy Rainieri da Mu szanse debiuciku... Pare minutek Mu sie należy :-D
Po ostatnim wyczynei Macheny z ManU, który ma dopiero 17-tat, chciałbym, zresztą chyba każdy z nas marzy, że któryś z młodiutkich wychowanków też tak zaszaleje.
PeAcE
- goly
- Juventino
Coś niesamowitego. Ten Iago okazał się naprawdę bardzo dobrą inwestycją. Często strzela bramki i jest ważnym ogniwem w drużynie. Ciekawe kiedy Ranieri da mu szanse pokazania się? Jest iskierka nadziei, że Yago obali ten mit, iż Hiszpanie nie pasują do Serie A. Czas zamazać wspomnienia związane z Mendietą i jego pobytem we włoskich specyfikach.
- Kamex22
- Juventino
No wlasnie jakos tak nie dziala ;P zepsulo sie czy co? no ale moze naprawia, a co do samego Iagusia to moze by go tak dolaczyc do kadry z Reggina, i niech wyjdzie na ostatnie 10 min np, jesli bedziemy oczywiscie prowadzic niezagroznie^FAZZI^ pisze:Działa wam skrót z tego meczu ?? Bo mi nie ;/

A tak swoja droga wie ktos jak gra Lanzafame i Pasquato w odpowiednio Bari i Empoli??
- Okoni
- Juventino
Wg. włoskiej wiki Pasquato ma 18 występów w Empoli i strzelił 1 bramkę (stan na 26 marca)Kamex22 pisze:No wlasnie jakos tak nie dziala ;P zepsulo sie czy co? no ale moze naprawia, a co do samego Iagusia to moze by go tak dolaczyc do kadry z Reggina, i niech wyjdzie na ostatnie 10 min np, jesli bedziemy oczywiscie prowadzic niezagroznie^FAZZI^ pisze:Działa wam skrót z tego meczu ?? Bo mi nie ;/![]()
A tak swoja droga wie ktos jak gra Lanzafame i Pasquato w odpowiednio Bari i Empoli??
Natomiast Lanzafame ma 8 występów i 1 gol (stan na 21 lutego)
Może niezbyt wiarygodne źródło, ale zawsze coś
"Przed meczem wiedzieliśmy, że BATE będzie grać w ten sposób, a i tak nas zaskoczyli." - Claudio Ranieri
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Yago nie jest naszym wychowankiem :-Daro2121 pisze: Iago naprawde szaleje i tak się zastanawiam kiedy Rainieri da Mu szanse debiuciku... Pare minutek Mu sie należy :-D
Swoją drogą Primavera prezentuje się wybornie i nie ma sobie równych

- Arcadio
- Juventino
mrozzi pisze:Yago nie jest naszym wychowankiem :-Daro2121 pisze: Iago naprawde szaleje i tak się zastanawiam kiedy Rainieri da Mu szanse debiuciku... Pare minutek Mu sie należy :-D
Swoją drogą Primavera prezentuje się wybornie i nie ma sobie równychMam oczywiście nadzieję, że młodzi gracze będą nadal rozwijać się w tak szybkim tempie - przyszłość Juventusu jawi się bowiem naprawdę kolorowo 8)
Spoko- tu nie było tylko o Iago (czytałem w jakimś wywiadzie, ze tak powinno się pisać, choć w składzie zawsze jest napisane Yago...) (Tak samo można powiedzieć o Machenie, który zaczynał w Lazio... )Chodziło raczej o promowanie młodych, zdolnych piłkarzy, którzy dodatkowo wyszli spod naszych skrzydeł. Mamy Ich sporo, w co chyba nikt nei wątpi :-D
PeAcE
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Teraz już zdecydowanie lepiej 8) Też jestem zwolennikiem promowania naszych młodzików, bo tak naprawdę kształtując ich kształtujemy jednocześnie przyszły Juventus. Prawdą jest, że mamy naprawdę wielu utalentowanych chłopaków, którzy w żadnym wypadku naszej drużyny opuścić nie mogą. Najpiękniejsze jest to, że właściwie na każdej z pozycji mamy jakieś perełki :-D Trzeba przyznać, że pod tym względem jesteśmy z całą pewnością na czele Serie A. Jeśli wszystko będzie się rozwijać tak, jak do tej pory, już niebawem Juventus może okazać się drużyną, która posiada najlepszą szkółkę młodych piłkarzy w Europie. Póki co niedoścignionym wzorem jest na pewno Ajax, ale wkrótce może się to zmienićaro2121 pisze: Spoko- tu nie było tylko o Iago (czytałem w jakimś wywiadzie, ze tak powinno się pisać, choć w składzie zawsze jest napisane Yago...) (Tak samo można powiedzieć o Machenie, który zaczynał w Lazio... )Chodziło raczej o promowanie młodych, zdolnych piłkarzy, którzy dodatkowo wyszli spod naszych skrzydeł. Mamy Ich sporo, w co chyba nikt nei wątpi :-D

Moim zdaniem Ajax został już dościgniony ( jeśli nie przegoniony ) przez Barcemrozzi pisze:Teraz już zdecydowanie lepiej 8) Też jestem zwolennikiem promowania naszych młodzików, bo tak naprawdę kształtując ich kształtujemy jednocześnie przyszły Juventus. Prawdą jest, że mamy naprawdę wielu utalentowanych chłopaków, którzy w żadnym wypadku naszej drużyny opuścić nie mogą. Najpiękniejsze jest to, że właściwie na każdej z pozycji mamy jakieś perełki :-D Trzeba przyznać, że pod tym względem jesteśmy z całą pewnością na czele Serie A. Jeśli wszystko będzie się rozwijać tak, jak do tej pory, już niebawem Juventus może okazać się drużyną, która posiada najlepszą szkółkę młodych piłkarzy w Europie. Póki co niedoścignionym wzorem jest na pewno Ajax, ale wkrótce może się to zmienićaro2121 pisze: Spoko- tu nie było tylko o Iago (czytałem w jakimś wywiadzie, ze tak powinno się pisać, choć w składzie zawsze jest napisane Yago...) (Tak samo można powiedzieć o Machenie, który zaczynał w Lazio... )Chodziło raczej o promowanie młodych, zdolnych piłkarzy, którzy dodatkowo wyszli spod naszych skrzydeł. Mamy Ich sporo, w co chyba nikt nei wątpi :-D![]()

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"