PW (1/8): JUVENTUS 3-0 Catania (JPC na meczu!)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 16:52

darasjuve pisze:
kamilu_87 pisze:Ojj...na Seriea.pl też piszą ze tylko półfinal jest złozony z dwumeczu, a więc składam Ci przeprosiny i przyznaje sie do błędu ;)
A to coś się zmieniło od zeszłego sezonu?
Z tego co pamiętam odpadliśmy z interem w półfinale po dwumeczu oczywiście, a w 1/4 graliśmy dwumecz z Empoli, czy mi się coś pomieszało?
Mylisz się.
W 1/8 graliśmy dwumecz z Empoli, a z Interem dwumecz w 1/4 finału. Inter w 1/2 grał z Lazio, a w finale wiadomo - z Romą.
Co do tegorocznych rozgrywek Pucharu Włoch pisałem już na pierwszej stronie - wszystkie mecze pojedyncze ,poza półfinałami mającymi charakter dwumeczów.

Co do Catanii, to warto wspomnieć, że w zeszłorocznych rozgrywkach przeszła między innymi Milan i Udinese. Nie wiem w jakich okolicznościach i jak grała, ale przegrała dopiero w półfinale z Romą. Dlatego też myślę, że w tej edycji Pucharu Włoch także nie odpuszczą..
Myślę, że jeżeli zagramy tak, jak w niedziele ze Sieną, która wg mnie jest słabsza od Catanii, to może być słabo. Catanii nie będzie brakowało w tym meczu motywacji, co w połączeniu z siłą zespołu, robi z niej mocnego przeciwnika. Oby Juventus stanął na wysokości zadania i przeszedł do kolejnego etapu. Trzymajmy kciuki. :ok: :)

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 19:15

Koniec odpuszczania. Juventus potrzebuje sukcesu. Nie ważne na jakim froncie. Jesteśmy na tyle mocno piłkarscy, że bez problemu może wygrać tegoroczne Coppa Italia. Problem leży w głowach piłkarzy. Muszą uświadomić sobie, że mecz w środku tygodnia trzeba potraktować jak mecz Seria A. Oby z takim nastawieniem wyszli do jutrzejszego meczu gracze Claudio Ranieriego.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 19:26

Zawodnicy,którzy jutro wystąpią przed własną publiką będą chcieli zapewne pokazać się z jak najlepszej strony-przede wszystkim mam tu na myśli Mrówę,a także piłkarzy wracających po kontuzjach,a którzy powinni rozegrać już całe spotkanie-Poulsena oraz Zanettiego.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 20:19

mrozzi pisze:Zawodnicy,którzy jutro wystąpią przed własną publiką będą chcieli zapewne pokazać się z jak najlepszej strony-przede wszystkim mam tu na myśli Mrówę,a także piłkarzy wracających po kontuzjach,a którzy powinni rozegrać już całe spotkanie-Poulsena oraz Zanettiego.
Ja tylko boję się, że nasza "atomowa mrówka" znów na ławce usiądzie. Niby Ranieri mówił, że zagra, ale nic na dobrą sprawę nie wiadomo. Mam nadziję, że tak z 60. minut chociaż zagra.

negative_boy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 20:21

takie małe pytanie czy transmisja na Rai Uno będzie kodowana??

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 20:26

negative_boy pisze:takie małe pytanie czy transmisja na Rai Uno będzie kodowana??
Raczej tak, przeważnie kodują. A szkoda, bo też bym obejrzał :evil:

negative_boy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 21:08

dzisiejszy mecz inter - genoa jest niekodowany na Rai 2 więc może i jutrzejszy mecz Juventusu bedzie niekodowany :)

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2009, 21:17

Miałem jechać na ten mecz, miałem pieniądze (tak samo jak na Inter) ale miałem dziś koło z makro (swoją drogą kolo mówił że będzie tylko teoria, a dał same zadania, i raczej obleję) u najgorszego kosiarza i bałem się przekładać/gadać z nim/etc i po prostu odpuściłem... Dlatego mam do tego meczu swoisty... sentyment (wiem że to nie najlepsze określenie ale nie mogę znaleźć lepszego 8) ). Z tego powodu mam nadzieję że Juventus nie zlekceważy ani przeciwnika, ani kibiców z Polski którzy przejadą setki kilometrów i wydadzą sporo pieniędzy aby przez 90 minut oglądać ich na boisku, zagrają umotywowani i skoncentrowani i urządzą paradę goli na Olimpico :lol:
Jest to też wielka szansa dla zawodników takich jak Giovinco, De Ceglie a może i Ariaudo, aby potwierdzić swoją przydatność dla drużyny. Jak w podpisie FORZA JUVE!!!

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 00:34

siemanko jestesmy w Turynie bedziemy godnie reprezentowac NASZ KLUB i mam dla was swietna wiadomosc ,ze sa juz koszulki i legitki włoskie ktore sie znakomicie prezentuja. dostaniecie je niedlugo :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 00:51

Bob Sapp pisze:siemanko jestesmy w Turynie bedziemy godnie reprezentowac NASZ KLUB i mam dla was swietna wiadomosc ,ze sa juz koszulki i legitki włoskie ktore sie znakomicie prezentuja. dostaniecie je niedlugo :wink:
z komorki piszesz ? jakim cudem jestes na tyle trzezwy ?

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 01:33

white_wolv pisze:
Bob Sapp pisze:siemanko jestesmy w Turynie bedziemy godnie reprezentowac NASZ KLUB i mam dla was swietna wiadomosc ,ze sa juz koszulki i legitki włoskie ktore sie znakomicie prezentuja. dostaniecie je niedlugo :wink:
z komorki piszesz ? jakim cudem jestes na tyle trzezwy ?
Właśnie w tym rzecz, pisze z komórki, z Włoch, internet w roamingu - nie, to nie jest oznaka trzeźwości :-D

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 04:59

Pewnie tam w dziesięciu siedzą i wielka burza mózgów przy flaszce winka, żeby posta nabazgrać :D

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 08:42

siema. no co wy nie z komorki u nas normalnie internet jest . o 9 wlasnie mamy sniadanie a o 10 wyruszamy na stadio delle alpi i na zwiedzanie autokarowe wczoraj bylo na pieszo wiec bylo naprawde ciezko wiadomo z jakiego powodu . juz pewnie do neta sie niedorwe wiec pozdrowienia z Turynu od calego skladu JPC :wink: relacja grubsza bedzie jak przyjedziemy wiec pozdro

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 13:27

moze trzeba do TVP Sport jakies info przeslac ze JPC jest na meczu to coś komentator wspomni

Obrazek
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2009, 14:48

tabo89 pisze:moze trzeba do TVP Sport jakies info przeslac ze JPC jest na meczu to coś komentator wspomni
Juz przeslane :)
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 304#372304

Zablokowany