Serie A (15): Lecce 1-2 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Muszą i będą 3 punkty
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/
Osobiście widzę to trochę inaczej-zdecydowanie Ranieri powinien dać odpocząć Pavlowi,bo ten zwyczajnie jest przemęczony...Może jestem naiwny,ale mam nadzieję na występ Seby.
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/
Osobiście widzę to trochę inaczej-zdecydowanie Ranieri powinien dać odpocząć Pavlowi,bo ten zwyczajnie jest przemęczony...Może jestem naiwny,ale mam nadzieję na występ Seby.

- Niasty
- Juventino
Gotti pisze:Jak nie Lecce to kto w tej lidze jest chłopcem do bicia? :lol:Lecce nie jest chłopcem do bicia
Może chodziło o to, że mecz z Lecce to nie będzie takie "pyk, pyk" i 3:0 dla Juve, tylko, że czeka nas ciężkie spotkanie na trudnym terenie.
Cieszy powrót Zanettiego, ale ja nie zdecydowałbym się go puszczać od pierwszych minut. Raczej znowu w środku zobaczymy duet Momo - Marchisio. Powrót Zanettiego cieszy o tyle, że wreszcie będzie miał kto rozegrać piłkę, a z tym u nas ostatnio krucho. Szkoda, że nie zagra Alex, ale chyba jedynym pozytywem tej sytuacji, jest to, że Ranieri da zagrać od początku Iaquincie, bo wątpie, by zrezygnował z Amauriego. W moim przekonaniu Vincenzo daje dużo więcej zespołowi niż Brazylijczyk, bo ten wyróżnia się ostatnio tylko bramkami.
W występ Giovinco od pierwszych minut już nie wierzę. Ranieri chce zamęczyć biednego Nedveda na śmierć, ale przecież Lecce to potężny klub, trzeba mieć wszystkie najmocniejsze działa w gotowości, bo nie daj Boże stanie się coś złego

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 11:16 przez Niasty, łącznie zmieniany 3 razy.
- lukasz9013
- Juventino
Czy jakiś kanał na którym będzie mecz jest dostępny i nie kodowany na cyfrowym polsacie?
Typuje 2-0 dla Juve, po bramkach Amauriego i Iaquinty
Typuje 2-0 dla Juve, po bramkach Amauriego i Iaquinty

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- mrozzi
- Juventino
Mam nadzieję,że ten mecz udowodni,że bez Alexa także potrafimy konstruować piękne,ofensywne akcje...Nie ulega wątpliwości,że w ostatnim czasie wiele zawdzięczaliśmy właśnie Pinturicchio,jednak ciekawi mnie,jak zaprezentuje się drużyna pozbawiona Il Capitano...W zwycięstwo nie wątpię,ale liczę przede wszystkim na styl,w jaki mielibyśmy tego dokonać.Z drugiej zaś strony pojawi się szansa dla zmobilizowanego "VI",więc powinno być dobrze.
- Juventinho7
- Juventino
Tylko 3 punkty musza byc... I mam takze nadzieje ze Milan zgubi punkty wtedy umocnimy sie na drugim miejscu i bedziemy mogli spokojnie gonic inter...
>>>> FORZA JUVE <<<<
" Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara "
" Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara "
- mrozzi
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... i+Iaquinta
Seba nareszcie w pierwszym składzie :!: :!: Moje modły zostały wysłuchane :!:
- Monte Cristo
- Juventino
Szkoda tylko ze na miejscu Iaquinty.. Nie moge patrzec jak tak dobry zawodnik siedzi na lawce.mrozzi pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... i+Iaquinta
- January
- Juventino
Mógłby ktoś podać skład w jakim Juventus wyszedł dziś na to spotkanie?
Jesteś żałosny... Jak dotąd miałem Cię za jednego z niewielu obiektywnych kibiców interu na tym forum, takiego, z którym można podyskutować na poziomie, ale po takiej żałosnej aluzji czar prysnął... Pokazałeś, że na temat Calciopoli wiesz tyle ile większość interistów...Luker pisze:ps. Macie jakies przecieki jak zagracie jutro ?
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Loremaster
- Juventino
narazie żal, jedynie Giovinco gra świetnie ale reszta drużyny nie pomaga
- Kuben
- Juventino
no cóż... po pierwszej połowie:
lekko mówiąc gramy jedno wielkie ścierwo... 0 pomysłu na gre... jeżeli Alexa nie ma to już żadna piłka nie może minąć obrońców ? :?
mam nadzieję, że Ranieri zruga ich w szatni i wyjdą z większą wolą zwycięstwa co przełoży się na końcowy wynik.

lekko mówiąc gramy jedno wielkie ścierwo... 0 pomysłu na gre... jeżeli Alexa nie ma to już żadna piłka nie może minąć obrońców ? :?
mam nadzieję, że Ranieri zruga ich w szatni i wyjdą z większą wolą zwycięstwa co przełoży się na końcowy wynik.
bo ja wiem czy aż tak świetnie...Loremaster pisze:narazie żal, jedynie Giovinco gra świetnie ale reszta drużyny nie pomaga

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 15:49 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widzę, sami geniusze futbolowi na forum, a ciekawe jak wy byście zagrali przeciwko całej, broniącej się jedenastce?
Druga sprawa to straty Sissoko. Rzeczywiście to irytuje. Nie walczy, nie robi nic. Jak Nocerino.
Nedved gaśnie..
Druga sprawa to straty Sissoko. Rzeczywiście to irytuje. Nie walczy, nie robi nic. Jak Nocerino.
Nedved gaśnie..
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 15:54 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- drozdi
- Juventino
o co Ty się go czepiaszJanuary pisze:Mógłby ktoś podać skład w jakim Juventus wyszedł dziś na to spotkanie?
Jesteś żałosny... Jak dotąd miałem Cię za jednego z niewielu obiektywnych kibiców interu na tym forum, takiego, z którym można podyskutować na poziomie, ale po takiej żałosnej aluzji czar prysnął... Pokazałeś, że na temat Calciopoli wiesz tyle ile większość interistów...Luker pisze:ps. Macie jakies przecieki jak zagracie jutro ?

Narazie Gio tylko coś pokazuje że przy piłce umie się utrzymać... no cóż 0:0 do przerwy w 2 połowie trza się bardziej postarać.