Serie A (15): Lecce 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2008, 23:20

Muszą i będą 3 punkty :smile:

http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/

Osobiście widzę to trochę inaczej-zdecydowanie Ranieri powinien dać odpocząć Pavlowi,bo ten zwyczajnie jest przemęczony...Może jestem naiwny,ale mam nadzieję na występ Seby. :pray:

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 07:49

Gotti pisze:
Lecce nie jest chłopcem do bicia
Jak nie Lecce to kto w tej lidze jest chłopcem do bicia? :lol:

Może chodziło o to, że mecz z Lecce to nie będzie takie "pyk, pyk" i 3:0 dla Juve, tylko, że czeka nas ciężkie spotkanie na trudnym terenie.

Cieszy powrót Zanettiego, ale ja nie zdecydowałbym się go puszczać od pierwszych minut. Raczej znowu w środku zobaczymy duet Momo - Marchisio. Powrót Zanettiego cieszy o tyle, że wreszcie będzie miał kto rozegrać piłkę, a z tym u nas ostatnio krucho. Szkoda, że nie zagra Alex, ale chyba jedynym pozytywem tej sytuacji, jest to, że Ranieri da zagrać od początku Iaquincie, bo wątpie, by zrezygnował z Amauriego. W moim przekonaniu Vincenzo daje dużo więcej zespołowi niż Brazylijczyk, bo ten wyróżnia się ostatnio tylko bramkami.
W występ Giovinco od pierwszych minut już nie wierzę. Ranieri chce zamęczyć biednego Nedveda na śmierć, ale przecież Lecce to potężny klub, trzeba mieć wszystkie najmocniejsze działa w gotowości, bo nie daj Boże stanie się coś złego :whistle: Nie zagrał od początku z Regginą to i pewnie nie zagra z Lecce. Co jeszcze? Znów bez Camora i prawdopodobnie znów z bezproduktywnym Marchionnim. Nie wiem co się stało z tym chłopakiem, bo od meczu z Romą nie zagrał nic godnego uwagi :? . Mimo wszystko nie wierzę by mogło się nam stać coś złego w tym meczu dlatego obstawiam na 2:0 dla nas.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 11:16 przez Niasty, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
Guma 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 08:42

Bądźmy optymistami dzisiaj wygrywamy choć ALEX nie zagra ale mamy zespół który powinien sobie poradzić spokojnie z przeciwnikiem .

2:0 (3:0)

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 11:39

Czy jakiś kanał na którym będzie mecz jest dostępny i nie kodowany na cyfrowym polsacie?

Typuje 2-0 dla Juve, po bramkach Amauriego i Iaquinty

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 12:38

lukasz9013 pisze:Czy jakiś kanał na którym będzie mecz jest dostępny i nie kodowany na cyfrowym polsacie?
Nie.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 12:58

Mam nadzieję,że ten mecz udowodni,że bez Alexa także potrafimy konstruować piękne,ofensywne akcje...Nie ulega wątpliwości,że w ostatnim czasie wiele zawdzięczaliśmy właśnie Pinturicchio,jednak ciekawi mnie,jak zaprezentuje się drużyna pozbawiona Il Capitano...W zwycięstwo nie wątpię,ale liczę przede wszystkim na styl,w jaki mielibyśmy tego dokonać.Z drugiej zaś strony pojawi się szansa dla zmobilizowanego "VI",więc powinno być dobrze.

Juventinho7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 14:08

Tylko 3 punkty musza byc... I mam takze nadzieje ze Milan zgubi punkty wtedy umocnimy sie na drugim miejscu i bedziemy mogli spokojnie gonic inter...

>>>> FORZA JUVE <<<<

" Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara "
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 14:37

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... i+Iaquinta

Seba nareszcie w pierwszym składzie :!: :!: Moje modły zostały wysłuchane :!: :wink:

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 14:49

mrozzi pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... i+Iaquinta

Seba nareszcie w pierwszym składzie :!: :!: Moje modły zostały wysłuchane :!: :wink:
Szkoda tylko ze na miejscu Iaquinty.. Nie moge patrzec jak tak dobry zawodnik siedzi na lawce.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 15:11

Mógłby ktoś podać skład w jakim Juventus wyszedł dziś na to spotkanie?
Luker pisze:ps. Macie jakies przecieki jak zagracie jutro ?
Jesteś żałosny... Jak dotąd miałem Cię za jednego z niewielu obiektywnych kibiców interu na tym forum, takiego, z którym można podyskutować na poziomie, ale po takiej żałosnej aluzji czar prysnął... Pokazałeś, że na temat Calciopoli wiesz tyle ile większość interistów...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 15:48

narazie żal, jedynie Giovinco gra świetnie ale reszta drużyny nie pomaga

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 15:49

no cóż... po pierwszej połowie:
lekko mówiąc gramy jedno wielkie ścierwo... 0 pomysłu na gre... jeżeli Alexa nie ma to już żadna piłka nie może minąć obrońców ? :?
mam nadzieję, że Ranieri zruga ich w szatni i wyjdą z większą wolą zwycięstwa co przełoży się na końcowy wynik.
Loremaster pisze:narazie żal, jedynie Giovinco gra świetnie ale reszta drużyny nie pomaga
bo ja wiem czy aż tak świetnie... :whistle:
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 15:49 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 15:49

Generalnie gramy padake... zreszta nie pierwszy raz :P widac ze brakuje nam playmakera.
A druga sprawa to nie wiem jak wy ale ja nie moge juz patrzec na straty pilki Sissoko...

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 15:51

Widzę, sami geniusze futbolowi na forum, a ciekawe jak wy byście zagrali przeciwko całej, broniącej się jedenastce?

Druga sprawa to straty Sissoko. Rzeczywiście to irytuje. Nie walczy, nie robi nic. Jak Nocerino.

Nedved gaśnie..
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 15:54 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2008, 15:51

January pisze:Mógłby ktoś podać skład w jakim Juventus wyszedł dziś na to spotkanie?
Luker pisze:ps. Macie jakies przecieki jak zagracie jutro ?
Jesteś żałosny... Jak dotąd miałem Cię za jednego z niewielu obiektywnych kibiców interu na tym forum, takiego, z którym można podyskutować na poziomie, ale po takiej żałosnej aluzji czar prysnął... Pokazałeś, że na temat Calciopoli wiesz tyle ile większość interistów...
o co Ty się go czepiasz :?: pytał czy wiemy jakim składem zagra Juve a Ty tu z dawnymi czasami wyjeżdżasz...

Narazie Gio tylko coś pokazuje że przy piłce umie się utrzymać... no cóż 0:0 do przerwy w 2 połowie trza się bardziej postarać.

Obrazek
Zablokowany