Serie A (04): JUVENTUS 1-1 Catania
- Adi666666
- Juventino
Mimo, że gramy u siebie łatwo nie będzie, Catania wyraźnie nam nie leży, nie przegrywamy, ale często remisujemy ze Słoniami.
Jesteśmy skuteczni i konsekwentni, wygrywamy 3 ostatnie mecze po 1-0, ale nasza forma nie jest najwyższa, gra nie równa, dużo strat, niedokładności no i końcówki często bardzo nerwowe, ale wiadomo 3 pkt najważniejsze
można powiedzieć alla Capello
Jeśli wierzyć zapowiedzi to skład będzie dość eksperymentalny, wiadomo, że w miejsce kontuzjowanych Camoranesiego zagra Marchionni i Buffona zastąpi Manninger ,który pierwszy raz dostanie szanse pokazania się w całym meczu, cieszy mnie, że po 2 ostatnich meczach kiedy to słabo prezentował się Molinaro i traciliśmy zmianę w tym meczu ma dostać szanse od początku spotkania De Ceglie. W miejsce Sissoko, który obchodzi Ramadan, pojawi się Marchisio. Dziwi mnie trochę w składzie obecność Knezevica , którego forma jest jedną wielką niewiadomą, na skrzydle w miejsce odpoczywającego Nedveda chciałbym widzieć Giovinco, który mógłby dostać szansę przed własną publicznością z Catanią, przez 5 ostatnich meczy zagrał tylko 20 min z Artmedią, ale znając Ranieriego postawi na Hasana. W ataku Amauri i powracający po jednym mecz Del Piero 8)
Mam nadzieję, że tym meczem przełamiemy niekorzystny ostatnio bilans z Catanią , no i może strzelimy coś więcej niż jednego gola. Terminarz mamy bardzo podobny co Inter, trzeba wygrać bo w sobotę ciężkie spotkanie z Dorią, no i derby Mediolanu
FORZA JUVE 8)
Jesteśmy skuteczni i konsekwentni, wygrywamy 3 ostatnie mecze po 1-0, ale nasza forma nie jest najwyższa, gra nie równa, dużo strat, niedokładności no i końcówki często bardzo nerwowe, ale wiadomo 3 pkt najważniejsze

Jeśli wierzyć zapowiedzi to skład będzie dość eksperymentalny, wiadomo, że w miejsce kontuzjowanych Camoranesiego zagra Marchionni i Buffona zastąpi Manninger ,który pierwszy raz dostanie szanse pokazania się w całym meczu, cieszy mnie, że po 2 ostatnich meczach kiedy to słabo prezentował się Molinaro i traciliśmy zmianę w tym meczu ma dostać szanse od początku spotkania De Ceglie. W miejsce Sissoko, który obchodzi Ramadan, pojawi się Marchisio. Dziwi mnie trochę w składzie obecność Knezevica , którego forma jest jedną wielką niewiadomą, na skrzydle w miejsce odpoczywającego Nedveda chciałbym widzieć Giovinco, który mógłby dostać szansę przed własną publicznością z Catanią, przez 5 ostatnich meczy zagrał tylko 20 min z Artmedią, ale znając Ranieriego postawi na Hasana. W ataku Amauri i powracający po jednym mecz Del Piero 8)
Mam nadzieję, że tym meczem przełamiemy niekorzystny ostatnio bilans z Catanią , no i może strzelimy coś więcej niż jednego gola. Terminarz mamy bardzo podobny co Inter, trzeba wygrać bo w sobotę ciężkie spotkanie z Dorią, no i derby Mediolanu

FORZA JUVE 8)
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Loremaster
- Juventino
Ja bym chciał zobaczyc taki sład
Manninger
Grygera - Legro - Chellini - De Ceglie
Marchionni - Poulsen - Marchisio - Giovinco
Amauri - Iaquinta
Manninger
Grygera - Legro - Chellini - De Ceglie
Marchionni - Poulsen - Marchisio - Giovinco
Amauri - Iaquinta
- Marcin_ACM
- Milanista
Bardzo podoba mi sie Twoja wypowiedźalex1897 pisze:Wydaje mi sie ze ktoś kto prowadzi czyli albo JUVE albo inter straci dzisiaj pkt !!

- ewerthon
- Juventino
Mi natomiast twoja nieMarcin_ACM pisze:Bardzo podoba mi sie Twoja wypowiedźalex1897 pisze:Wydaje mi sie ze ktoś kto prowadzi czyli albo JUVE albo inter straci dzisiaj pkt !!

Można ten mecz obejrzeć gdzieś na sopcascie?
- Kamil_on
- Juventino
Giovinco pieknie wrzucił w pole karne, a nasz niezawodny Amauri strzelił na 1:0. Bardzo cieszę się z takiego rozwoju sytuacji i mam nadzieję, że wbijemy rywalowi jeszcze jednego gola do przerwy, zapewniając sobie spokojniejszą 2 połowę 

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- luks_wgs
- Juventino
polecam www.betfair.com. błyskawiczna rejestracja
btw. wie ktoś dlaczego na bet365.com byłą przez chwilę relacja a potem usunęli wszystkie mecze serieA?
btw. wie ktoś dlaczego na bet365.com byłą przez chwilę relacja a potem usunęli wszystkie mecze serieA?
- Loremaster
- Juventino
Giovinco jest wielki, minął dwóch obrońców dośrodkował i jest 1-0 , mam nadzieję że jeszcze sam dołoży gola i Secco dam mu tyle ile mu się należy.
A Manninger to jedna z lepszych decyzji jakie podjął Secco, na zmiennika jest naprawdę idealny
A Manninger to jedna z lepszych decyzji jakie podjął Secco, na zmiennika jest naprawdę idealny
- Sapo
- Juventino
Seba zniszczył tą akcją
Następca Nedveda jak się patrzy
Manninger to faktycznie idealny zmiennik, założę się, że taki Chimenti odprowadziłby piłkę wzrokiem po tym ładnym strzale z dystansu kogoś z Catanii (nie jestem pewien kto to był bo czasem mi tnie transmisja)
Ogółem sporo walki, sporo strat (brakuje mi Sissoko i Camora
o dziwo jakoś jestem spokojny o lewą stronę, mimo iż nie ma Pavla, Ranieri nie bał się wystawić młodziaków i dobrze
Chciałem się z bratem założyć o 5zł, że Del Piero strzeli z wolnego, ale dobrze, że się nie zgodził 
Oglądam dopiero od 15 minuty ale se posta nabić musiałem
BETFAIR.COM rulez.
Wyniki do przerwy by livesports.pl
Atalanta 0 - 0 Cagliari
Bologna 0 - 2 Udinese
Chievo 0 - 1 Torino
Genoa 1 - 1 Roma
Inter 0 - 0 Lecce
Juventus 1 - 0 Catania
Lazio 0 - 0 Fiorentina
Napoli 1 - 0 Palermo
Reggina 0 - 1 AC Milan
Siena 0 - 0 Sampdoria
Oby Lecce utrzymało taki wynik
chociaż nie obrażę się, jeśli coś strzelą 

Oglądam dopiero od 15 minuty ale se posta nabić musiałem

BETFAIR.COM rulez.
Wyniki do przerwy by livesports.pl
Atalanta 0 - 0 Cagliari
Bologna 0 - 2 Udinese
Chievo 0 - 1 Torino
Genoa 1 - 1 Roma
Inter 0 - 0 Lecce
Juventus 1 - 0 Catania
Lazio 0 - 0 Fiorentina
Napoli 1 - 0 Palermo
Reggina 0 - 1 AC Milan
Siena 0 - 0 Sampdoria
Oby Lecce utrzymało taki wynik

Ostatnio zmieniony 24 września 2008, 21:25 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Loremaster
- Juventino
Seba widac się rozgrywa, miał tą przepiękną akcję po której padł gol, potem swietne podanie do Marchionniego, ale ten nie zdołał opanowac piłki i na koniec ładna akcja, ale strzał trochę za słaby.
- Mr Cezary
- Juventino
Do przerwy prowadzimy, choć nasza gra nie jest idealna
No ale nie zapominajmy, że nie gra Camor, Momo, Pavel czy Treze. Cieszy kolejna bramka Amauriego w lidze i asysta Giovinco. Maluch naprawdę prezentuje się ciekawie, widać, że chce się pokazać. Mniej widoczny dzisiaj Marchionni, a także Del Piero, który parę razy szarpnął jakąś indywidualną akcją i został sfaulowany. Nie widać jak na razie współpracy między napastnikami. W obronie bez zarzutu. Manninger naprawdę robi na mnie dobre wrażenie, choć sam byłem sceptycznie nastawiony do jego przyjścia. Mam nadzieję zobaczyć w drugiej połowie na boisku Iaquintę, bo odnoszę wrażenie, że Aleksowi się dzisiaj za bardzo nie chce 

- Okoni
- Juventino
Wielkie dziękiVariaTH pisze:Ale jaja! Giovinco gra :shock:
Dla wszystkich szukających możliwości oglądania w necie polecam
A co do meczu to nie jest najgorzej. Dobrze gra Giovinco, po prostu widać, że bardzo chcę dzisiaj się wykazać. Chiellini też na swoim wysokim poziomie. Manninger też poprawnie + za ładnie obroniony strzał z dystansu. Nie jest źle jeśli utrzymamy poziom i poprawimy skuteczność pewnie jeszcze kilka bramek pójdzie :C .