LM (Gr. H) [01]: JUVENTUS 1-0 Zenit
- stahoo
- Juventino
Przeczytaj jeszcze raz to co zacytowałeś. Czeska 2 możesz złapac tylko, jezeli mieszkasz na południu i tylko (?) uzywając satelity "własnej" a nie polsatów, cyfr i NekPush3k pisze:A ktoś wie może czy na polsacie jest ten kanał?Miś Coccolino pisze:Ciężko będzie złapać z Wyszkowa czeską dwójkę. Generalnie im dalej na południe, tym szanse rosną. Ale bez przesady...

Co do meczu, to bedzie to trudne spotkanie, z druzyna która ma w swoich szeregach chyba pół rosyjskiej reprezentacja, a ta jak wiemy potrafi namieszać

- pan Zambrotta
- Juventino
Jak widzę "fachowość" użytkowników pod względem odbierania TV, to mnie aż ciary przechodzą... może faktycznie nie udzielać im rad? śmietnik się robi, a poza tym i tak ktos znowu wyskoczy z pytaniem: "gdzie leci mecz?"stahoo pisze:Przeczytaj jeszcze raz to co zacytowałeś. Czeska 2 możesz złapac tylko, jezeli mieszkasz na południu i tylko (?) uzywając satelity "własnej" a nie polsatów, cyfr i NekPush3k pisze:A ktoś wie może czy na polsacie jest ten kanał?Miś Coccolino pisze:Ciężko będzie złapać z Wyszkowa czeską dwójkę. Generalnie im dalej na południe, tym szanse rosną. Ale bez przesady...
Ale ostatni raz.
Złapać czeską telewizję można przez antenę zwykłą, pokojową, żadną satelitę. Ale łapać to mogą ludzie jedynie z południa Polski. Ewentualnie ktoś to może mieć w swojej kablówce.
Z anten satelitarnych mozna oglądać dwójkę, ale ona jest zakodowana. A to, czy ma się zwykłą antenę, polsatu itd nie ma różnicy. Wystarczy przekręcić na astrę. Ale jak pisałem - po co, skoro jest kodowane.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Aha, już rozumiem. Nie doczytałem. W sumie mam taki dekoder, ale nie dość, że nie nie używałem go od kilku lat (nie pamiętam jak się to obsługuje), to nie wiem czy w ogóle będzie działał. Aha i nie mam anteny. Pozostaje bet365.com. Do Czech mam za daleko by odebrać z mojego starego złomowego telewizora. Co innego Ukraina i Słowacja.stahoo pisze:Przeczytaj jeszcze raz to co zacytowałeś. Czeska 2 możesz złapac tylko, jezeli mieszkasz na południu i tylko (?) uzywając satelity "własnej" a nie polsatów, cyfr i NekPush3k pisze:A ktoś wie może czy na polsacie jest ten kanał?Miś Coccolino pisze:Ciężko będzie złapać z Wyszkowa czeską dwójkę. Generalnie im dalej na południe, tym szanse rosną. Ale bez przesady...![]()
- Ciro85
- Juventino
No widzę ziom z okolicparuf pisze:Potwierdzenie tego, że mecz Juve można będzie obejrzeć na czeskiej 2.
http://www.ceskatelevize.cz/program/17.09.2008.html
ps. Jutro czesi pokazują też Chelsea z Girondins de Bordeaux ( ten sam kanał co pokaże Juve )

Fani futbolu a południa Polski mają okazje od dawna korzystać z dobrodziejstw czeskiej telewizji. Niestety nasz kochana publiczna telewizja transmisje meczów Ligi Mistrzów, przeprowadza tylko w środy dlatego dzisiaj możemy zobaczyć mecz Żyrondystów. A w środę kochanego Juve (Czesi mają lepszy gust z doborem meczów a nie jak nasi MU - Villarreal bleee

- Reaper
- Juventino
Mecz bardzo ciężki, mam nadzieję zobaczyć pełną mobilizację w naszych szeregach. Chciałbym zobaczyć Giovinco w akcji ale będzie o to trudno, w ataku ciasno, a na lewej stronie królował będzie Nedved coś czuję, że to będzie jego mecz :C . Prawdziwy test dla naszej obrony upilnować Arszawina, Danny'ego i Pograbniaka będzie strasznie cięzko. Ranieri mógłby spróbować ustawienie Legro, Kielon w środku i Melberg na prawej stronie, wkońcu o ile się nie mylę pół sezonu tak w Aston Villi grał to chyba da radę. 8)
Ps. Dla tych, którzy mieszkają daleko od Czech(np. Ja) pozostaje jeszcze serwis Onetu gdzie można ogladąć mecze Ligi Mistrzów. 6 zł za mecz
ale cóż lepsze to niż nic. Podaję link jak coś: http://sport.onet.pl/liga.html
Ps. Dla tych, którzy mieszkają daleko od Czech(np. Ja) pozostaje jeszcze serwis Onetu gdzie można ogladąć mecze Ligi Mistrzów. 6 zł za mecz

- tabo89
- Juventino
w sumie masz racje bo robi sie w temacie śmietnik ale nie uważam ze potrzebny jest osobny temat o transmisjach bo w 1 poście można przeczytać gdzie leci mecz a czy się ma ten kanał to każdy może sprawdzić a nie się dopytywać bez sensuTasak pisze:Może i dostanę kartkę, bo to będzie post zupełnie nie na temat ale Kirielejson, co drugi tutaj post nie jest o meczu! Strasznie mnie denerwuję to że w temacie na temat meczu, 45% postów to pytanie gdzie, czy jest taki kanał, czym się go odbiera, drugie 45% to odpowiedzi na te jakże głębokie pytania... Proponuję więc zakładać DWA tematy jeden na temat MECZU (!) a drugi na temat transmisji, i coś mi mówi że w tym drugim by było przed samym meczem 5x więcej postów... :roll: Taki temat można by po prostu kasować w dzień meczu i po kłopocie... No chyba, że tylko mnie to irytuje... :?
informacja o meczu w internecie tez będzie podana bo zawsze podaje ja JP w newsie
myślę ze ludzie którzy piszą posty typu "gdzie leci mecz", "na jakim kanale w C+ albo CP mogę go znaleźć" powinni dostawać kartki
i by się to skończyło
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czy ja wiem czy lepszy gust... w koncu w Juve gra Nedved z Czech wiec mozliwe ze dlatego czeska TV pokazuje ten mecz, gdyby w Juve grał ktoś z Polski to myslę że nasi nieomieszkaliby pokazac mecz Juve tak jak to wielokrotnie robili z Celtickiem Boruca...Ciro85 pisze:Czesi mają lepszy gust z doborem meczów a nie jak nasi MU - Villarreal bleee
Co do samego meczu to łatwo nie będzie, liczę na zwycięstwo i gre Legrottaglie bo Mellberg jak narazie mnie nie przekonuje(przez niego zremisowalismy z Fiore i przez niego moglismy zremisowac z Udinese, chłopak pod koniec meczy robi jakies dziwne blędy) i oczywiście gre Giovinco.
<Juventus Semper Fidelis>
- shnatyk
- Juventino
Nie zapominajcie o ZdenkuGamber pisze:Czy ja wiem czy lepszy gust... w koncu w Juve gra Nedved z Czech wiec mozliwe ze dlatego czeska TV pokazuje ten mecz, gdyby w Juve grał ktoś z Polski to myslę że nasi nieomieszkaliby pokazac mecz Juve tak jak to wielokrotnie robili z Celtickiem Boruca...Ciro85 pisze:Czesi mają lepszy gust z doborem meczów a nie jak nasi MU - Villarreal bleee
Co do meczu to mam nadzieje, że chłopaki wyjdą tak zmobilizowani jak z Artmedią w pierwszym spotkaniu, no i jeżeli Ranieri nie zrobi nic głupiego to zobaczymy piękny Juventus.Marzę o wyniku 3:0...

Gra ktoś w piłkarzyki na Uefa.com???Tak myślałem żeby założyć tam ligę JuvePoland.Jest ktoś chętny?
Link do gry:http://en.uclfantasy.uefa.com
- Il Storico
- Juventino
A co trzeba zrobić by w to zagrać?Odpisz na PWshnatyk pisze: Gra ktoś w piłkarzyki na Uefa.com???Tak myślałem żeby założyć tam ligę JuvePoland.Jest ktoś chętny?
Link do gry:http://en.uclfantasy.uefa.com
Co do meczu Trzeba uzyskać 3 pkt ważne,bo to mecz z Mistrzem Europy;DNarka
- Dominik10
- Juventino
No nareszcie powracamy do Ligi Mistrzów. Już to było tak dawno nareszcie bęzie prawdziwa walka. A co chodzi o mecz on na pewno bęzie bardzo trusdny. Zenit pokazał, że choć w Lidze rosyjskiej gra na razie poniżej oczekiwać to jednak na mecze z drużynami wydawało się by że lepszymi grają koncertowo. Juventus nie moze zlekceważyć ruskich. Ale miejmy nadziej że wygramy.
- Walo
- Juventino
Jak wejdziesz na stronę Polsatu Cyfrowego to ct 2 jest wśród kanałów które odbiera Polsat. tylko podobno trzeba zrobić taki bajer żeby zainstalować wszystkie kanały co spowoduje poprzestawianie listy odbiorczej. Warto spróbować. Potem bez problemu można z powrotem przywrócić listę domyślną.drozdi pisze:orientuje się ktoś czy jest to w podstawowym pakiecie Cyfrowego Polsatu?paruf pisze:Potwierdzenie tego, że mecz Juve można będzie obejrzeć na czeskiej 2.
http://www.ceskatelevize.cz/program/17.09.2008.html
ps. Jutro czesi pokazują też Chelsea z Girondins de Bordeaux ( ten sam kanał co pokaże Juve )
Faza grupowa Ligi mistrzów. Czekaliśmy na to 2 lata. Na to by znów ujrzeć w niej Juventus, im bliżej meczu tym bardziej go wyczekuję. Swoją drogą nie przez przypadek sam sir Alex Ferguson twierdzi że Juventus i Barcelona to faworyci LM 8) chcę taki finał![]()
- Bartas_01
- Juventino
Mam pytani. W razie gdyby nie udało się w internecie znaleźć dobrej transmisji(odpukać) korzystał już ktoś z tej oferty onetu? Wiadomo że 6 zł za jeden mecz Juve po takiej przerwie w LM to nie problem jednak chodzi mi o to czy warto? Jaka jest jakość jak to chodzi i czy nie tnie?Reaper pisze:
Ps. Dla tych, którzy mieszkają daleko od Czech(np. Ja) pozostaje jeszcze serwis Onetu gdzie można ogladąć mecze Ligi Mistrzów. 6 zł za meczale cóż lepsze to niż nic. Podaję link jak coś: http://sport.onet.pl/liga.html
- shnatyk
- Juventino
Oglądałem ze 4 mecze zeszłej LM na onecie.Oglądałbym 5 ale raz jak wysłałem smsa to nie widziałem meczu bo miałem problemy z netem i kasa przepadła.Ogólnie ekranik jest mały(Windows Media Player).Jakoś taka jak na "Sopcaście" może ciut lepsza(fajnie się oglądało jak dałem na cały ekran i usiadłem 3 metry od monitora) .Nie ma komentarza(przynajmniej tak było rok temu) ale za to czuć atmosferę na stadionie bo dobry przekaz dźwięku jest.Na szczęście nie muszę się teraz męczyć oglądając przez neta bo moja kochana Babcia kupiła N-kę więc lecę do niej na cisto i meczyk 

- Karol_Juve
- Juventino
A ile czasu przed meczem wysłałeś tego sms żeby obejrzeć ten mecz ?A co do meczu to licze na wygrano nie ważne ile.Innej obcji nie przyjmne.Zenit jest drużyno dobro ale będzie z nią jak z Sevillo rok temu.Wygrała Puchar Uefa i Super Puchar Europy pokonując Barce.I co z tego ? W lidze mistrzów nie pokazała nic szczególnego (o ile dobrze pamiętam to nawed z grupy nie wyszła)Z zenitem będzie tak samo zobaczycieshnatyk pisze:Oglądałem ze 4 mecze zeszłej LM na onecie.Oglądałbym 5 ale raz jak wysłałem smsa to nie widziałem meczu bo miałem problemy z netem i kasa przepadła.Ogólnie ekranik jest mały(Windows Media Player).Jakoś taka jak na "Sopcaście" może ciut lepsza(fajnie się oglądało jak dałem na cały ekran i usiadłem 3 metry od monitora) .Nie ma komentarza(przynajmniej tak było rok temu) ale za to czuć atmosferę na stadionie bo dobry przekaz dźwięku jest.Na szczęście nie muszę się teraz męczyć oglądając przez neta bo moja kochana Babcia kupiła N-kę więc lecę do niej na cisto i meczyk

- drozdi
- Juventino
“But I see Juventus who could challenge because they have great strength and determination to make up for a frustrating recent past off the field.”
takie słowa wypowiedział dziś Anderson-zawodnik Manchesteru United. Jest to już 2 osoba związana z klubem z Old Trafford,która uważa że determinacja Juve może poprowadzić Turyński klub do końcowego sukcesu (wcześniej takie słowa można było usłyszeć z ust sir Alexa Fergusona) równocześnie Anderson zaznacza, że jeśli nie Juve to jeden z klubów angielskich
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=867245
widać że MU czuje respekt
oby się nie mylili 
takie słowa wypowiedział dziś Anderson-zawodnik Manchesteru United. Jest to już 2 osoba związana z klubem z Old Trafford,która uważa że determinacja Juve może poprowadzić Turyński klub do końcowego sukcesu (wcześniej takie słowa można było usłyszeć z ust sir Alexa Fergusona) równocześnie Anderson zaznacza, że jeśli nie Juve to jeden z klubów angielskich
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=867245
widać że MU czuje respekt