Toldo pogadał... i został ukarany zobaczcie za co :D
- ForzaInter
- Interista
Kolejna dziennikarska (i nie tylko)plotka. Takie cos jest wprost smieszne ale tez zalosne. Po co cos takiego wymyslac??? Nie mowie ze to wymyslil autor notki ale cos takiego nie mialo miejsca. To tylko marna proba pokazania, chwalenia sie tym ze niby inni zawodnicy poziwaija Juve!!
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- BIGGI
- Qualità Juventino
No jasne ze mistrzów sie podziwia, to chyba proste....ForzaInter pisze:Kolejna dziennikarska (i nie tylko)plotka. Takie cos jest wprost smieszne ale tez zalosne. Po co cos takiego wymyslac??? Nie mowie ze to wymyslil autor notki ale cos takiego nie mialo miejsca. To tylko marna proba pokazania, chwalenia sie tym ze niby inni zawodnicy poziwaija Juve!!
- ForzaInter
- Interista
Wiesz ja nie kazdych mistrzow podziwiam. Nie podziwiam np takich ktorzy zdobywaja tytul oszukiwaniem i przekupstwem. Nie sugeruje ze Juve zdobylo Scudetto nieuczciwie.
Inter Campeone

Inter Campeone

- BIGGI
- Qualità Juventino
ForzaInter pisze:Wiesz ja nie kazdych mistrzow podziwiam. Nie podziwiam np takich ktorzy zdobywaja tytul oszukiwaniem i przekupstwem. Nie sugeruje ze Juve zdobylo Scudetto nieuczciwie.
Nie no..w ogóle tego nie sugerujesz, śmieszy mnie to ze kibice nie potrafią powiedziec, Juve grało najlepiej i ma mistrza, tylko ciągle te głupie plotki o przekupywaniu....ehh szkoda gadać....jakby kupowali to by nie stracili mistrza w ostatniej kolejce 2 i 3 sezony temu.....
- ForzaInter
- Interista
Powiem ci tak(to powiedzenie juz mi weszlo w krew chyba). Uwazam ze (patrzac chocby na zdobycz punktowa i roznice do nastepnych druzyn) Juve zasluzylo na mistrza. Uwazam tez ze w rownym stopniu jak milan zasluzylo na Lige Mistrzow. Jak juz gdzies pisalem nie obchodza mnie plotki tylko fakty.
Inter Campeone

Inter Campeone

- BIGGI
- Qualità Juventino
hehe , JUTRO czytaj jako ZA 1000 LATRadeKas pisze:BIGGI pisze:I bardzo dobrze, dzisiaj My jesteśmy mistrzam, jutro Wy.....tak to juz bywa....
Nie, nie. Ja bym jednak wolał żeby jutro nadal mistrzem był JUVE![]()
- ForzaInter
- Interista
Jeszcze sie zdziwisz!!

Inter Campeone

Inter Campeone

- JUVEFANE_10
- Juventino
dobrze powiedział i nie wiem za co go ukarali mówił co mysli a jak to sie władzom nie podoba to niech go sprzedają
JESTEM OSZUSTEM
- 3d_man
- Juventino
zadna plotka - na serio tak powiedzialForzaInter pisze:Kolejna dziennikarska (i nie tylko)plotka. Takie cos jest wprost smieszne ale tez zalosne. Po co cos takiego wymyslac??? Nie mowie ze to wymyslil autor notki ale cos takiego nie mialo miejsca. To tylko marna proba pokazania, chwalenia sie tym ze niby inni zawodnicy poziwaija Juve!!
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Johnny777
- Juventino
Ja też bym wolał i mam nadzieję że tak będzieRadeKas pisze:BIGGI pisze:I bardzo dobrze, dzisiaj My jesteśmy mistrzam, jutro Wy.....tak to juz bywa....
Nie, nie. Ja bym jednak wolał żeby jutro nadal mistrzem był JUVE![]()

- laeti74
- Juventino
A moim zdaniem źle zrobił. Takie słowa nie powinny nigdy publicznie wyjść z jego ust! Należałoby raczej zwrócić się z tym problemem do klubu. Ciekawe co byście powiedzieli na ten temat gdyby stwierdził, że Inter powinien brać przyklad z innej drużyny, np. Real... O takich rzeczach publicznie się nie mówi!!!
- Kink
- Juventino
Myślę, że w Interze sami nie wiedzą juz co robić i z tej bezsilności chyba im na głowę padło. Cenzury im się zachciewa. Ciekawe czy ukarali by Toldo gdyby powiedział, że w interze powinna być tak jak w np. Wiśle Płock Hihihihi ( choc z drugiej strony choc jest bogato to i tu i tu taki sam bajzel, duże pieniądze i brak wyników)A tak z drugiej strony jeżeli Forzainter myśli, że juve nie zdobędzie scuddeto poraz 3 z rzędu to chyba czymś się zatruł. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów(nie tylko Juve)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja to na miejscu Toldo bym się obraziła co to "Rok 1984" że nie można mówić czego się chce??
Normalnie godne pożałowania
i brawa dla Toldo że potrafi obiektywnie powiedzieć kto jest lepszy mimo iż jest to przeciwnik Słowa uznania Może go kupimy??
Choć nie szkoda go do grzania ławy
Normalnie godne pożałowania
i brawa dla Toldo że potrafi obiektywnie powiedzieć kto jest lepszy mimo iż jest to przeciwnik Słowa uznania Może go kupimy??
Choć nie szkoda go do grzania ławy

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....