Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS
- Juventino8
- Juventino
Zatem wszystko wskazuje chyba na to, ze uda mi się obejrzeć to spotkanie na dużym ekranieKultek pisze:Watpie w to ze zakoduja ,ostatio lecial mecz Hertha - Liverpool niekodowany :-D

Pozostaje już tylko czekać na początek tego spotkania :-D
"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- Juventino8
- Juventino
wydaje mi się, że tak 8) Ba, jestem pewienwinnik09 pisze:Moze mi ktos ogarniety w temacie powiedziec czy mecz Juventusu obejrze jesli włączam DSF i aktualnia mam mecz manchesteru city?? Mój plan na wieczór by sie wyklarował

- juveman7
- Juventino
Mecz z Borussia kojarzy mi się tylko z przegranym finałem ligi mistrzów w 1997r
Nawet wygrana w tym meczu towarzyskim nie usunie tamtych fatalnych wspomnien. Obecnie Borussia nie jest na tym poziomie co wtedy i myśle że są do ogrania bez większego wysiłku. Ogólnie rzecz biorąc dobrze by było wygrać ten mecz i choć na chwile pocieszyć sie z wygranej nad najlepszą drużyną w europie z 1997r
:płaczę:

Nawet wygrana w tym meczu towarzyskim nie usunie tamtych fatalnych wspomnien. Obecnie Borussia nie jest na tym poziomie co wtedy i myśle że są do ogrania bez większego wysiłku. Ogólnie rzecz biorąc dobrze by było wygrać ten mecz i choć na chwile pocieszyć sie z wygranej nad najlepszą drużyną w europie z 1997r

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Juventino8
- Juventino
człowieku, to było 11 lat temu :? chyba mi nie powiesz, że po tak długim czasie ten mecz nadal śni Ci się po nocach :rotfl:juveman7 pisze:Mecz z Borussia kojarzy mi się tylko z przegranym finałem ligi mistrzów w 1997r![]()
Nawet wygrana w tym meczu towarzyskim nie usunie tamtych fatalnych wspomnien. Obecnie Borussia nie jest na tym poziomie co wtedy i myśle że są do ogrania bez większego wysiłku. Ogólnie rzecz biorąc dobrze by było wygrać ten mecz i choć na chwile pocieszyć sie z wygranej nad najlepszą drużyną w europie z 1997r:płaczę:
A co do dzisiejszego spotkania to obstawiam 3-1, oczywiście dla Bianconerich :-D bramki: Amauri, Del Piero, Trezegol

- Bobeknaklo
- Juventino
A mi z piękną bramką Del Pierojuveman7 pisze:Mecz z Borussia kojarzy mi się tylko z przegranym finałem ligi mistrzów w 1997r![]()
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_n ... 2A2C84.asp
Ci co sie dzis napalili na mecz z Borussia niestety beda zmartwieni.Nie wiem co dokladnie pisze,ale mecz zostal przelozony prawdopodobnie na jutro(?)
Ciekawe z jakiego powodu ?
Ci co sie dzis napalili na mecz z Borussia niestety beda zmartwieni.Nie wiem co dokladnie pisze,ale mecz zostal przelozony prawdopodobnie na jutro(?)
Ciekawe z jakiego powodu ?
- montero4
- Juventino
Chyba mecz przeniesiony bo stadion zalanyBobek1991 pisze:A mi z piękną bramką Del Pierojuveman7 pisze:Mecz z Borussia kojarzy mi się tylko z przegranym finałem ligi mistrzów w 1997r![]()

Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, 18:32 przez montero4, łącznie zmieniany 1 raz.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- negative_boy
- Juventino
patrząc na relację przedmeczową morze byc problem z normalnym rozegraniem meczu ze względu na pogodę...
cała murawa tonie w wodzie
cała murawa tonie w wodzie
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
ktos mzoe inemeicki zna i wie czy ta wode odprowadza? wydawalo mi sie, ze nowoczesne murawy sa przygotowane na takie nispodzianki no ale moze system nawadniajaco drenujacy jest na wakacjach...
cos komentator mowil w kontekscie naszego meczu o jakies godzinie... wpol do ktores bodajze.. tyle nie wiem czy to za godzine bedzie czy jutro...
cos komentator mowil w kontekscie naszego meczu o jakies godzinie... wpol do ktores bodajze.. tyle nie wiem czy to za godzine bedzie czy jutro...
calma calma