Buffon nie zagra do końca sezonu???!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam nadzieję,że zwyczajnie zszedł z boiska,ponieważ tak przewidział trener,chcąc być może sprawdzić jego sprawność...Możliwe,że dziennikarze dostrzegli opuszczającego boisko Gigiego i wysnuli wniosek,że kontuzja się ponowiła.Mam nadzieję,że tak nie jest,bo nie dość,że Superman opuści niezwykle ważne dla nas najbliższe mecze,to na dodatek grozi mu w takiej sytuacji konieczność przeprowadzenia operacji,a wtedy będę się bardzo martwił ze względu na 2 połowę sezonu,którą musielibyśmy bez niego rozegrać,stawiając w bramce Belardiego,który,z całym szacunkiem,nie prezentuje takich umiejętności jak Gigi...
Mistrzu-wróć!!!! 

- Bobeknaklo
- Juventino
Gigi trenuje, a to chyba pewniejsze od tych wszystkich portali i gazet razem wzietych. Nie sadze zeby mial kontuzje wylaczajaca go z gry do konca roku i jednoczesnie trenowal.
Jak dla mnie temat skonczony
Jak dla mnie temat skonczony
- Luku__1990
- Juventino
http://www.seriea.pl/index.php?strona=n ... kul=105225
przeczytajcie sobie to. Nie wygląda to za dobrze

przeczytajcie sobie to. Nie wygląda to za dobrze

- marcin_juventino87
- Juventino
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=92907
juz niewiem co mam o tym myslec
2 godziny temu ten sam portal podawal informacje o kontuzji a tutaj ze dobre informacje na temat Buffona.
Cieszylbym sie z dobrych informacji :-D poza tym Camoranesi bedzie dostepny juz przez 90 minut a Chiellini tez juz normalnie trenuje i byc moze wystapi z Udinese
to by byly swietne informacje
na oficjalnej stronie Juve potwierdzono wszystkie te informacje
juz niewiem co mam o tym myslec

2 godziny temu ten sam portal podawal informacje o kontuzji a tutaj ze dobre informacje na temat Buffona.
Cieszylbym sie z dobrych informacji :-D poza tym Camoranesi bedzie dostepny juz przez 90 minut a Chiellini tez juz normalnie trenuje i byc moze wystapi z Udinese

to by byly swietne informacje
na oficjalnej stronie Juve potwierdzono wszystkie te informacje

Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- Venomik
- Juventino
Prasa ma to do siebie, że spekulują. Z poprzedniego newsa wynikało, że tylko obserwowali trening, uznali, że Buffon się dziwnie zachowuje i stąd nerwowe wieści.
Przynajmniej na to wszystko wskazuje.
Rozumiem, że strona główna unika niesprawdzonych wieści - więc ogólnie uważam, że można chwilowo odetchnąć. A jeśli Buffon rozegra bez problemów następne 3-4 mecze to będzie można odetchnąć pełną piersią
Przynajmniej na to wszystko wskazuje.
Rozumiem, że strona główna unika niesprawdzonych wieści - więc ogólnie uważam, że można chwilowo odetchnąć. A jeśli Buffon rozegra bez problemów następne 3-4 mecze to będzie można odetchnąć pełną piersią

Dirty mind
- Tsubasa10
- Juventino
Rowniez mam nadzieje ze to tylko czyste spekulacje i Buffon bedzie mogl bronic bramki Juventusu w najblizszych meczach.
Zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia
Bo to naprawde znakomity bramkarz.
Zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia

,,To mozliwosc Spełnienia marzeń sprawia że zycie staje sie tak fascynujace"
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
- stahoo
- Juventino
Już nie panikujcie. Buffon jest podstawowym garczem Juve, może przyszłym kapitanem, zawodnikiem od którego na pewno wiele zależy. Ale klasowa drużyna nie może opierać gry tylko na 1 zawodniku. Trzeba ie liczyć z kartkami, kontuzjami itp. Bo wyjdzie zaraz taka sytuacja jak w temacie o Milanie gdzie ejden Milanista panikował z powodu kontuzji kaki i Pato... (które podobno już sie skonczyły). Tak więc czy z Buffonem czy bez trzeba realizować przed sezonowe założenia. Albo zaufac naszym bramkarzom (a bardziej Belardiemu), albo kogos sprowadzic.
PS. wie ktos co mu sie dokładnie stało w plecy?
PS. wie ktos co mu sie dokładnie stało w plecy?
- alex_KiNiO
- Juventino
No właśnie wiecie co mu jest w te plecy?stahoo pisze: PS. wie ktos co mu sie dokładnie stało w plecy?
A swoją drogą to przykra sprawa. Jeżeli operacja okaże się konieczna to nie będzie kolorowo. Co prawda Belardi jak na razie sie dobrze spisuje, ale Buffon to Buffon. A jeżeli nie pojedzie też na ME to będzie już naprawde bardzo źle...
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Safin
- Juventino
W sumie to nie byloby zaciekawie jezeli to naprawde cos powaznego :!:
Gra Belardiego to normalnie katastrofa, jak pilka leci w jego kierunku to az strach patrzec co on z nia robi. Nie wiem czy bramkarz z Primavery nie bylby lepszy
No ale coz trzeba myslec pozytywnie oby GIGI szybko wrocil na boisko ! :!:
Gra Belardiego to normalnie katastrofa, jak pilka leci w jego kierunku to az strach patrzec co on z nia robi. Nie wiem czy bramkarz z Primavery nie bylby lepszy

No ale coz trzeba myslec pozytywnie oby GIGI szybko wrocil na boisko ! :!:
- stahoo
- Juventino
pikito pisze:Gra Belardiego to normalnie katastrofa, jak pilka leci w jego kierunku to az strach patrzec co on z nia robi.
przynjamniej nie ucieka jak Dida...
Jeżeli teoretycznie, Buffon chciałby poddac sie operacji teraz, by być gotowym na Euro 08, to myslę, że trzeba by zastanowić sie nad sprowadzeniem jakiegoś bramkarza. Kiedyś wypożyczylismy Abiattiego z Milanu, który spisywał siue wg. mnie bardzo dobrze. Teraz Abiatti niestety juz jest wypożyczony... (chyba do Atletico Madryt). Tak więc trzeba się rozglądnąc za kims innym... Czy Pagliuca? Lepszy on, niż Belardi...[/quote]Nie wiem czy bramkarz z Primavery nie bylby lepszy![]()
- scavallera
- Juventino
ja tam jestem za pagliuca to swietny bramkarz ale prawda jest taka gigi jest nie do zastapienia bo kazdy bramkarz na swiecie jest od niego gorszy
SSSSSSSSSSSSS
- Okoni
- Juventino
Może niech się podda tej operacji będzie spokój raz na zawsze, a nie zawsze przed jakimś ważnym meczem nie może grać.Tylko szkoda, żeby wtedy nie wystąpił na euro chociaż Amelia w meczy z Portugalią bronił bardzo dobrze.A żeby nie być narażonym na Belardiego to jak Buffon załóżmy za tydzień- dwa
podda się tej operacji można byłoby namówić Peruzziego
Innego wyjścia bym nie widział :?
podda się tej operacji można byłoby namówić Peruzziego