Gigi Buffon Najlepszym Bramkarzem 2007 !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
turyniak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2008, 11:28

Obrazek

O proszę bardzo ale nie wiem czy się udało..
Zdobyłeś wiele tytułów i pucharów. Który moment zapamiętałeś najbardziej?
Buffon odpowiedział: Bez wątpienia noc 9 lipca 2006 roku w Berlinie. Zdobycie mistrzostwa świata to absolutne apogeum a karierze piłkarza!Dla takiego momentu warto żyć..
Tez pamiętam tamten moment...łzy mi ciekły po polikach...
Nie dziwę się ,że wszystkie tytuły umykają przy tym jednym:)

achilles1989

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2008, 16:08

turyniak pisze:Obrazek

O proszę bardzo ale nie wiem czy się udało..
Zdobyłeś wiele tytułów i pucharów. Który moment zapamiętałeś najbardziej?
Buffon odpowiedział: Bez wątpienia noc 9 lipca 2006 roku w Berlinie. Zdobycie mistrzostwa świata to absolutne apogeum a karierze piłkarza!Dla takiego momentu warto żyć..
Tez pamiętam tamten moment...łzy mi ciekły po polikach...
Nie dziwę się ,że wszystkie tytuły umykają przy tym jednym:)
ale Pucharu Mistrzów mu brakuję :)

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2008, 20:06

Niezła ta karykaturka, postaram się narysować podobną, bo jakieś tam zdolności mam. Co do Buffona, to fakt, brakuje mu LM, ale zdobył i tak tyle trofeów, co ma nie wielu bramkarzy, także respect..

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2008, 20:09

Dla mnie niewazne czy Buffon wygral LM czy nie. Wazne, ze zostal z nami w najtrudniejszym momencie czego NAPEWNO nie uczyniloby wielu klasowych bramkarzy! Jego oddanie dla Juve i milosc kibicow sa cenniejsze niz najcenniejsze trofeum :wink:

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2008, 21:03

W wywiadzie dla Magazynu Futbol, powiedział, że gra w Serie B, to dla niego nowe doświadczenie. Dodał, że nie opuścił Juve, ponieważ kocha kibiców oraz kocha cały klub i odejście będzie dla Niego bardzo smutne. Ma zamiar zakonczyć tutaj kariee.

turyniak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 14:44

Karykaturka nie moje dzieło...:P...ale próbuj może ci ładna wyjdzie.
wielki szacunek dla niego!!!!!!Pierwszy lepszy zaraz by opuścił klub, bo wielu lubi spoczywać na laurach kiedy to klub odnosi sukcesy - a jak jest źle to do widzenia!
Ja go za to podziwiam tak jak podziwiam Messiego -że chce zostac do samego końca w Barce.
Więc dla mnie ten bramkarz , jest prawdziwym przykładem wielkiego oddania swemu klubowi.
Gdyby zakończył w ten sposób karierę to byłoby to piękne uwieńczenie jego gry.
Nie odszedł nigdzie dla zielonych, sodówka mu nie uderzyła w łeb. kocha ten klub i tylko to sie liczy!!!!!!!

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 17:39

Dla niego należy się wielki szacunek!Chciałbym by wygrał z nami LM,bo sobie na to w 100% ZASŁUŻYŁ!Chciałbym by był u nas do 40-stki.A potem został trenerem bramkarzy bądź dyrektorem!FORZA GIGI!
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 18:14 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 20:23

Narysowałem, potem dodam, jak będzie ktoś chciał, ale nei wyszła mi za fajnie;/ A co do Buffona to uważam, że na dyrektora sięn ie nadaje, ale na trenera bramkarzy, jak najbardziej..!

pilkarzyk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 18:24

Co wy widzicie w Buffonie? Wieli z niego bramkarz pff...jak miał propozycję to z klubu odejść chciał i się zastanawaiał -ale za mało widocznie sypnęli ,że został...tak by go już nie było. Już Casillas jest lepszy...

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 18:29

pilkarzyk pisze:Co wy widzicie w Buffonie? Wieli z niego bramkarz pff...jak miał propozycję to z klubu odejść chciał i się zastanawaiał -ale za mało widocznie sypnęli ,że został...tak by go już nie było. Już Casillas jest lepszy...
naprawde jestes zalosny, gdyby Buffon chcial odejsc to odszedlby po degradacji, ale nie zrobil tego bo kocha Juve tak jak i inni PRAWDZIWI Juventini. Buffon od wielu lat utrzymuje sie na najwyzszym, swiatowym poziomie, a Casillas dopiero niedawno zaczal dobrze bronic :prochno:

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 19:26

pilkarzyk pisze:Co wy widzicie w Buffonie? Wieli z niego bramkarz pff...jak miał propozycję to z klubu odejść chciał i się zastanawaiał -ale za mało widocznie sypnęli ,że został...tak by go już nie było. Już Casillas jest lepszy...
Co to znaczy "wielki z niego bramkarz pff..." :shock: Ty chyba nie wiesz kto to jest Buffon nie wiesz :?: to Ci powiem to jest najlepszy bramkarz świata :-D i gra w Juve bo je kocha :dance: .A gdyby chciał odejść do by to zrobił bo w innych klubach zarabiał by 10 razy więcej niż zostawał w serie B.A jak chcesz dowodu, że Buffon jest świetny to obejrzyj sobie mecz z Udinese lub zobacz jakie Buffon dostał noty.

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 20:22

Buffon nie raz ratował Juventus przed porażką i można rzec, że "wygrywał im mecze". Piłkarzyk nie wiesz co mówisz, masz może 10 lat i chcesz udowodnić jakim Ty to znawcą jesteś! Buffon to najlepszy bramkarz i podziwiam go za słowa, dla Magazynu Futbol, w których powiedział: "Gra w drugiej lidze, to dla mnie nowe doświadczenie"..

achilles1989

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 21:41

Sapo_JuveFan pisze:
naprawde jestes zalosny, gdyby Buffon chcial odejsc to odszedlby po degradacji, ale nie zrobil tego bo kocha Juve tak jak i inni PRAWDZIWI Juventini. Buffon od wielu lat utrzymuje sie na najwyzszym, swiatowym poziomie, a Casillas dopiero niedawno zaczal dobrze bronic :prochno:
Casillas Broni od Dawna dobrze i tego mu nie wolno zarzucać że jest słaby ale Buffon Lepszy dla mnie i dokładnie jak by chciał to by odszedł bo Barca by go w Ciemno Brała !! więc RESPECT dla Gigiego

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 21:43

Ja to bym chciał chociaż w 1% bronić tak jak Buffon.Gigi to najlepszy bramkarz jakiego Ziemia oglądała,Casillas jest przy nim pionkiem ,z całym szacunkiem do niego 8) Buffon już kilkanaście razy ratował nam przysłowiowe 4 litery.Bez niego moglibyśmy zapomnieć o wielu wygranych meczach,jak choćby ostatni z Udinese :-D A to,że został,pokazało że jest nie tylko świetnym piłkarzem,ale również wspaniałym człowiekiem :bravo:

herjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2008, 22:10

Z Udniese to co Buffon wyprawiał to jest masakra. On ma znakomitą formę przez całą karierę..zauważcie to..! Należą mu się brawa, fantastyczny zawodnik!

ODPOWIEDZ