Schowaj Babci dowód
- Ein
- Juventino
Haha, ciekawe. Dionizos ma rację pisząc o Francji i mitycznym zachodzie... tylko. Unie i tolerancje może uznali za Boga, za to część Polaków za Boga uznała ojca Tadeusza :lol: (nie pisz mi,że sie mylę bo przykład tego uznania dla o.Tadeusza mam w domu) Poza tym otępiały zachód ? Racja ! Tylko w Polsce też się to zdarza i o dziwo na coraz większą skale
, przykładów chyba przytaczać nie muszę. I to chyba wszystko, w gruncie rzeczy możemy się tarzać ze śmiechu z tych bolków z zachodu :rotfl:
Aaa i jeszcze jedno. Odnośnie postu Maggie Del Piero to uważam , że się mylisz. O ile się orientuje to została jeszcze jedna partia która nie obraża innych, nazywają ją PSL

Aaa i jeszcze jedno. Odnośnie postu Maggie Del Piero to uważam , że się mylisz. O ile się orientuje to została jeszcze jedna partia która nie obraża innych, nazywają ją PSL
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Bukol87
- Juventino
TAK PSL jak najbardziej oni nigdy nikogo nie obrazaja. A jesli chodzi o wplywy i wladze to na uklad poszli by nawet z diablem. PSL to partia obrotowa, ktora nie ma sprecyzowanych pogladow. PSL juz od kilku dekad jest troche odmiennym od innych bytem politycznym.
Wole wrocic na wies i isc do gnoju anizeli zyc w kraju, ktory za wszelka cene bedzie dazyl do nasladowania europejskich wzorcow. Gardze tym co chca nam zaproponowac nasi wybitnie wyksztalceni intelektualisci europejscy. Dajmy prawa wszystkim mniejszosciom bo w koncu potrzebna jest tolerancja. Oprawmy to jeszcze wszystko w pragnienie wolnosci spoleczenstwa a w pewnym momencie obudzimy sie z reka w nocniku. Aha podam jeszcze link dla tych ktorzy tak pieknie glosza hasla tolerancji. Zacznijmy od zalegalizowania zwiazkow homoseksualnych a za kilka lat otrzymamy to http://www.prawica.net/node/3855. Czy to jest normalna Europa? Odpowiedzmy sobie sami. Dalej uwazacie Kaczynskich za kartofli? Moze kartoflami sate wyksztalciuchy ktore zasiadaja w slawetnych instytucjach UE. Aha jesli ktos chce poznac szerzej moj poglad na ta sprawe zapraszam do tego tekstu http://politykablog.ownlog.com/Eurokrac ... tarze.htmlMichael900 pisze: Czyli po prostu chcesz się wyalienować, zamknąć na cywilizację i wrócić na wieś, żeby Europa śmiała się z nas jeszcze bardziej?
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- rastapastor
- Milanista
Śmieszna jest ta dyskusja...sami siebie obrażacie na wzór polityków...tak naprawdę wygarnianie sobie kto co zrobił dla Polski jest bezcelowe i nie przynosi niczego konstruktywnego...po kiego rozliczać historię jeżeli to nie przynosi niczego świeżego, oprócz sensacji, propagandy etc....zamiast zajmować się przeszłością(od tego są historycy) lepiej jest zająć się przyszłością Polski...Bardzo mądrze mówił pan Władysław Bartoszewski na konwencji PO(swoją drogą najlepszy i najprawdziwszy polityk RP)...wiele do jego słów nie trzeba dodawać...
Co do Rydzyka...śmiech i żenada...nie rozumiem czemu Watykan jeszcze się nie odciął od niego...oo sory...kasa...no fakt...mohery? hahahaha...
Pozdroo...BLESS
Co do Rydzyka...śmiech i żenada...nie rozumiem czemu Watykan jeszcze się nie odciął od niego...oo sory...kasa...no fakt...mohery? hahahaha...
Pozdroo...BLESS
- Ein
- Juventino
Ciekawe ile miliardów Watykan wyciąga od Radia M. rocznie :lol:rastapastor pisze: Co do Rydzyka...śmiech i żenada...nie rozumiem czemu Watykan jeszcze się nie odciął od niego...oo sory...kasa...no fakt...mohery? hahahaha...
Pozdroo...BLESS
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Abi
- Juventino
Wracając do tematu: zajrzałem na Interię360. Opamiętali się, albo zostali przytłoczeni zgłoszeniami o naruszanie prawa, bo artykuł tamtej frustratki jest już nieosiągalny. :-D
Bełkot, jak zawsze w Twoim wykonaniu zresztą...
Śmieszna jest ta dyskusja...sami siebie obrażacie na wzór polityków...tak naprawdę wygarnianie sobie kto co zrobił dla Polski jest bezcelowe i nie przynosi niczego konstruktywnego...po kiego rozliczać historię jeżeli to nie przynosi niczego świeżego, oprócz sensacji, propagandy etc....zamiast zajmować się przeszłością(od tego są historycy) lepiej jest zająć się przyszłością Polski...Bardzo mądrze mówił pan Władysław Bartoszewski na konwencji PO(swoją drogą najlepszy i najprawdziwszy polityk RP)...wiele do jego słów nie trzeba dodawać...
- LordJuve
- Juventino
A gdzie to można zacząć zarabiać Dionizos na moich tekstach? Kasą nie pogardzę.
Trzeba być ślepym, głuchym i głupim żeby chcieć dalszego rządzenia PiSu(albo trzeba mieć z tego korzyści, trzymać z nimi). PiS jest jak kiepska mafia, bez zasad a to co tak cały czas reklamują to kłamstwa, w które ludzie wierzą. Jak widzę te tandetne reklamówki, jacy to oni są super, ile zrobili i jacy inni są źli to aż mi się rzygać chce.
Widać, że jest tam pełno układów, choćby zdymisjonowanie Marcinkiewicza, który był bardzo dobrym premierem i wstawienie Wielkiego Brata na to stanowisko, sprawa Leppera i Kaczmarka, które nie są do końca jasne, trzymają ze sobą i martwią się o SIEBIE a nie o WAS głupcy, co tak za nimi murem stoicie.
To jest złe, ale najgorsze jest to, że ten rząd nie działa! Miarą oceny polityków powinno być przede wszystkim to, ile dobra dla kraju zrobili, PiS robi...ale pod siebie. Tylko tyle, żeby utrzymać władzę, namotać ludziom w głowach, jeden gnój maskować innym, jeszcze większym i tak dalej trwać, po to, żeby przed wyborami pokazać trochę dennych reklamówek, wykorzystać wyborców o. Rydzyka i dalej sprawować "władzę".
Co do tego jak nas postrzegają inni. Macie gdzieś Europę? Ok, możemy. Jednak jesteśmy Polakami a w Polsce nie dzieje się dobrze, mówicie PATRIOTYZM, HISTORIA, ale nie widzicie, co się dzieje, jak jesteśmy oszukiwani, robieni w balona. Zadaniem patrioty jest dbanie o dobro kraju, o jego historię, te rządy zapiszą się do historii jako jedne z najgorszych a wy nie chcecie ich zmienić.
Nie interesuje mnie kto, byle nie PiS, wg mnie gorzej już być nie może, noo, chyba że wygra Samoobrona, pozamyka szkoły i otworzy PGRy, albo wygra LPR i z o.Rydzykiem zrobi z Polski państwo kościelne(choć do tego i PiS dąży podlizując się Rydzykowi).
Rydzyk nosi się podobnie jak pewien były poseł Samoobrony...KSIĄDZ, sługa Boży...taa...bożyszcze watah moherów, które zagłosują za tym, za kim opowie się ich OJCIEC, jak dla mnie kompromitacja Kościoła, że taki człowiek jest tak wysoko postawionym członkiem Kościoła, dzięki czemu? Dzięki tym limuzynom które święcą się jak psu jaja?
Trzeba być ślepym, głuchym i głupim żeby chcieć dalszego rządzenia PiSu(albo trzeba mieć z tego korzyści, trzymać z nimi). PiS jest jak kiepska mafia, bez zasad a to co tak cały czas reklamują to kłamstwa, w które ludzie wierzą. Jak widzę te tandetne reklamówki, jacy to oni są super, ile zrobili i jacy inni są źli to aż mi się rzygać chce.

To jest złe, ale najgorsze jest to, że ten rząd nie działa! Miarą oceny polityków powinno być przede wszystkim to, ile dobra dla kraju zrobili, PiS robi...ale pod siebie. Tylko tyle, żeby utrzymać władzę, namotać ludziom w głowach, jeden gnój maskować innym, jeszcze większym i tak dalej trwać, po to, żeby przed wyborami pokazać trochę dennych reklamówek, wykorzystać wyborców o. Rydzyka i dalej sprawować "władzę".
Co do tego jak nas postrzegają inni. Macie gdzieś Europę? Ok, możemy. Jednak jesteśmy Polakami a w Polsce nie dzieje się dobrze, mówicie PATRIOTYZM, HISTORIA, ale nie widzicie, co się dzieje, jak jesteśmy oszukiwani, robieni w balona. Zadaniem patrioty jest dbanie o dobro kraju, o jego historię, te rządy zapiszą się do historii jako jedne z najgorszych a wy nie chcecie ich zmienić.
Nie interesuje mnie kto, byle nie PiS, wg mnie gorzej już być nie może, noo, chyba że wygra Samoobrona, pozamyka szkoły i otworzy PGRy, albo wygra LPR i z o.Rydzykiem zrobi z Polski państwo kościelne(choć do tego i PiS dąży podlizując się Rydzykowi).
Rydzyk nosi się podobnie jak pewien były poseł Samoobrony...KSIĄDZ, sługa Boży...taa...bożyszcze watah moherów, które zagłosują za tym, za kim opowie się ich OJCIEC, jak dla mnie kompromitacja Kościoła, że taki człowiek jest tak wysoko postawionym członkiem Kościoła, dzięki czemu? Dzięki tym limuzynom które święcą się jak psu jaja?
- zal adminow
- Juventino
hahaha co to sie juz dzieje ze tymi wszystkimi forami .... i maxiorami zeby nawet wybory tutaj doszly <hahaha>
PS. zanim zalozysz taki temat to wiedz ze rozni ludzie maja rozne poglady i to nie zalezy od ciebie kogo wybiore .... a babic dowodu nie bede chowal bo pojdzie i zaglosuje na tego kogo chce, i tak wszyscy sa po jednych pieniadzach
zalosny temat
PS. zanim zalozysz taki temat to wiedz ze rozni ludzie maja rozne poglady i to nie zalezy od ciebie kogo wybiore .... a babic dowodu nie bede chowal bo pojdzie i zaglosuje na tego kogo chce, i tak wszyscy sa po jednych pieniadzach
zalosny temat
- Dionizos
- Juventino
Mamy gdzies Unie Europejska, nie Europę. Wspolnota nie odwoluje sie do podstawowych wartosci europejskich, tworzy wlasne, chore standardy, ktore juz jej wychodza bokiem i widac, ze sa nierealne i dzialaja destrukcyjnie. Dlatego tez nie chce ich kopiowac w moim kraju.Macie gdzieś Europę?
- Michael900
- Juventino
Tylko, że wybitnie wykształceni intelektualiści dają Polsce ciężarówki forsy i przyczyniają się do jej rozwoju... Może najlepiej wyjedziesz do Gruzji, albo do Sudanu? Wtedy Unia Europejska ci nie grozi. Nie wiem jak takie coś rodzi się w niektórych osobach. Zazdrość, czy co?Bukol87 pisze:Wole wrocic na wies i isc do gnoju anizeli zyc w kraju, ktory za wszelka cene bedzie dazyl do nasladowania europejskich wzorcow. Gardze tym co chca nam zaproponowac nasi wybitnie wyksztalceni intelektualisci europejscy.Michael900 pisze: Czyli po prostu chcesz się wyalienować, zamknąć na cywilizację i wrócić na wieś, żeby Europa śmiała się z nas jeszcze bardziej?
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- LordJuve
- Juventino
Z pewnością, obywatele innych krajów europejskich aż czerwienieją z zazdrości, wiedząc jakich wspaniałych rządzących mamy...Dionizos pisze:Mamy gdzies Unie Europejska, nie Europę. Wspolnota nie odwoluje sie do podstawowych wartosci europejskich, tworzy wlasne, chore standardy, ktore juz jej wychodza bokiem i widac, ze sa nierealne i dzialaja destrukcyjnie. Dlatego tez nie chce ich kopiowac w moim kraju.Macie gdzieś Europę?

A możesz mi powiedzieć, jakie są te wspomniane przez ciebie podstawowe wartości europejskie i jakie UE tworzy?
Sami głosowaliśmy za wejściem do UE.
- rastapastor
- Milanista
- juveman7
- Juventino
Akcja z dowodami, hmmm , dobre. Poprzednie wybory wygrał pis bo załatwili sobie to z kościołem. Ileż to "ślepych" ludzi chodzi do kościoła (obecnie dom interesu, a nie Boga), i słucha tych przekupionych księży, aby zagłosowali na daną partię. " Jakaś" tam partia wygrywa , a potem rządzi razem z przebierancami uważających się za świętych. Mafia polityków wraz z kościołem razem działa, aby załatwić sobie władze a potem żreją grube miliony z wielkiego koryta. Często w mediach widać spory polityków z bosami kościoła , tylko po to by okłamać społeczeństwo, a w rzeczywistoći są to dwie największe mafie złodziei w naszym kraju. Nigdy nie będe miał dla nich szacunku. Najlepszym rozwiązaniem byłoby rozstrzelać ich wszystkich, w jednym miejscu , bo to nie są ludzie tylko zwierzyna patrząca na pieniądze.
Odnośnie wyborów. Nie mam zamiaru iśc i nigdy nie pójde, bo nie mam zamiaru wybierać mafii która w 100 % będzie kraśc, kraśc , sprzedawać i upokarzać kraj. Dobrze wiemy że po wyborach nadal będzie wielki syf i wszędzie będzie brakować pieniędzy, więc chodzenie na wybory to głupota bo otwieramy drzwi do ogromnych pieniędzy tym , którzy czekają na nasz głos. Nigdy w polityce nie będzie sprawiedliwych i uczciwych ludzi, bo tacy się do władzy nie pchają tylko zarabiają pieniądze ciężką pracą.
Zapewne wygra ta partia, która załatwi sobie z kosciołem głosy starszych ludzi, którzy słuchają księdza i jego pierdoły na niedzielnym spotkaniu.
Dobrze wiemy że takich ludzi w polsce jest mnóstwo, i na ich głosy liczą politycy. No cóż, przebieraniec każe zagłosować na ???? , a potem kosciół wraz z partią będzie taczać się w milionach.
Aha, widze że Lord Juve wszystko napisał o pisie. Sam bym tak dobrze tego nie opisał. Cóż moge dodać, pis załatwił sobie władze, wywalił innych polityków i wstawił sobie swoich, wszystkie stanowiska obsadził, i doją kasę ile wlezie, a teraz przed wyborami puszczają poj******ne reklamówki, w które uwierzą ślepcy i pójda na tych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> głosować.
Odnośnie wyborów. Nie mam zamiaru iśc i nigdy nie pójde, bo nie mam zamiaru wybierać mafii która w 100 % będzie kraśc, kraśc , sprzedawać i upokarzać kraj. Dobrze wiemy że po wyborach nadal będzie wielki syf i wszędzie będzie brakować pieniędzy, więc chodzenie na wybory to głupota bo otwieramy drzwi do ogromnych pieniędzy tym , którzy czekają na nasz głos. Nigdy w polityce nie będzie sprawiedliwych i uczciwych ludzi, bo tacy się do władzy nie pchają tylko zarabiają pieniądze ciężką pracą.
Zapewne wygra ta partia, która załatwi sobie z kosciołem głosy starszych ludzi, którzy słuchają księdza i jego pierdoły na niedzielnym spotkaniu.
Dobrze wiemy że takich ludzi w polsce jest mnóstwo, i na ich głosy liczą politycy. No cóż, przebieraniec każe zagłosować na ???? , a potem kosciół wraz z partią będzie taczać się w milionach.
Aha, widze że Lord Juve wszystko napisał o pisie. Sam bym tak dobrze tego nie opisał. Cóż moge dodać, pis załatwił sobie władze, wywalił innych polityków i wstawił sobie swoich, wszystkie stanowiska obsadził, i doją kasę ile wlezie, a teraz przed wyborami puszczają poj******ne reklamówki, w które uwierzą ślepcy i pójda na tych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> głosować.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Ein
- Juventino
Brawo (juveman7 pisze: Odnośnie wyborów. Nie mam zamiaru iśc i nigdy nie pójde, bo nie mam zamiaru wybierać mafii która w 100 % będzie kraśc, kraśc , sprzedawać i upokarzać kraj. Dobrze wiemy że po wyborach nadal będzie wielki syf i wszędzie będzie brakować pieniędzy, więc chodzenie na wybory to głupota bo otwieramy drzwi do ogromnych pieniędzy tym , którzy czekają na nasz głos. Nigdy w polityce nie będzie sprawiedliwych i uczciwych ludzi, bo tacy się do władzy nie pchają tylko zarabiają pieniądze ciężką pracą.