Nasz wyjazd na mecz do Turynu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 18:29

Na odpowiedź, dajemy sobie 24 godziny. Jeżeli po upływie tego czasu nie dostałeś odpowiedzi kontaktuj się z Martinem, który jest za to odpowiedzialny. Obecnie jednak ma remont, co może ograniczać jego dostęp do internetu. Odnośnie twoich pytań:

1. Tak możesz zgiąć zgłoszenie

2. Wystarczy ksero jednej strony legitymacji, jeżeli jest to strona z twoimi danymi.

3. Pieniądze należy wpłacić jak najszybciej. Na koniec zapisów na podstawie wpłaconych pieniędzy i wysłanego zgłoszenia każdy dostanie informacje o tym, że został przyjęty w poczet członków JPC.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2007, 15:12

juveluck pisze: 2. Wystarczy ksero jednej strony legitymacji, jeżeli jest to strona z twoimi danymi.
dla tych którzy tez chcieliby wysylac ksero legitki to otrzymalem maila z JPC ze potrzeba kserówki obu. stron.

a tak poza tym to pieniazki juz wysłałem a zgłoszenie wysyłam w poniedziałek i zbieram kase na wyjazd na Inter :dance:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2007, 15:56

tabo89 pisze:
juveluck pisze: 2. Wystarczy ksero jednej strony legitymacji, jeżeli jest to strona z twoimi danymi.
dla tych którzy tez chcieliby wysylac ksero legitki to otrzymalem maila z JPC ze potrzeba kserówki obu. stron.

a tak poza tym to pieniazki juz wysłałem a zgłoszenie wysyłam w poniedziałek i zbieram kase na wyjazd na Inter :dance:
Jeżeli dane są na jednej wystarczy jedna, w innym przypadku muszą być dwie.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Tharp

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2007, 18:41

Jak bedzie mozliwosc, to dolece do Turynu samolotem i jakos was znajde :P
Na mecz z interem napewno sie z Norwegii rusze. ;]

ODPOWIEDZ