Buffon ojcem ;)
- TURINIO
- Juventino
:rotfl: jesteś gejem?Ta Alena ma być laską ... haha nie rozśmieszaj mnie Razz
Fajnie,że Gigi będzie miał dziecko..Choć z 2 strony jak to będzie chłopiec i za kilka lat ujrzy mamę to :shock:

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- wojti-s
- Juventino
No właśnie, ona jest przeciętna. O wiele ładniejsze można spotkać u nas w kraju ze wskazaniem na wielkopolskęAleX_Del_Piero_13 pisze:Ta Alena ma być laską ... haha nie rozśmieszaj mnieMati1990 pisze: ps-cos pozno sie postaral o dziecko z taka laska
Gratulacje Gigi

Co do samego faktu - teraz Gigi będzie miał większą presję żeby dzieciaka nie zawieść. Ale da radę, jak zawsze zresztą

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Co to miało być ??TURINIO pisze::rotfl: jesteś gejem?Ta Alena ma być laską ... haha nie rozśmieszaj mnie Razz

- TURINIO
- Juventino
Niby o gustach się nie dyskutuje,ale o sprawach oczywistych też..Alena jest niezwykle pociągającą,piękną kobietą....Jeśli dla Ciebie jest przeciętna to..aż brak mi słów..Co to miało być ?? kwasny Stwierdziłem tylko, że według mnie ona nie jest za piękna, skoro poruszasz taki temat to może właśnie ty jesteś gejem ??
Może jesteś turpistą hm?
Co do homoseksualizmu to nienawidzę tego zjawiska i pod tym względem jestem bardzo nietolerancyjny

Więc wybacz-może i nie jesteś gejem...Stawiam na ten Turpizm

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Zostawię to bez komentarza :rotfl: Ty chyba całe dnie spędzasz w domu skoro ta Alena jest dla Ciebie boginią :rotfl:TURINIO pisze:Alena jest niezwykle pociągającą,piękną kobietą....Jeśli dla Ciebie jest przeciętna to..aż brak mi słów..Co to miało być ?? kwasny Stwierdziłem tylko, że według mnie ona nie jest za piękna, skoro poruszasz taki temat to może właśnie ty jesteś gejem ??