Wasz wymarzony piłkarz w Juve ??
- Łukasz
- Juventino
No tak - tak też można. To ja chcę:
- 28-letniego Taccha
- 28-letniego Davidsa
- 28-letniego Zambrottę
- 32-letniego Montero
- 36-letniego Ferrarę
- i Nedveda, powiedzmy - 30 letniego
- 28-letniego Taccha
- 28-letniego Davidsa
- 28-letniego Zambrottę
- 32-letniego Montero
- 36-letniego Ferrarę
- i Nedveda, powiedzmy - 30 letniego
- darek
- Juventino
Wesoły temat. Więc ja chcę : Van der Vaarta, mógłby przyjść Malouda, Ribery też bym się nie obraził. Fajnie jakby w ataku był Koller. W obronie mógłby być Mexes (moje marzenie). Dwóch piłkarzy jakich nie chce najbardziej to C. Ronaldo i Ronaldinho. Pato może przyjść. Freedy Adu też może
- maciejka84
- Juventino
Ja bym chciał: Johna Terry'ego, Florenta Maloudę, Kakę, i Błaszczykowskiego. Poważnie.
..::<><::..
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Bardzo wesoły temat.
W obecnej sytuacji do obrony John Terry :roll: . Juan Román Riquelme i Didier Drogba :rotfl:
W obecnej sytuacji do obrony John Terry :roll: . Juan Román Riquelme i Didier Drogba :rotfl:
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2007, 23:48 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dopóki każdy będzie mógł zakładać temat (co się napewno nie zmieni) to przyjście kogokolwiek tego (niestety...Sting pisze:A ja bym chciał takiego, coby jego osoba zadowoliła wszystkich gimsmerfów i takowe tematy jak ten nie były więcej zakładane.

- Vincitore
- Juventino
Tylko gdzie ich wszystkich pomieścić?darek13 pisze:Wesoły temat. Więc ja chcę : Van der Vaarta, mógłby przyjść Malouda, Ribery też bym się nie obraził. Fajnie jakby w ataku był Koller. W obronie mógłby być Mexes (moje marzenie). Dwóch piłkarzy jakich nie chce najbardziej to C. Ronaldo i Ronaldinho. Pato może przyjść. Freedy Adu też może
Ja bym chciał zawodnika pokroju Cannavaro z formą z zeszłorocznego Weltmeisterschaft.
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Jacek Wiśniewski, Tomasz Copik, Kiki Musampa, Mario Jardel, Abel Xavier, Marcelinho, Tsubasa, Rafał Siadaczka i Lech Roch Pawlak