Czy Pavel Nedved zakończy karierę ??
- CzarnyZkultury
- Juventino
a ja powiem tak, mialem dzisiaj w nocy sen. w tym snie ktos dzwonil telefonem komorkowym i na wyswietlaczu bylo napisane: NEDVED GRASH(jakas angielska pisownia :Think: ).
mam nadzieje ze to moje De Javu czy jak to sie tam p[isze

- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
A co to znaczy ''NEDVED GRASH'' ??:)CzarnyZkultury pisze:a ja powiem tak, mialem dzisiaj w nocy sen. w tym snie ktos dzwonil telefonem komorkowym i na wyswietlaczu bylo napisane: NEDVED GRASH(jakas angielska pisownia :Think: ).
- Maciuś JuveFan
- Juventino
Moim zdaniem zostanie, słyszeliście o tych stratach finansowych? Raczej zostanie by zakosić kasiorkę, ale i tak Nedved widzi ze Juve nie ma nikogo na jego miejsce i w tym sezonie raczej nie będzie miało(nie licząc Saluśa, Palladino i Giovinco bo to nie są typowi lewi pomocnicy ale mogli by grać na tej pozycji). Zostanie! ;D

- NeBu
- Juventino
Jeśli chodzi o tego newsa z Solojuve to chyba było dawno, firma ogłosiła bankructwo z końcem 2005 roku, więc wątpie czy to w jakikolwiek sposób by wpłynęło na decyzje Nedveda.
Przykład: Osoba znajduje w pewnym mieście po raz pierwszy w życiu i nagle ma dziwne uczucie, że już kiedyś tu była, widziała te same budynki, gołębie i przejeżdżającą obok taksówkę." wikipedia
yyy...nie łapie o co Ci chodziło...
"Déjà vu (fr. już widziane) - odczucie, że przeżywana obecnie sytuacja wydarzyła się już kiedyś, w jakieś nieokreślonej przeszłości, połączone z pewnością, że to niemożliwe.CzarnyZkultury pisze:a ja powiem tak, mialem dzisiaj w nocy sen. w tym snie ktos dzwonil telefonem komorkowym i na wyswietlaczu bylo napisane: NEDVED GRASH(jakas angielska pisownia :Think: ).
mam nadzieje ze to moje De Javu czy jak to sie tam p[isze Very Happy
Przykład: Osoba znajduje w pewnym mieście po raz pierwszy w życiu i nagle ma dziwne uczucie, że już kiedyś tu była, widziała te same budynki, gołębie i przejeżdżającą obok taksówkę." wikipedia
yyy...nie łapie o co Ci chodziło...
'this crazy shine it never lets you die'
- Bart_DB
- Juventino
Zagłosowałem na TAK. Nie żebym tego chciał, ale gdyby poważnie się nad tym Pavel nie zastanawiał, to nie ożywiałby tego tematu w mediach. Od kilku lat każdego lata pojawia się ten temat i co roku Pavel mówi o roku lub dwóch gry. Jeżeli miałby wybrać jakiś odpowiedni moment, to chyba właśnie teraz ten moment nastąpił. Przyczynił się do odbudowy klubu, pomógł awansować od Serie A. Gdyby miał czekać na Scudetto to mógłby grać dłużej niż Costacurta, bo teraz nic nie wiadomo jak to z nami będzie. Wg. mnie samo wypowiadanie się Nedveda na ten temat, dowodzi o szczerym zainteresowaniu kończeniem swojej kariery. Mam wrażenie, że chciał przygotować grunt, żeby nie wypalić z tym bez strzału ostrzegawczego. Chyba, że nas podpuszcza i teraz wchodzi na wszystkie fora Juve, których języki rozumie, i sprawdza swoją popularność, bo chce wypuścić linię swoich kosmetyków...
ti porterò all'inferno con me.
- Venomik
- Juventino
Bardzo ryzykowna (i moim zdaniem chybiona) teza.Zagłosowałem na TAK. Nie żebym tego chciał, ale gdyby poważnie się nad tym Pavel nie zastanawiał, to nie ożywiałby tego tematu w mediach.
Tak samo można udowadniać odejście Buffona - gdyby nie chciał odejść to nie ożywiałby tego tematu w mediach. A Buffon jest z nami.
Zwyczajnie obaj byli szczerzy.
Nie mówię, że Nedved na 100% zostanie. Mówię tylko jak (moim zdaniem) jest - Nedved jeszcze nie zdecydował co będzie robił w przyszłym sezonie.
Dirty mind
- mnowo
- Qualità Juventino
Choć ja osobiście uważam, że po męce w Serie B będzie chciał jeszcze rozwinąć skrzydła (być może ten ostatni raz) w Serie A.. co prawda mniej prawdopodobne mi się wydaje, że zagra ten sezon i potem JESZCZE następny, ale zastanawia mnie jedno: przypuśćmy, że Nedved decyduje się na dalszą grę w przyszłym sezonie. Przypuśćmy, że Juventus realizuje swój plan minimum i dostaje się do pucharów europejskich. Pytanie: czy Nedved będzie chciał zagrać jeszcze rok dłużej, żeby zdobyć Puchar Ligi Mistrzów?... :roll:Venomik pisze:Nie mówię, że Nedved na 100% zostanie. Mówię tylko jak (moim zdaniem) jest - Nedved jeszcze nie zdecydował co będzie robił w przyszłym sezonie.
- pan Zambrotta
- Juventino
Przypomnę taką sytuację:mnowomiejsky pisze: Przypuśćmy, że Juventus realizuje swój plan minimum i dostaje się do pucharów europejskich. Pytanie: czy Nedved będzie chciał zagrać jeszcze rok dłużej, żeby zdobyć Puchar Ligi Mistrzów?... :roll:
Pavel zakończył karierę reprezentacyjną po Euro 2004. Całe eliminacje do Mś 2006 Czechy grały bez Nedveda. Gdy awans do finałów wydawał się bardzo bliski, a do osiągnięcia celu wystarczał baraż z Norwegią, Nedved powrócił do kadry i załapał się na mistrzostwa w Niemczech.
Możliwe, że tak samo postąpi z LM.
Jednak morderczy sezon Serie A to nie to samo co 10 spotkań międzynarodowych. Wszystko zależy od tego, czy zarząd znajdzie następce Nedveda, gotowego odciążyć jego z wysiłku.
Wtedy zwiększyłyby się szanse na dodatkowe 2 sezony gry w Juve.
- Skibil
- Redaktor
Jasne... Juventus da mu wolne na jeden sezon...pan Zambrotta pisze: Pavel zakończył karierę reprezentacyjną po Euro 2004. Całe eliminacje do Mś 2006 Czechy grały bez Nedveda. Gdy awans do finałów wydawał się bardzo bliski, a do osiągnięcia celu wystarczał baraż z Norwegią, Nedved powrócił do kadry i załapał się na mistrzostwa w Niemczech.

- pan Zambrotta
- Juventino
hehe, nie o to chodzi 8)Skibil pisze:Jasne... Juventus da mu wolne na jeden sezon...pan Zambrotta pisze: Pavel zakończył karierę reprezentacyjną po Euro 2004. Całe eliminacje do Mś 2006 Czechy grały bez Nedveda. Gdy awans do finałów wydawał się bardzo bliski, a do osiągnięcia celu wystarczał baraż z Norwegią, Nedved powrócił do kadry i załapał się na mistrzostwa w Niemczech.
Chodzi mi o to, że jeśli Niedźwiedź "Zwietrzy szansę", może z niej skorzystać

- alex_KiNiO
- Juventino
Pavel zostanie z całą pewnością. On już dużo wcześniej sam się wypowiadał, że zostanie. Pozostaje tylko kwestia jego kontraktu i zarobków w przyszłym sezonie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mp1897
- Juventino
Myśle że zostanie bo jest nam teraz bardzo potrzebny
Pavel jak już pewnie nie raz słyszeliście jest takim "motorem napędowym" Juve, potrafi wesprzeć i dodać wiary kumplom z drużyny 

!!! Juventus Per Sempre !!!
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
W najbliższym czasie oczekuje się potwierdzenia przedłużenia kontraktów przez Nedveda i Camoranesiego. Czech spędza wakacje w swoim rodzinnym kraju. Do Turynu wrócić ma za kilka dni, aby potwierdzić swój nowy kontrakt z Juventusem. Ostatnio wspominał o przejściu na emeryturę, bądź o przeprowadzce do mniej wymagającej ligi. Zdecydował się jednak przedłużyć przygodę w biało-czarnych barwach o następny rok.
Jeśli to prawda co piszą w newsie na JP to jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu, że Pavel pomoże nam jeszcze choćby nawet ten jeden rok
Gratulacje Pavel super wybór !! FORZA PAVEL !!!!!!!
Jeśli to prawda co piszą w newsie na JP to jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu, że Pavel pomoże nam jeszcze choćby nawet ten jeden rok