25.06.07 (poniedziałek), godz. 19, Przeźmierowo, JP - VI LO
- M.
- Juventino
A jedziecie autobusem czy samochodem? Jeśli komunikacją podmiejską to spotykamy się na przystanku w Przeźmierowie o 18:40, jeśli autem to wszystko zależy od Was. Składka to prosty rachunek 160/(ilość grających). Na razie nie wiem dokładnie ile osób przyjedzie, ale na pewno nie będzie to więcej niż 10 zł na głowę.Martin pisze:To jak się konkretnie umawiamy i po ile kasy?
:roll:
- juveluck
- Juventino
Osobą które będą podróżować komunikacją miejsko-podmiejską proponuję spotkanie o 18:10 na pętli tramwajowej na Ogrodach (tramwaje 2, 7, 17, 18 ) jak nikt się nie spóźni to spokojnie sobie przejdziemy na autobus do Przeźmierowa i o 18.25 odjedziemy. Dobrze by było jak by nam Diego machał z przystanka żebyśmy czasem nie przejechali 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- damianeq
- Juventino
juveluck pisze:Osobą które będą podróżować komunikacją miejsko-podmiejską proponuję spotkanie o 18:10 na pętli tramwajowej na Ogrodach (tramwaje 2, 7, 17, 18 ) jak nikt się nie spóźni to spokojnie sobie przejdziemy na autobus do Przeźmierowa i o 18.25 odjedziemy. Dobrze by było jak by nam Diego machał z przystanka żebyśmy czasem nie przejechali
czyli sie tak na jutro umawiamy tak ?
mala rumuneczko
<hahaha>

- juveluck
- Juventino
No raczej tejdamianeq pisze:juveluck pisze:Osobą które będą podróżować komunikacją miejsko-podmiejską proponuję spotkanie o 18:10 na pętli tramwajowej na Ogrodach (tramwaje 2, 7, 17, 18 ) jak nikt się nie spóźni to spokojnie sobie przejdziemy na autobus do Przeźmierowa i o 18.25 odjedziemy. Dobrze by było jak by nam Diego machał z przystanka żebyśmy czasem nie przejechali
czyli sie tak na jutro umawiamy tak ?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- M.
- Juventino
Najprawdopodobniej spotkamy się już na Ogrodach. Chciałbym wiedzieć co z mJaUcViEejem, bo w razie czego zostajemy bez bramkarza. Czy w razie jego nieobecności ktoś byłby chętny zająć tą pozycję? Tasak, poinformuj Wojtka, żeby zabrał ze sobą strój bramkarski! I co z piłkami? Nadygane do oporu (jak to mówi mój kolega)?
:roll:
- mesju
- Qualità Juventino
No, już jestem.
Sprawa u mnie wygląda tak, że jutro od 11 mam egzamin. Ponieważ to "tylko" Hącia, nie wiem kiedy skończę. Do tego trzeba doliczyć jeszcze dojazd do Poznania. Myślę, że dam radę się wyrobić, jednak zastrzegam sobie prawo do mej nieobecności wynikających z wydarzeń ode mnie niezależnych :?
Postaram się być o 18:10 w ustalonym miejscu.
Sprawa u mnie wygląda tak, że jutro od 11 mam egzamin. Ponieważ to "tylko" Hącia, nie wiem kiedy skończę. Do tego trzeba doliczyć jeszcze dojazd do Poznania. Myślę, że dam radę się wyrobić, jednak zastrzegam sobie prawo do mej nieobecności wynikających z wydarzeń ode mnie niezależnych :?
Postaram się być o 18:10 w ustalonym miejscu.