"Juventus Membership"!
- juveluck
- Juventino
Na mało który mecz dostaniesz bilet pod stadionem. Przy tak małej pojemności stadionu jest to praktycznie nie możliwe.Gorn pisze:Mam pytanie czy zapisał się już ktoś na JuventusMember? jeśli tak to czy może się podzielić z nami wrażeniami :p
To chyba mała strata, bo jeśli chcesz pojechać do Turynu na mecz to bilet dostaniesz przy stadionie. Zapisując się do JuventusMember zostajesz oficjalnym członkiem Juventusu od razu i płacisz tyle samo co w JPC. Niestety w JPC trzeba czekać do października a to zdecydowanie za długojuveluck pisze:Żadnego. Członkostwem w Juventus Membership nie zapewniasz sobie gwarancji biletu ani nie umożliwisz sobie wyjazdu na mecz.VariaTH pisze:A czy ten Juventus Membership ma jakiś związek z Juventus Club DOC?
Bycie członkiem fanklubu DOC a członkiem JuventusMember to dwie różne rzeczy. Mogę to powiedzieć z doświadczenia ponieważ, od jakiegoś czasu jestem członkiem JuventusMember na prawach Members (jest jeszcze Special Member). Jeżeli komuś zależy na tym, żeby byc na meczach Juventusu, to JuventusMember tak naprawdę nie daje nic. Poza tym, żeby się do niego zapisać, trzeba mieć dostęp do karty kredytowej (nie płatniczej czy bankomatowej), co w naszym kraju cały czas nie jest aż takie łatwe.
Ponadto mogę dodać, że zapisy do JPC na nowy sezon prawdopodobnie będą latem.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gorn
- Juventino
I tym zdaniem mnie uradowałeś :-D Kibicuje Juventusowi od około 8-10 lat (dokładnie nie pamiętam bo mały byłem :p) ale teraz zaczynam czuć niedosyt i chcę zostać oficjalnym kibicem więc szukam możliwie jak najszybszej opcji ale jeśli zapisy do JPC będą latem to warto poczekać.juveluck pisze: Ponadto mogę dodać, że zapisy do JPC na nowy sezon prawdopodobnie będą latem.