Juventus Turyn kupował mecze również w Serie B?
- The_Stig
- Juventino
Śmieszne... Zupełny brak profesjonalizmu. Gdyby wzyscy trenerzy sie tak zachowywali, to w piłce nie byłoby emocji
Ogólnie, jak nie w tym roku, to Arezzo za rok spadłoby do Serie C1

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- Sajan
- Juventino
Moim zdaniem nikt nie powinien miec do nas pretensje o to ze sprzedalismy mecz bo po 1.bylismy lepsi przez caly sezon, 2. i mielismy przewage gralismy rezerwami wiec mecz byl przegrany zanim sie rozpoczol, wkoncu rezerwowymi nie wszystko da sie wygrac.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- michalr
- Juventino
to chyba powino byc ze sprzedawal mecze a nie kupowal
Arezzo niech sobie sprawe zaklada bo watpie zeby nasze Juve w serie B mecze kupowalo czy tam sprzedawalo bo nie bylo po co
Arezzo jest cienke i dlatego spadlo do niszej ligi 

- - Bartek -
- Juventino
Dziwi mnie, że jakoś nikogo nie bulwersuje żenująca prowokacja Dziennika, a jedynie same wypowiedzi Conte. Przecież ten krzyczący nagłówek woła o pomste do nieba. Jak można nazwać fakt przegrania meczu (już pomijam okoliczności, za dużo profesjonalizmu wymagałbym od autora) - KUPIENIEM TEGO MECZU? Przed chwilą napisałem do Dziennika i mam nadzieję że jeśli nawet nie przeniosą pana Łukasza Zaranka do jakiegoś kwartalnika rybackiego, to przynajmniej polecą mu po premii.
- Makoto
- Qualità Juventina
Noo, teraz jak Arezzo spadło, to nie ma już kogo obwiniać, bo siebie oczywiście nie, a więc wszystkich naokoło. Spoko
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- Mati
- Juventino
Jestem bardzo rozczarowany wypowiedziami użytkowników forum.Musze się przyznać bez bicia że jestem dosyć krótko kibicem Juventusu, bo dopiero od kilku sezonów, ale pana Conte jeszcze z boiska pamiętam.Od tamtego czasu mam do niego duzy szacunek, zawsze wypowiadał się miło o Juventusie.Teraz był zdenerwowany tym że dokonując cudu jednak nie utrzymał swej drużyny.Mając tak słaby skład wygrał chyba 7 meczów z rzędu.Wypowiedź jest udzielona prosto po meczu, Conte był po prostu smutny i to powiedział.Nie ma też w jego słowa nic o manipulacji czy niesprawiedliwości.
Cała "afera" jest wymysłem tych pismaków, ja małolat zdąrzyłem to zauważyc, więc dziwię się wam.Choc nie pochwalam wypowiedzi Conte, to nie uważam jej za obraźliwą, biorąc pod uwagę wszystkie aspekty sprawy
Cała "afera" jest wymysłem tych pismaków, ja małolat zdąrzyłem to zauważyc, więc dziwię się wam.Choc nie pochwalam wypowiedzi Conte, to nie uważam jej za obraźliwą, biorąc pod uwagę wszystkie aspekty sprawy
- dolores haze
- Juventino
he he he ciekawe sformułowaniedamianeq pisze:Działacze uważają, że spuścili ich piłkarze Juventusu, (

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale strzelam, że być może o oświadczenie JPC w sprawie wyroku Calciopoli, które można przeczytać tutaj lub o protest do PN w sprawie użycia sformułowania "ulicznica" w stosunku do Juventusu, które można przeczytać tutaj.Kamil_on pisze:Siewier pisze:Właśnie napisałem maila w związku z tytułem tego artykułu do redakcji dziennika online, jeśli sie nie odpowiedzą to będę im truł cztery litery za pomocą telefonu
Co do tego "newsa" to nie ma ani co komentować, rozumiem rozgoryczenie zarządu i piłkarzy Arezzo, no ale cóż, taki jest sport. Co najwyżej mogą nas oskarżyć o brak profesjonalizmu i odpuszczenie ostatnich spotkań.
Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze kiedys ktos z redakcji JP ( moze ty ) napisal list ze swoimi spostrzezeniami do jakiegos serwisu . List ten byl opublikowany na forum, z tad tez moje pytanie : Zamiescisz ten list na forum
- Monte Cristo
- Juventino
Oo, nigdy tego listu nie widzialem (tego pierwszego). Mozna sie zapytac jaka odpowiedz dostaliscie (jesli wogole dostaliscie) na ta oswiadczenie?Siewier pisze:Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale strzelam, że być może o oświadczenie JPC w sprawie wyroku Calciopoli, które można przeczytać tutaj lub o protest do PN w sprawie użycia sformułowania "ulicznica" w stosunku do Juventusu, które można przeczytać tutaj.Kamil_on pisze:Siewier pisze:Właśnie napisałem maila w związku z tytułem tego artykułu do redakcji dziennika online, jeśli sie nie odpowiedzą to będę im truł cztery litery za pomocą telefonu
Co do tego "newsa" to nie ma ani co komentować, rozumiem rozgoryczenie zarządu i piłkarzy Arezzo, no ale cóż, taki jest sport. Co najwyżej mogą nas oskarżyć o brak profesjonalizmu i odpuszczenie ostatnich spotkań.
Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze kiedys ktos z redakcji JP ( moze ty ) napisal list ze swoimi spostrzezeniami do jakiegos serwisu . List ten byl opublikowany na forum, z tad tez moje pytanie : Zamiescisz ten list na forum
Co do tematu: Juz nie maja czego wymyslac.
- boryseusz
- Juventino
A no tak ktoś przegra odrazu do Juve, ale dlaczego nie nagłosnili sprawy dopingu Barcelony z Realem , lub jak ktoś już wspomniał o Espaniolu czy Majorce , to jest po prostu żenada... już w PZPN niema takich "jaj"
Inter , Milan , Bacelona ,,i,,
Juve Per Sempre[/img]
Inter , Milan , Bacelona ,,i,,

Juve Per Sempre[/img]
- SiCiÓśJUVE
- Juventino
Wymyslaja jak zadko poprostu juve mialo juz pewny awans i nie gralo z takim zaangazowaniem jak przeciwnicy
To by bylo smieszne gdyby juze znow mialo grac w serie B

FORZA_JUVE
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
- Mister_Juve
- Juventino
Pan Conte chyba przesadza. Juventus miał prawo grac słabiej w meczu o pietruszke i nie musiał grac najsilniejszym składem ( zresztą paru zawodników grało wtedy mecze w reprezentacji ). Moim zdaniem jest to chore. Wszyscy chcą zniszczyc Juventus.
Aha i jescze jedno czemu znikają mi posty???? Miałem ich ponad 40 teraz mam 30????
Aha i jescze jedno czemu znikają mi posty???? Miałem ich ponad 40 teraz mam 30????
Czy jest dobrze czy jest źle za Juve oddam życie swe!!!
- darek
- Juventino