Juventus Turyn kupował mecze również w Serie B?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 20:09

Śmieszne... Zupełny brak profesjonalizmu. Gdyby wzyscy trenerzy sie tak zachowywali, to w piłce nie byłoby emocji :P Ogólnie, jak nie w tym roku, to Arezzo za rok spadłoby do Serie C1 :P

:angry:

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 20:10

Moim zdaniem nikt nie powinien miec do nas pretensje o to ze sprzedalismy mecz bo po 1.bylismy lepsi przez caly sezon, 2. i mielismy przewage gralismy rezerwami wiec mecz byl przegrany zanim sie rozpoczol, wkoncu rezerwowymi nie wszystko da sie wygrac.

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
michalr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 20:24

to chyba powino byc ze sprzedawal mecze a nie kupowal :D Arezzo niech sobie sprawe zaklada bo watpie zeby nasze Juve w serie B mecze kupowalo czy tam sprzedawalo bo nie bylo po co :D :P Arezzo jest cienke i dlatego spadlo do niszej ligi :happy:

- Bartek -

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 20:29

Dziwi mnie, że jakoś nikogo nie bulwersuje żenująca prowokacja Dziennika, a jedynie same wypowiedzi Conte. Przecież ten krzyczący nagłówek woła o pomste do nieba. Jak można nazwać fakt przegrania meczu (już pomijam okoliczności, za dużo profesjonalizmu wymagałbym od autora) - KUPIENIEM TEGO MECZU? Przed chwilą napisałem do Dziennika i mam nadzieję że jeśli nawet nie przeniosą pana Łukasza Zaranka do jakiegoś kwartalnika rybackiego, to przynajmniej polecą mu po premii.

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 20:32

Noo, teraz jak Arezzo spadło, to nie ma już kogo obwiniać, bo siebie oczywiście nie, a więc wszystkich naokoło. Spoko

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 20:35

Jestem bardzo rozczarowany wypowiedziami użytkowników forum.Musze się przyznać bez bicia że jestem dosyć krótko kibicem Juventusu, bo dopiero od kilku sezonów, ale pana Conte jeszcze z boiska pamiętam.Od tamtego czasu mam do niego duzy szacunek, zawsze wypowiadał się miło o Juventusie.Teraz był zdenerwowany tym że dokonując cudu jednak nie utrzymał swej drużyny.Mając tak słaby skład wygrał chyba 7 meczów z rzędu.Wypowiedź jest udzielona prosto po meczu, Conte był po prostu smutny i to powiedział.Nie ma też w jego słowa nic o manipulacji czy niesprawiedliwości.
Cała "afera" jest wymysłem tych pismaków, ja małolat zdąrzyłem to zauważyc, więc dziwię się wam.Choc nie pochwalam wypowiedzi Conte, to nie uważam jej za obraźliwą, biorąc pod uwagę wszystkie aspekty sprawy

dolores haze

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 21:11

damianeq pisze:Działacze uważają, że spuścili ich piłkarze Juventusu, (
he he he ciekawe sformułowanie :prochno: To już jest jakaś fobia i paranoja. No ale wiadomo, tonacy brzytwy się chwyta...

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 21:35

Kamil_on pisze:
Siewier pisze:Właśnie napisałem maila w związku z tytułem tego artykułu do redakcji dziennika online, jeśli sie nie odpowiedzą to będę im truł cztery litery za pomocą telefonu :)
Co do tego "newsa" to nie ma ani co komentować, rozumiem rozgoryczenie zarządu i piłkarzy Arezzo, no ale cóż, taki jest sport. Co najwyżej mogą nas oskarżyć o brak profesjonalizmu i odpuszczenie ostatnich spotkań.

Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze kiedys ktos z redakcji JP ( moze ty ) napisal list ze swoimi spostrzezeniami do jakiegos serwisu . List ten byl opublikowany na forum, z tad tez moje pytanie : Zamiescisz ten list na forum :?:
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale strzelam, że być może o oświadczenie JPC w sprawie wyroku Calciopoli, które można przeczytać tutaj lub o protest do PN w sprawie użycia sformułowania "ulicznica" w stosunku do Juventusu, które można przeczytać tutaj.

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 21:37

Kurde, widzę, że JUVE już nie może w ogóle meczu przegrać, bo to od razu oznacza oszustwo... :/

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 22:04

Siewier pisze:
Kamil_on pisze:
Siewier pisze:Właśnie napisałem maila w związku z tytułem tego artykułu do redakcji dziennika online, jeśli sie nie odpowiedzą to będę im truł cztery litery za pomocą telefonu :)
Co do tego "newsa" to nie ma ani co komentować, rozumiem rozgoryczenie zarządu i piłkarzy Arezzo, no ale cóż, taki jest sport. Co najwyżej mogą nas oskarżyć o brak profesjonalizmu i odpuszczenie ostatnich spotkań.

Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze kiedys ktos z redakcji JP ( moze ty ) napisal list ze swoimi spostrzezeniami do jakiegos serwisu . List ten byl opublikowany na forum, z tad tez moje pytanie : Zamiescisz ten list na forum :?:
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale strzelam, że być może o oświadczenie JPC w sprawie wyroku Calciopoli, które można przeczytać tutaj lub o protest do PN w sprawie użycia sformułowania "ulicznica" w stosunku do Juventusu, które można przeczytać tutaj.
Oo, nigdy tego listu nie widzialem (tego pierwszego). Mozna sie zapytac jaka odpowiedz dostaliscie (jesli wogole dostaliscie) na ta oswiadczenie?

Co do tematu: Juz nie maja czego wymyslac.

boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 22:14

A no tak ktoś przegra odrazu do Juve, ale dlaczego nie nagłosnili sprawy dopingu Barcelony z Realem , lub jak ktoś już wspomniał o Espaniolu czy Majorce , to jest po prostu żenada... już w PZPN niema takich "jaj"

Inter , Milan , Bacelona ,,i,, :/
Juve Per Sempre[/img]

Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 22:21

Zawsze tak jest ze jak sie było za słabym i sie spadło to sie szuka teras wymowek heeh załosne posadzac Juve mogli grac przez calutki sezon i zbierac punkty to by sie utrzymali

SiCiÓśJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 19:04

Wymyslaja jak zadko poprostu juve mialo juz pewny awans i nie gralo z takim zaangazowaniem jak przeciwnicy :angry: To by bylo smieszne gdyby juze znow mialo grac w serie B :angry: :angry:

FORZA_JUVE

JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
Mister_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 19:26

Pan Conte chyba przesadza. Juventus miał prawo grac słabiej w meczu o pietruszke i nie musiał grac najsilniejszym składem ( zresztą paru zawodników grało wtedy mecze w reprezentacji ). Moim zdaniem jest to chore. Wszyscy chcą zniszczyc Juventus.

Aha i jescze jedno czemu znikają mi posty???? Miałem ich ponad 40 teraz mam 30????

Czy jest dobrze czy jest źle za Juve oddam życie swe!!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 19:32

aaa wymyślają bo spadli. Jakby dobrze grali to by nie musieli patrzeć na innych. Niech sami grają a nie patrzą na innych. A co do znikających postów mi czasami też się wydaję że znikają :roll:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
ODPOWIEDZ