Derby Turynu w sezonie 07/08 !!!
- Henqo
- Juventino
- Fifarulez
- Juventino
Jak wcześniej tam byłem to tego nie było... Wikipedia się zmienia z dnia na dzień, jak coś jest dzisiaj, jutro już może tego nie być... Widocznie ktoś to poprawił... Sorry :oops:Wlasnie pod podanym przez Ciebie linkiem wyraznie jest napisane, ze ostatni mecz odbyl sie 5 kwietnia 2003
- Kogut W.
- Juventino
Nie wiem czy był kapitanem, ale na 100% grał w Torino.mati__________ pisze:Szczególnie ciekawie zapowiada się gra Balzarettiego, który - o ile dobrze pamiętam, przechodząc do nas był kapitanem Torino (mogę się mylić)
A ostatnie derby były w 2003 roku, bo grałem w nich w Fifie 2003

- Germoglidifollia
- Juventino
tranquilli li ammazziamo i bovini
Ho speso gran parte dei miei soldi per donne, alcol e automobili. Il resto l'ho sperperato.
- juventonista
- Juventino
ciesze sie ze znowu Juve zagra z Torino w derbach:D Widmo Juve powraca :twisted:
- M.
- Juventino
Nie zapomnijmy o wspólnych przyśpiewkach, pamiątkowym zdjęciu i wymianie szalikami.Dionizos pisze:Propnuje przez cale Derby trzymac sie za rece z kibicami Toro...Diego pisze:Najlepiej pojedź na te derby i zrób tam drugie Heysel. Tak, żeby nikt nie pomyślał, że może żartujesz.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2007, 11:42 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Aniolek
- Juventino
- blk01
- Juventino
Chyba przeniusł się do Athletico. Ostatni sezon spędził w Torino
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jakiś czas temu widziałem wyniki sondażu,w którym to włoscy fani Juventusu wypowiedzieli się notabene najbardziej znienawidzonego klubu.Okazało się nim.....Torino.Nie inter a właśnie przeciwnik zza miedzy.Pomiędzy tymi klubami nie ma przyjaźni i nie będzie-widziałem defiladę kibiców i prezydenta Torino z założoną koszulką obrażającą Bianconerich.Podobnie ma się sprawa jeśli chodzi o transparenty na trybunach.Jestem pewien,że Juve zniszczy ten zespół w obu pojedynkach i tyle będą mieli z derby...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo odkrywcze, że toto to nasz najwiekszy wróg, jeszcze bardziej, że nigdy sie z nimi nie zaprzyjaźnimymrozzi pisze:Jakiś czas temu widziałem wyniki sondażu,w którym to włoscy fani Juventusu wypowiedzieli się notabene najbardziej znienawidzonego klubu.Okazało się nim.....Torino.Nie inter a właśnie przeciwnik zza miedzy.Pomiędzy tymi klubami nie ma przyjaźni i nie będzie-widziałem defiladę kibiców i prezydenta Torino z założoną koszulką obrażającą Bianconerich.Podobnie ma się sprawa jeśli chodzi o transparenty na trybunach.