Kompilacja - Juve Storia Di Un Grande Amore
- Fifarulez
- Juventino
10. część za mną- oglądnąłem już wszystkie, ale ta 10. i 8. myślę, że najlepsze.
! Mam nadzieję, że już niedługo pochwalisz się przed nami kolejną kompilacją :-D Nic mi nie pozostaje zrobić, jak ci pogratulować i życzyć powodzenia 
Początkujący, ale widać, że znasz się na rzeczy. Wszystko było świetne, tylko jedna część mnie trochę rozczarowała, ale tak to extraDosyć długo mi zeszło, jestem początkujący a wprawionemy kompilatorowi napewno szybciej by poszło.

- Alex17tbg
- Juventino
Wielkie dzięki za taką ocene Fifarulez
Moge wiedzieć której cześci coś brakuje? wiedziałbym co zmienić, nad czym popracować. Jeśli chcesz to w dziale "Multimedia i TV - Piłka nożna i inne dyscypliny" są 2 inne moje kompilacje 

- Fifarulez
- Juventino
Tak to wszystkie są świetne, bądź dobre- tylko ta 5 bodajże była taka trochę przeciętna... Hmm... mógłbyś stosować więcej jakichś fajnych efektów, np. powiedzmy błysk na samym początku kompilacji, po którym pojawiają się napisy o tytule itp. :-D Ja nie znam się na tym dobrze, dopatrzyłem się tylko tego. Mam fajny pomysł- zawsze chciałem zrobić filmik przedstawiający negatywną stronę polskiej piłki. Mógłbyś go zrobić, jak chciałbyś dopytać o szczegóły to pisz na priv. No to teraz zacznę oglądać kolejne twoje dzieła 

- Fifarulez
- Juventino
minelo juz pol roku od kiedy ogladalem tewszystkie kompilki, a nadal gdy patrze na pierwsze sekundy 6 czesci mam takie dziwne uczucie... mysle, ze wszyscy powinni obejrzec jak nie wszystkie kompilki z serii, to przynajmniej ta, bo ma ona cos wyjatkowego w sobie.