Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- MaHeR
- Juventino
zgodze sie z Toba...te koszulki ktore wybral zarzad podobaja mi sie bardziej jak ten projekt z tymi w stylu barcelony...mateelv pisze:Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...
a wracajac do tych co mowia ze "tak obciachowo bedzie wygladac koszulka z tym logiem" niech lepiej spojza jak obciachowo wygladaja rezerwowe stroje barcy z tego sezony...

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Mr Cezary
- Juventino
Może i by to ładnie wyglądało, ale tradycja jest tradycją. Pasy muszą być.Ibra_fan pisze:A co byscie powiedzieli na taka koszulke jak ma teraz Barcelona?
Oczywyscie czarno biala
I tam gdzie na srodku jest kontrast mieszy bialym a czarnym jest logo Juve
- JuveFilip_8_
- Juventino
Znalazlem fajne forum Juve gdzie gadaja wlasnie o strojach na sezon 07/08... jest tam kilka strojow na nowy sezon, ale Juve jeszcze nie ma 
Rozwala mnie Lokomotiv Moskwa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Umarlem jak to zobaczylem
Podobaja mi sie stroje OM
http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?p=1326499

- JuveFilip_8_
- Juventino
mateelv pisze: Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...
To byly koszulki do akcji Stand Up Speak Up... jezeli chodzi nam o ta sama koszulke, ale mysle ze tak bo troche podobna do Barcy

Racja... Oni sa piekni :rotfl: Nie wiem jak mozna dac takich do prezentowania strojow... zal.pl xDMaHeR pisze:moim zdaniem stroje Lokomotivu pasuja do tych panow co sie tak cudnie objelixD
Zauwazcie ze ta pilka

- Adi10
- Juventino
Lokomotiv :rotfl:Davids8 pisze:Znalazlem fajne forum Juve gdzie gadaja wlasnie o strojach na sezon 07/08... jest tam kilka strojow na nowy sezon, ale Juve jeszcze nie ma
ale na tym samym forum jest tez cos takiego :

- fredi19
- Juventino
- dolores haze
- Juventino
Nie wiem czemu, ale mi zawsze podobały się najbardziej koszulki FC Sevilla, bo są takie...no...hm,artstowskie :lol: Fajnie by było jakby Juve mieli coś takiego na ten sezon...
- MaHeR
- Juventino
nom moim zdaniem to wygladaloby cudnie gdyby te pasy jednak byly tradycyjne czyli takie "proste" ;P
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- TomiQ
- Juventino
Powiem szczerze, że srednio to wyglada. troche za nisko to logo jak dla mnie.mateelv pisze:Nike na pewno zmieni krój koszulki.
Natomiast teraźniejszy stój Juve z nowym sponsorem będzie wyglądał w podobie (na okładce wczorajszego Tuttosportu znalazłem)
http://img177.imageshack.us/my.php?imag ... 22uua9.jpg
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- michael_game
- Juventino
kurde no ;/ czy niemozeecie jeszcze ponosic przez sezon nastepny tamoil? plis bo braciak moj co w irlandi jest narascie mi kupil koszulke juve ale sponsor to tamoil i bedzie ze koszulka stara ;/
- MaHeR
- Juventino
nie no czlowieku nie dramatyzuj tak odrazu z powodu loga sponsora...koszulka Juve to koszulka Juve nawet ta sprzed kilku lat z logiem SONY :-Dmichael_game pisze:kurde no ;/ czy niemozeecie jeszcze ponosic przez sezon nastepny tamoil? plis bo braciak moj co w irlandi jest narascie mi kupil koszulke juve ale sponsor to tamoil i bedzie ze koszulka stara ;/
A. Pirlo
A. Pirlo
- Kuben
- Juventino
MaHeR pisze:nom moim zdaniem to wygladaloby cudnie gdyby te pasy jednak byly tradycyjne czyli takie "proste" ;P
Jakby tak miały wyglądać stroje Juve na przyszły sezon, mniejsza już o logo... to byłbym w siódmym niebie :twisted:
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Tharp
Jak już patrzeć na to czy koszulka jest ładna itd (ja już swoje podejście do tego opisywałem, pare postów wcześniej) to stwierdzam, że najładniejsze koszulki (moim zdaniem ;-)) były z sezonu 2002/03 (z sponsorem FastWeb) Poprostu arcydzieło ;-)
A ta koszulka z logiem FIAT co tutaj ktoś wrzucił, była już od ponad 3 miesięcy na owym www.juventus1897.it. Fajny projekt, ale troche nie w stylu Nike (zbyt ładna
)
EDIT:
A ta koszulka z logiem FIAT co tutaj ktoś wrzucił, była już od ponad 3 miesięcy na owym www.juventus1897.it. Fajny projekt, ale troche nie w stylu Nike (zbyt ładna

EDIT:
To też całkiem ładnie wyszło ;-) Grazie