Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 21:28

mateelv pisze:Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...
zgodze sie z Toba...te koszulki ktore wybral zarzad podobaja mi sie bardziej jak ten projekt z tymi w stylu barcelony...
a wracajac do tych co mowia ze "tak obciachowo bedzie wygladac koszulka z tym logiem" niech lepiej spojza jak obciachowo wygladaja rezerwowe stroje barcy z tego sezony... :D jak "roboty drogowe"

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 21:29

Ibra_fan pisze:A co byscie powiedzieli na taka koszulke jak ma teraz Barcelona? :D
Oczywyscie czarno biala ;)
I tam gdzie na srodku jest kontrast mieszy bialym a czarnym jest logo Juve :D
Może i by to ładnie wyglądało, ale tradycja jest tradycją. Pasy muszą być.

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:06

Znalazlem fajne forum Juve gdzie gadaja wlasnie o strojach na sezon 07/08... jest tam kilka strojow na nowy sezon, ale Juve jeszcze nie ma :P

Rozwala mnie Lokomotiv Moskwa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Umarlem jak to zobaczylem :P

Podobaja mi sie stroje OM :D

http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?p=1326499

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:11

moim zdaniem stroje Lokomotivu pasuja do tych panow co sie tak cudnie objeli :prochno: xD

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:12

mateelv pisze: Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...

To byly koszulki do akcji Stand Up Speak Up... jezeli chodzi nam o ta sama koszulke, ale mysle ze tak bo troche podobna do Barcy :)

MaHeR pisze:moim zdaniem stroje Lokomotivu pasuja do tych panow co sie tak cudnie objeli :prochno: xD
Racja... Oni sa piekni :rotfl: Nie wiem jak mozna dac takich do prezentowania strojow... zal.pl xD
Zauwazcie ze ta pilka :ball: jakas taka duza (albo mi sie tak zdaje :P)

Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:19

Davids8 pisze:Znalazlem fajne forum Juve gdzie gadaja wlasnie o strojach na sezon 07/08... jest tam kilka strojow na nowy sezon, ale Juve jeszcze nie ma :P

Rozwala mnie Lokomotiv Moskwa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Umarlem jak to zobaczylem :P

Podobaja mi sie stroje OM :D

http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?p=1326499
Lokomotiv :rotfl:

ale na tym samym forum jest tez cos takiego :
Obrazek

fredi19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:26

Znalezione na jednej ze stronek Bianconerich, pewnie kilku z Was juz to widziało ale mysle ze na temat troche jest...
Super to wyszło 'temu komuś'.. szkoda ze logo juz wybrane, bo nici z przeniesiania takiego projektu do szatni klubowej ;)

Obrazek

Forza Juve !!!
dolores haze

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:48

Nie wiem czemu, ale mi zawsze podobały się najbardziej koszulki FC Sevilla, bo są takie...no...hm,artstowskie :lol: Fajnie by było jakby Juve mieli coś takiego na ten sezon...

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:52

fredi19 pisze:Znalezione na jednej ze stronek Bianconerich, pewnie kilku z Was juz to widziało ale mysle ze na temat troche jest...
Super to wyszło 'temu komuś'.. szkoda ze logo juz wybrane, bo nici z przeniesiania takiego projektu do szatni klubowej ;)

Obrazek
nom moim zdaniem to wygladaloby cudnie gdyby te pasy jednak byly tradycyjne czyli takie "proste" ;P

A. Pirlo
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mateelv pisze:Nike na pewno zmieni krój koszulki.
Natomiast teraźniejszy stój Juve z nowym sponsorem będzie wyglądał w podobie (na okładce wczorajszego Tuttosportu znalazłem)
http://img177.imageshack.us/my.php?imag ... 22uua9.jpg :wink:
Powiem szczerze, że srednio to wyglada. troche za nisko to logo jak dla mnie.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
michael_game

Juventino
Juventino

kurde no ;/ czy niemozeecie jeszcze ponosic przez sezon nastepny tamoil? plis bo braciak moj co w irlandi jest narascie mi kupil koszulke juve ale sponsor to tamoil i bedzie ze koszulka stara ;/

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:55

michael_game pisze:kurde no ;/ czy niemozeecie jeszcze ponosic przez sezon nastepny tamoil? plis bo braciak moj co w irlandi jest narascie mi kupil koszulke juve ale sponsor to tamoil i bedzie ze koszulka stara ;/
nie no czlowieku nie dramatyzuj tak odrazu z powodu loga sponsora...koszulka Juve to koszulka Juve nawet ta sprzed kilku lat z logiem SONY :-D

A. Pirlo
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 23:00

MaHeR pisze:
fredi19 pisze:Znalezione na jednej ze stronek Bianconerich, pewnie kilku z Was juz to widziało ale mysle ze na temat troche jest...

Obrazek
nom moim zdaniem to wygladaloby cudnie gdyby te pasy jednak byly tradycyjne czyli takie "proste" ;P

Jakby tak miały wyglądać stroje Juve na przyszły sezon, mniejsza już o logo... to byłbym w siódmym niebie :twisted:

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 23:03

Super prowesjonalny projekt w paincie, fajny? :-D

Obrazek

Tharp

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 23:04

Jak już patrzeć na to czy koszulka jest ładna itd (ja już swoje podejście do tego opisywałem, pare postów wcześniej) to stwierdzam, że najładniejsze koszulki (moim zdaniem ;-)) były z sezonu 2002/03 (z sponsorem FastWeb) Poprostu arcydzieło ;-)

A ta koszulka z logiem FIAT co tutaj ktoś wrzucił, była już od ponad 3 miesięcy na owym www.juventus1897.it. Fajny projekt, ale troche nie w stylu Nike (zbyt ładna :P)

EDIT:
szczerbi pisze:Super prowesjonalny projekt w paincie, fajny? :-D

Obrazek
To też całkiem ładnie wyszło ;-) Grazie :ok:

ODPOWIEDZ