BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
wspomne tylko, że meczyk toczył się w niesamowicie przyjaznej atmosferze. było super.
troche dziwne na początku, bo ja połowy ludzi nie znałem, a większosc z Was to chyba nawet większości
to co panowie?
następny mecz kibice Juve-kibice Barcy czy kibice Juve-kibice Milanu?
troche dziwne na początku, bo ja połowy ludzi nie znałem, a większosc z Was to chyba nawet większości

to co panowie?
następny mecz kibice Juve-kibice Barcy czy kibice Juve-kibice Milanu?
- Judzio
- Juventino
Barcy łatwiej znaleźć
a co do Milanu to coś kumpel co wczoraj grał powiedział że może skołuje, ewentualnie zagra się mini-turniej
Jeszcze ewentualnie tak gadaliśmy kiedyś można zrobić meczyk Serie A - Primiera Diision czy inna liga
bez interu u nas of course :evil: No ale wszystko w swoim czasie.
Co do mnie to osobiście preferowałbym boisko asfaltowe bo strasznie ciężko grać było

Jeszcze ewentualnie tak gadaliśmy kiedyś można zrobić meczyk Serie A - Primiera Diision czy inna liga

Co do mnie to osobiście preferowałbym boisko asfaltowe bo strasznie ciężko grać było

- Tigmar
- Juventino
zdjęcia będą następnym razem.
jak będą kibice i w ogole

jak będą kibice i w ogole

ja już pisałemJudzio pisze:Tak odchodząc od naszych meczyków i wracając do meczów Juvedziś pojawiło się info o wyjeździe na Spezię, jakby jakiś Białostoczanin był zainteresowany proszę wypowiadać się w temacie

Ostatnio zmieniony 08 maja 2007, 19:21 przez Tigmar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gabryś1987
- Juventino
Szkoda że mam daleko do Białegostoku, z chęcią bym uczestniczył z integracyjnym meczyku kiboli Juve 

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- sushi
- Juventino
Witam SUSHI tym razem nie zawiedzie was i będę napewno 26 Maja na meczyku :-D . Czyli do zobaczenia w sobote wezme aparacik no i kamerkę pokażemy jak kibice z Podlasia się Bawią Forza JUVE
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- białas
- Juventino
no panowie (i Panie ?) zapowiada się ciekawy meczyk. Juve kontra Barca, wcześniej ManU, czyli same hity w Białymstoku
tylko nie wiem czy lepiej nie byłoby zagrać gdzieś na trawie, chociażby na boisku przy Kręgu (ul. Wierzbowa, dla niewtajemniczonych). no ale to tylko taka moja mała propozycja 
ja bedę na pewno, tylko nie wiem o której dokładnie, bo akurat mam szkołę wtedy i to akurat rekreacja na końcu zajęć. a znając życie będęmiał aerobik
:doh: ale przybędę 

ja bedę na pewno, tylko nie wiem o której dokładnie, bo akurat mam szkołę wtedy i to akurat rekreacja na końcu zajęć. a znając życie będęmiał aerobik

- howik
- Juventino
- howik
- Juventino
Tigmar podobno razem w szkole sie uczymy:P
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli