KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- bblackk
- Juventino
Na jednym z wyjazdów na mecz, widziałem krawat (inny wzór - ładniejszy

Oczywiście jestem zainteresowany. Czekam na szczegóły.

- Radek_88
- Qualità Juventino
No wiec jak widac o ilosc chetnych nie ma co sie martwic
Teraz tylko pozostaje wybrac firme, ktora nam zrealizuje zamowienie, ustalic szczegoly (cena itp., bo zakladam, ze wzor juz mamy wybrany :-D), i zacierac rece na te nasze krawaciki
Szkoda tylko, ze juz nie ma szans, aby zdobyc taki krawat przed matura :doh:
EDIT:
A tak korzystajac z okazji to napisze, ze zostal jeszcze ostatni komplet vlepek (http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... &start=105), wiec jesli ktos z was jest chetny to pisac na pw.

EDIT:
A tak korzystajac z okazji to napisze, ze zostal jeszcze ostatni komplet vlepek (http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... &start=105), wiec jesli ktos z was jest chetny to pisac na pw.
- LBaLin
- Juventino
Deklaracji rzeczywiscie sporo ale ciekawe co dla tych osob znaczy 'zalezy od ceny'. Moze to najpierw ustalic... I wtedy pod tym katem szukac wykonawcy - bedzie wiadomo na czym stoimy.Radek_88 pisze:No wiec jak widac o ilosc chetnych nie ma co sie martwicTeraz tylko pozostaje wybrac firme, ktora nam zrealizuje zamowienie, ustalic szczegoly (cena itp., bo zakladam, ze wzor juz mamy wybrany :-D), i zacierac rece na te nasze krawaciki
Szkoda tylko, ze juz nie ma szans, aby zdobyc taki krawat przed matura :doh:
- mpolek
- Qualità Juventino
Ooo znakomity pomysł, jestem za! Juz teraz mogę go kupić:p
Tak szczerze mówiąc to bylem łakomy na krawat z Juve bo widziałem D.D., który w takim często się pojawia na ławce rezerwowych. W tym roku mam egzamin gimnazjalny a kupiłem Garnitur z Sanseta też w paski, więc taki krawacik by mi pasował idealnie:):)
P.S. Jak nie zdąży się wyprodukować przed maturą i gimnazjalnymi no to będzie na przyszłość, np. do kościoła w niedziele
Tak szczerze mówiąc to bylem łakomy na krawat z Juve bo widziałem D.D., który w takim często się pojawia na ławce rezerwowych. W tym roku mam egzamin gimnazjalny a kupiłem Garnitur z Sanseta też w paski, więc taki krawacik by mi pasował idealnie:):)
P.S. Jak nie zdąży się wyprodukować przed maturą i gimnazjalnymi no to będzie na przyszłość, np. do kościoła w niedziele

- LordJuve
- Juventino
Noo spadliscie mi niemal jak z nieba z tym pomyslem, ja tez mam za 3 tyg egzamin gimnazjalny...choc watpie, ze sie wyrobicie, daloby rade zeby na 21 IV był juz u mnie?
A tak juz teraz konkretnie to ja tez pisałbym sie na to, ale pod warunkiem, ze cena nie bedzie taka jak wymieniana wyzej, wiem, ze dla niektorych te 50 - 80 zł to wcale nie wiele, ale słuchajcie krawat to taka czesci garderoby, ktora jesli nie chodzi sie w garniakach za czesto to rzadko ja ma sie na sobie i wydac tyle kasy na jeden krawat to dla mnie troche duzo.
Materał moglby byc gorszy co nie znaczy ze krawat bylby od razu kiepski, trzeba poprostu to wszystko odpowiednio zbalansowac, zeby zaplacic jak najmniej a przy tym jak najlepszy produkt dostac.
Wzor jest ładny.
A tak juz teraz konkretnie to ja tez pisałbym sie na to, ale pod warunkiem, ze cena nie bedzie taka jak wymieniana wyzej, wiem, ze dla niektorych te 50 - 80 zł to wcale nie wiele, ale słuchajcie krawat to taka czesci garderoby, ktora jesli nie chodzi sie w garniakach za czesto to rzadko ja ma sie na sobie i wydac tyle kasy na jeden krawat to dla mnie troche duzo.
Materał moglby byc gorszy co nie znaczy ze krawat bylby od razu kiepski, trzeba poprostu to wszystko odpowiednio zbalansowac, zeby zaplacic jak najmniej a przy tym jak najlepszy produkt dostac.
Wzor jest ładny.

- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
a ja mam maturkeNoo spadliscie mi niemal jak z nieba z tym pomyslem, ja tez mam za 3 tyg egzamin gimnazjalny...choc watpie, ze sie wyrobicie, daloby rade zeby na 21 IV był juz u mnie?

Sądze, podobnie jak Lord_JUVE, ze materiał moze byc zdecydowanie gorszy... golym okiem chyba tego nikt nie zauwazy, a portfel nie zostanie pusty

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- mesju
- Qualità Juventino
A ja jestem dokładnie odmiennego zdania. Może nie używam garnituru codziennie, ale jak już go zakładam to chcę wyglądać w pełni elegancko. Dlatego jestem za tym, aby dołożyć te parę złotych i mieć coś, co nie będzie wyglądało jak kawałek 'byle-czego' na mojej szyi. Ludzie, którzy często chodzą w takich strojach z kilometra rozpoznają jakość materiału (o czym osobiście nie mam pojęcia), więc jak pójdę gdzieś to chcę wiedzieć, że mam nie gorszy krawat od innych. Niestety czasami ulegam społecznemu mniemaniu, że droższe=lepsze, choć chciałbym być w tym przypadku mile zaskoczonyLord_ Juve pisze:krawat to taka czesci garderoby, ktora jesli nie chodzi sie w garniakach za czesto to rzadko ja ma sie na sobie i wydac tyle kasy na jeden krawat to dla mnie troche duzo.

Za cztery lata bronię pracę magisterską. Wyrobimy się?
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Jeśli cena nie będzie bardzo wygórowana to ja również z przyjemnością taki krawat zamówię.