KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 22:16

Też fajny pomysł pisze się na bank. Tylko jakieś konkretniejsze informacje to kiedy będą (cena, data zamówień, wpłacania na jakieś konta)?

darasjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 22:28

Tak jak poprzednicy pisze sie na to ale wszystko zalezy od ceny :stop:
Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi ile bedzie to wynosilo :?:

Obrazek
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 22:52

Ja również jestem chętny na krawat.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 22:55

DamKam pisze:Obrazek
Na jednym z wyjazdów na mecz, widziałem krawat (inny wzór - ładniejszy :P) w juvestore, kosztował jedyne... 80 Ojro (na stronce jest teraz krawat za 22 E). Na żywo taki bajer wygląda przednio.
Oczywiście jestem zainteresowany. Czekam na szczegóły.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 23:00

Bardzo dobry pomysł, ja też byłbym chętny na ten krawat, jeżeli cena nie przekroczy 80 zł.

Obrazek
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 23:41

No wiec jak widac o ilosc chetnych nie ma co sie martwic :wink: Teraz tylko pozostaje wybrac firme, ktora nam zrealizuje zamowienie, ustalic szczegoly (cena itp., bo zakladam, ze wzor juz mamy wybrany :-D), i zacierac rece na te nasze krawaciki :dance: Szkoda tylko, ze juz nie ma szans, aby zdobyc taki krawat przed matura :doh:

EDIT:
A tak korzystajac z okazji to napisze, ze zostal jeszcze ostatni komplet vlepek (http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... &start=105), wiec jesli ktos z was jest chetny to pisac na pw. :wink:

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 23:46

Radek_88 pisze:No wiec jak widac o ilosc chetnych nie ma co sie martwic :wink: Teraz tylko pozostaje wybrac firme, ktora nam zrealizuje zamowienie, ustalic szczegoly (cena itp., bo zakladam, ze wzor juz mamy wybrany :-D), i zacierac rece na te nasze krawaciki :dance: Szkoda tylko, ze juz nie ma szans, aby zdobyc taki krawat przed matura :doh:
Deklaracji rzeczywiscie sporo ale ciekawe co dla tych osob znaczy 'zalezy od ceny'. Moze to najpierw ustalic... I wtedy pod tym katem szukac wykonawcy - bedzie wiadomo na czym stoimy.

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 00:30

Ooo znakomity pomysł, jestem za! Juz teraz mogę go kupić:p
Tak szczerze mówiąc to bylem łakomy na krawat z Juve bo widziałem D.D., który w takim często się pojawia na ławce rezerwowych. W tym roku mam egzamin gimnazjalny a kupiłem Garnitur z Sanseta też w paski, więc taki krawacik by mi pasował idealnie:):)

P.S. Jak nie zdąży się wyprodukować przed maturą i gimnazjalnymi no to będzie na przyszłość, np. do kościoła w niedziele :prochno:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 08:14

to ja pierwszy zarzuciłem temat krawatu (ależ jestem skromny) i oczywiscie byłbym chetny ale wszystko zalezy od ceny. jak beda juz wstępne projekty i ostateczna cena to zadeklaruje sie czy biore

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 12:06

Noo spadliscie mi niemal jak z nieba z tym pomyslem, ja tez mam za 3 tyg egzamin gimnazjalny...choc watpie, ze sie wyrobicie, daloby rade zeby na 21 IV był juz u mnie?
A tak juz teraz konkretnie to ja tez pisałbym sie na to, ale pod warunkiem, ze cena nie bedzie taka jak wymieniana wyzej, wiem, ze dla niektorych te 50 - 80 zł to wcale nie wiele, ale słuchajcie krawat to taka czesci garderoby, ktora jesli nie chodzi sie w garniakach za czesto to rzadko ja ma sie na sobie i wydac tyle kasy na jeden krawat to dla mnie troche duzo.

Materał moglby byc gorszy co nie znaczy ze krawat bylby od razu kiepski, trzeba poprostu to wszystko odpowiednio zbalansowac, zeby zaplacic jak najmniej a przy tym jak najlepszy produkt dostac.

Wzor jest ładny. :)

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 13:02

Noo spadliscie mi niemal jak z nieba z tym pomyslem, ja tez mam za 3 tyg egzamin gimnazjalny...choc watpie, ze sie wyrobicie, daloby rade zeby na 21 IV był juz u mnie?
a ja mam maturke :D ostatni egzamin 25 maja wiec moze zdazymy?

Sądze, podobnie jak Lord_JUVE, ze materiał moze byc zdecydowanie gorszy... golym okiem chyba tego nikt nie zauwazy, a portfel nie zostanie pusty :D

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 14:17

Ja tez jestem chetny bardziej na krawat niz na koszulke

FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
darasjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 14:51

No to panowie jedziemy z tym zamowieniem bo za 3 tyg.
tez mam testy gimnazjalne 8) Moze cos da sie zrobic do 23IV :?:

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 15:03

Lord_ Juve pisze:krawat to taka czesci garderoby, ktora jesli nie chodzi sie w garniakach za czesto to rzadko ja ma sie na sobie i wydac tyle kasy na jeden krawat to dla mnie troche duzo.
A ja jestem dokładnie odmiennego zdania. Może nie używam garnituru codziennie, ale jak już go zakładam to chcę wyglądać w pełni elegancko. Dlatego jestem za tym, aby dołożyć te parę złotych i mieć coś, co nie będzie wyglądało jak kawałek 'byle-czego' na mojej szyi. Ludzie, którzy często chodzą w takich strojach z kilometra rozpoznają jakość materiału (o czym osobiście nie mam pojęcia), więc jak pójdę gdzieś to chcę wiedzieć, że mam nie gorszy krawat od innych. Niestety czasami ulegam społecznemu mniemaniu, że droższe=lepsze, choć chciałbym być w tym przypadku mile zaskoczony :)

Za cztery lata bronię pracę magisterską. Wyrobimy się? :wink:

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 15:13

Jeśli cena nie będzie bardzo wygórowana to ja również z przyjemnością taki krawat zamówię.

Obrazek
Obrazek
Zablokowany