Serie B (26): JUVENTUS 4-0 Piacenza

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 21:24

Nio do przerwy nie jest najgorzej fajna gra. Czsami zdarzaja się głupie błędy w obronie. Alex non stop faulowany i ciężko mu się gra. Przepiękny gol Trezeuget. Najaktywniejszy jest chyba Nedved i Buffon pare pewnych interwencji za wyjątkiem dryblingu :prochno: Dodać muszę jeszcze, że jest super atmosfera na trybunach nasi kibice non stop śpieają. Jedyne co jest beznadziejne w tym meczu to komentator, ale ujdzie w tłumie:p

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 21:36

Tego dryblingu (:prochno:) Gigiego to już od jutra dzieciaki na podwórkach całego świata będą się uczyć :D

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 21:53

Taa ... coś nam ostatnio Buffon się "rozkiwał" :smile:

alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:14

ladny meczyk troszke tylko mało dynamiczny narazie 3-0 jeszcze 15 min meczu a ta brama trezeguet no i kiwka gigiego cos wspaniałego :D

Obrazek
Mac_Pi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:19

Ja niestety nie moge oglądać meczu i mam pytanie czy mógł by mi ktos powiedziec jak zaprezentowal się Marchionni

pelepperinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:23

No i Alex zaliczył kolejnego hat-tricka! Resepect dla niego!

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:28

Oglądałem meczyk na necie i jestem bardzo zadowolony. Cała drużyna zagrała very good :) A Bóg jest tylko jeden Alex :D I nie mamy się co dziwić że nie gra Bojinov bo Alex jest nie zastąpiony :) Przedtem grałem w Pesa 6 z kumplem Juve i Alex szczelił mi hat-tricka i mówiłem że tak będzie dzisiaj no i stało sie :!: :D

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:30

Del Piero! :bravo: :dance: I znów hattrick :D Aż tak wysokiego zwycięstwa się nie spodziewałem. Ale wkońcu mamy naszego kapitana, który ostatnio prezentuje fenomenalną formę.
Piękna pierwsza bramka Trezeguet, wcale nie brzydszy ostatni gol DP. Zasłużone zwycięstwo i Juventus znów na fotelu lidera.

ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:34

No druga połowao niebolepsza super bramki. Buffon no już był bardziej pewny a dryblingi i Gole Alexa to po prostu miodzio:) Dawno nie strzelil gola z wolnego chyba ostatnio z Napoli, a karnego w tym sezonie nie mieliśmy, więc nowość:) Ogólnie rzecz biorąc pokazali swoje doświadczenie, dzięki któremu wygrali spotkanie.

Obrazek
Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:43

Jestem poprostu zachwycony formą naszych zawodników. Zdeklasowali naszego przeciwnika :D Cieszy jak najbardziej wynik, ale przedewszystkim tworzenie akcji. Szkoda że Alex aż tyle symulował :( Ale Hat-Trick to wynagradza i to jakie gole (wolny i z akcji jak położył dwóch przeciwników cos pięknego) Trezeguet też wcale nie był skromny jak przywalił to bramkarz przeciwny mógł sobie poskakać. Szkoda troche postawy Camoranesiego no ale nic :) Ładnie obrona się zachowywała mimo kilku małych błędów. Buffon troche za bardzo festynił, prawie byśmy przez niego stracili gola ale na szczeście nic takiego się nie stało :) Ogólnie OBY TAK DALEJ :)

charusss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:45

czy ja wiem, czy grali tak świetnie??
Chyba niektórych omamia fakt wysokiej wygranej.
Pierwsza połowa byłą kiepska z wieloma błewdami obrony (wg mnei wieloma, bo nie powinno być żadnego) i był mecz dość nudny.
W drugiej obraz gry się zmienił, więcej ataków i miejsca mieli na boisku, gdy było 3:0 to już byłem niemalże pewien, że będzie 4-ta bramka bo Piacenza już czekała tylko na gwizdek widząc, że nic nie mogą wskórać.

Alex jest genialny, żal mi tylko znowu Bojinova bo możemy go stracić jeśli nie będzie grać :(

"Juve, storia di un grande Amore..."
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:46

UlTrAs pisze:ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.
Nie tylko, był jeszcze Caromanesi :prochno: . Ogolnie brawo dla pana komentatora, tak ładnie przeżywał.

Mecz w sumie nie był wybitnie ciekawy, ale cieszy przede wszystkim hat-trick Alexa i piekna bramka Trezeguet. Do najciekawszych momentów meczu mozemy dołozyc jeszcze kiwke Gigiego i przyjecie kilkudziesieciometrowej piłki piętką przez Alexa.
brawo chłopaki!

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
Piotrekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:46

Oczywiśćie chciałbym pogratulowac naszemu zespołowi tak wspaniałego wyniku,z nie byle jaką drużyną(w końcu z gorszymi udawało nam sie już nie jednokrotnie tracić punkty). Del Piero jeśli będzie grał tak dalej to zostanie piłkarzem który sztrzelił najwięcej goli w drugiej lidze w trakcie jednego sezonu :-D
A Buffon poprostu chciał podnieść adrenaline :wink:

Juve fan
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:48

Alex jest jak dobre wino im starszy tym lepszy zn.{celniejszy}
Drybling Gigiego też był całkiem ciekawy :smile:

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 22:49

Maestro DEL PIERO znów zagrał swój ulubiony repertuar! Swoją dzisiejszą postawą udowodnił iż ma chrapkę na tytuł króla strzelców! :) Taką jego grę chciałoby się ogladać zawsze! Cieszy też bramka Trezegueta, który może wreszcie się przełamie po tym meczu. Jak zwykle niezawodny Nedved i coraz pewniejsza obrona!
Myśle, że jak będzie końcówka sezonu i będziemy mieli zapewniony awans to DD może śmiało wystawić Gigiego na atak! :lol:
UlTrAs pisze:ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.
Dokładnie! Panu z PS przydałaby się krótka lekcja o JUVE! :angry:

Obrazek
Zablokowany