Serie B (26): JUVENTUS 4-0 Piacenza
- mpolek
- Qualità Juventino
Nio do przerwy nie jest najgorzej fajna gra. Czsami zdarzaja się głupie błędy w obronie. Alex non stop faulowany i ciężko mu się gra. Przepiękny gol Trezeuget. Najaktywniejszy jest chyba Nedved i Buffon pare pewnych interwencji za wyjątkiem dryblingu
Dodać muszę jeszcze, że jest super atmosfera na trybunach nasi kibice non stop śpieają. Jedyne co jest beznadziejne w tym meczu to komentator, ale ujdzie w tłumie:p

- pelepperinho
- Juventino
No i Alex zaliczył kolejnego hat-tricka! Resepect dla niego!
- Alex_10
- Juventino
Oglądałem meczyk na necie i jestem bardzo zadowolony. Cała drużyna zagrała very good
A Bóg jest tylko jeden Alex
I nie mamy się co dziwić że nie gra Bojinov bo Alex jest nie zastąpiony
Przedtem grałem w Pesa 6 z kumplem Juve i Alex szczelił mi hat-tricka i mówiłem że tak będzie dzisiaj no i stało sie :!: 

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Del Piero!
I znów hattrick
Aż tak wysokiego zwycięstwa się nie spodziewałem. Ale wkońcu mamy naszego kapitana, który ostatnio prezentuje fenomenalną formę.
Piękna pierwsza bramka Trezeguet, wcale nie brzydszy ostatni gol DP. Zasłużone zwycięstwo i Juventus znów na fotelu lidera.
ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.

Piękna pierwsza bramka Trezeguet, wcale nie brzydszy ostatni gol DP. Zasłużone zwycięstwo i Juventus znów na fotelu lidera.
ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.
- mpolek
- Qualità Juventino
No druga połowao niebolepsza super bramki. Buffon no już był bardziej pewny a dryblingi i Gole Alexa to po prostu miodzio:) Dawno nie strzelil gola z wolnego chyba ostatnio z Napoli, a karnego w tym sezonie nie mieliśmy, więc nowość:) Ogólnie rzecz biorąc pokazali swoje doświadczenie, dzięki któremu wygrali spotkanie.
- Duff
- Juventino
Jestem poprostu zachwycony formą naszych zawodników. Zdeklasowali naszego przeciwnika
Cieszy jak najbardziej wynik, ale przedewszystkim tworzenie akcji. Szkoda że Alex aż tyle symulował
Ale Hat-Trick to wynagradza i to jakie gole (wolny i z akcji jak położył dwóch przeciwników cos pięknego) Trezeguet też wcale nie był skromny jak przywalił to bramkarz przeciwny mógł sobie poskakać. Szkoda troche postawy Camoranesiego no ale nic
Ładnie obrona się zachowywała mimo kilku małych błędów. Buffon troche za bardzo festynił, prawie byśmy przez niego stracili gola ale na szczeście nic takiego się nie stało
Ogólnie OBY TAK DALEJ 

- charusss
- Juventino
czy ja wiem, czy grali tak świetnie??
Chyba niektórych omamia fakt wysokiej wygranej.
Pierwsza połowa byłą kiepska z wieloma błewdami obrony (wg mnei wieloma, bo nie powinno być żadnego) i był mecz dość nudny.
W drugiej obraz gry się zmienił, więcej ataków i miejsca mieli na boisku, gdy było 3:0 to już byłem niemalże pewien, że będzie 4-ta bramka bo Piacenza już czekała tylko na gwizdek widząc, że nic nie mogą wskórać.
Alex jest genialny, żal mi tylko znowu Bojinova bo możemy go stracić jeśli nie będzie grać
Chyba niektórych omamia fakt wysokiej wygranej.
Pierwsza połowa byłą kiepska z wieloma błewdami obrony (wg mnei wieloma, bo nie powinno być żadnego) i był mecz dość nudny.
W drugiej obraz gry się zmienił, więcej ataków i miejsca mieli na boisku, gdy było 3:0 to już byłem niemalże pewien, że będzie 4-ta bramka bo Piacenza już czekała tylko na gwizdek widząc, że nic nie mogą wskórać.
Alex jest genialny, żal mi tylko znowu Bojinova bo możemy go stracić jeśli nie będzie grać

"Juve, storia di un grande Amore..."
- bociu
- Juventino
Nie tylko, był jeszcze CaromanesiUlTrAs pisze:ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.

Mecz w sumie nie był wybitnie ciekawy, ale cieszy przede wszystkim hat-trick Alexa i piekna bramka Trezeguet. Do najciekawszych momentów meczu mozemy dołozyc jeszcze kiwke Gigiego i przyjecie kilkudziesieciometrowej piłki piętką przez Alexa.
brawo chłopaki!
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Piotrekk
- Juventino
Oczywiśćie chciałbym pogratulowac naszemu zespołowi tak wspaniałego wyniku,z nie byle jaką drużyną(w końcu z gorszymi udawało nam sie już nie jednokrotnie tracić punkty). Del Piero jeśli będzie grał tak dalej to zostanie piłkarzem który sztrzelił najwięcej goli w drugiej lidze w trakcie jednego sezonu :-D
A Buffon poprostu chciał podnieść adrenaline
A Buffon poprostu chciał podnieść adrenaline
Juve fan
- Gooray
- Juventino
Maestro DEL PIERO znów zagrał swój ulubiony repertuar! Swoją dzisiejszą postawą udowodnił iż ma chrapkę na tytuł króla strzelców!
Taką jego grę chciałoby się ogladać zawsze! Cieszy też bramka Trezegueta, który może wreszcie się przełamie po tym meczu. Jak zwykle niezawodny Nedved i coraz pewniejsza obrona!
Myśle, że jak będzie końcówka sezonu i będziemy mieli zapewniony awans to DD może śmiało wystawić Gigiego na atak! :lol:

Myśle, że jak będzie końcówka sezonu i będziemy mieli zapewniony awans to DD może śmiało wystawić Gigiego na atak! :lol:
Dokładnie! Panu z PS przydałaby się krótka lekcja o JUVE!UlTrAs pisze:ps. Kim jest Camonaresi? :x Komentator PS jak zwykle nie odrobił pracy domowej.