Na co liczycie w serie A za rok?
- Vincitore
- Juventino
Na chwilę obecną ciężko cokolwiek powiedzieć. Priorytetem będzie awansować, a co dalej to zobaczymy. Napewno po awansie który musi nastąpić (Bo nie wyobrażam sobie abyśmy kolejny rok spędzili w Serie B), wzmocnimy się kilkoma graczami. Awans do Europejskich Pucharów to byłoby to. Strasznie brakuje mi Juventusu w Champions League, Puchar Uefa również byłby niezły, ale poczekajmy - "Nie mów hop, zanim nie przeskoczysz", zobaczymy kim się wzmocnimy po sezonie.
- The_Stig
- Juventino
Ja zdecydowanie licze na miejsca 4-2 lub w najlepszym przypadku Scudetto. A pamiętacie trofeum TIM?? Inter został pokonany. W rzutach karnych, ale pokonany. Oby w przyszłym sezonie sytuacja się powtórzyła 2 razy
(oczywście bez rzutów karnychXD)

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2007, 18:19 przez The_Stig, łącznie zmieniany 1 raz.
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- Bodmer
- Juventino
Tiago już 3 sezony zostaje mistrzem. Raz z Chelsea i dwa razy podrząd z Lyonem. Mam nadzieję, że ta jego passa się utrzyma. A tak na serio będziemy walczyć o mistrza, jeszcze, kiedy Inter zostanie zdegradowany za długi to zadanie będzie ułatwione. :-D
- Wojt
- Juventino
Jak dla mnie 4 miejsce w zupełności wystarczy. Trzeba pamiętać, że w pierwszym składzie będzie najprawdopodobniej pięciu lub sześciu zawodników. Będą musieli się ograć, więc walka z trójcą (Milan, Roma, Inter) będzie piekielnie trudna. Jednakowoż, bardzo liczę na skopanie pupy Interowi.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jako Juventino liczę oczywiście na Scudetto i Coppa d'Italia...I wierzę w to szczerze powiedziawszy bardzo,nie mając większych wątpliwości co do gry naszych w przyszłym sezonie.Realnie rzecz jest to możliwe,o ile klub wzmocni jeszcze 2 solidnych obrońców-Milito,Barzagli bądź Luisao.
- juveman7
- Juventino
Z obecnym składem mistrzostwo jest poza zasięgiem. Żeby przynajmniej w pierwszej 5 się utrzymać. Potem z sezonu na sezon powinno być lepiej.
Dawniej Juve zdobywało mistrzostwa seriami ponieważ mieli silną pakę, do której co jakiś czas przychodził świetny zawodnik, który wzmacniał drużyne. Po degradacji niemalże całe Juve się posypało , i jak na razie zarząd kupuje jak dla mnie średniaków , którzy raczej nie stworzą zgranej drużyny w jeden sezon. Pierwszy sezon w Serie A to będzie jeden wielki eksperyment , który będzie miał za zadanie powrót na sam szczyt, ale dopiero na przełomie kilku lat.
Dawniej Juve zdobywało mistrzostwa seriami ponieważ mieli silną pakę, do której co jakiś czas przychodził świetny zawodnik, który wzmacniał drużyne. Po degradacji niemalże całe Juve się posypało , i jak na razie zarząd kupuje jak dla mnie średniaków , którzy raczej nie stworzą zgranej drużyny w jeden sezon. Pierwszy sezon w Serie A to będzie jeden wielki eksperyment , który będzie miał za zadanie powrót na sam szczyt, ale dopiero na przełomie kilku lat.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Bubu1899
- Milanista
Nie wiem jak bedzie naprawde ale w Fifie po awansie do Serie A (odrazu) Juve trzy sezony kolo 10 miejsca sie buja
Po nastepnym sezonie dam znac co i jak

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Bodmer
- Juventino
W FiFie to Atalanta u mnie była mistrzem. Tak poza tym to ISS Pro jest lepsze.Bubu1899 pisze:Nie wiem jak bedzie naprawde ale w Fifie po awansie do Serie A (odrazu) Juve trzy sezony kolo 10 miejsca sie buja![]()
- ArtHur
- Juventino
Ja liczę na to, by ta drużyna pokazała charakter i dużą chemię w zespole, by pokazała, że stać ją na systematyczne dobre granie, by Ranieri pokazał, że panuje nad zespołem, by Juventus Turyn awansował do Euro Pucharów.
PS. Jak tego nie będzie to sie wkurze
PS. Jak tego nie będzie to sie wkurze

- Mortal Wombat
- Juventino
Miejsca 1-4, jeżeli nie Scudetto to zająć miejsce w miejscach premiowanych grą w LM i pokusić sie o walkę o Puchar Włoch, 12 lat to trochę długo oczekiwania na ten puchar, a jeśli udałoby się go zdobyć to byłby jubileusz: 10 Puchar Włoch w naszej długiej historii
, ale to opcja gdyby w pewnym momencie walka o mistrza byłaby nieosiągalna :?

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- BiancoNeri_90
- Juventino
Ja liczę na miejsce w pierwszej 3, to byłby duży sukces jak na powrót z Serie B, przydałby się też Puchar Włoch;)