Fiat sponsorem głównym Juve??
- tabo89
- Juventino
a ty moglbys przeczytac chociaz moja wypowiedz zanim bedziesz pouczał. chcialem zdjecie z artykulu z Tuttosport - moze jest tam jakis projekt koszulki lub cos w tym stylu. samo logo widziałem trudno bylo nie zauwazycSzymek pisze::shock:tomek89-15 pisze:moglby ktos wrzucic to zdjecie z Tuttosport - jestem ciekawy jak to wygladamrozzi pisze:Na koszulkach miałoby się pojawić to najnowsze,czerwone logo.Zdjęcie jest na okładce dzisiejszego tuttosport
Mógłbyś czytać cały temat (w tym przypadku przejrzeć)? Nowe logo FIATa.
- wojteceek
- Juventino
Fiat to spora firma i wiadomo, że od dawna jest związana z Juve. Dobrze by było aby to oni przejęli schedę po Tamoil.
Trzeba powiedzieć, że nowe logo Fiata wygląda dosyć dobrze. Wydaje mi się jednak, że logo firm motoryzacyjnych ładniej wyglądają gdy mają styl retro.
Trzeba powiedzieć, że nowe logo Fiata wygląda dosyć dobrze. Wydaje mi się jednak, że logo firm motoryzacyjnych ładniej wyglądają gdy mają styl retro.
- Ifrit23
- Juventino
Fajnie by było. Więcej finansów i ładniejsze logo(to tylko moje zdanie, taki mam gust
). Osobiście wolałbym to okrągłe, czerwone. Pozdro :-D
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- white_wolv
- Juventino
Pomijajac aspekty ekonomiczne :
Blech. :?
Ujdzie.
To nawet niezle by sie prezentowalo.Szkoda ze jesli juz to FIAT da nowe logo na koszulki.
Ujdzie.
To nawet niezle by sie prezentowalo.Szkoda ze jesli juz to FIAT da nowe logo na koszulki.
- Szymek
- Juventino
White_wolv, czemu zrobiłeś na pierwszych dwóch projektach te loga tak wysoko i zasłoniłeś herb Juve? Wszystko zależy też od projektu nowych koszulek, może Nike zaprezentuje nam coś fajnego i logo Fiata będzie pasowało jak ulał. 
Pozdro

Pozdro
- Piotrekk
- Juventino
:shock:
Strasznie wyglądają te dwa loga Fiata na pierwszych dwóch koszulkach,to trzecie prezentuje się już jednak znacznie lepiej...Ale tak w ogóle to bardzo często Juventus zmienia reklamy na koszulkach,troche to denerwujące,no ale skoro często ma to miejsce to widocznie to konieczne.
Strasznie wyglądają te dwa loga Fiata na pierwszych dwóch koszulkach,to trzecie prezentuje się już jednak znacznie lepiej...Ale tak w ogóle to bardzo często Juventus zmienia reklamy na koszulkach,troche to denerwujące,no ale skoro często ma to miejsce to widocznie to konieczne.
Juve fan
- tabo89
- Juventino
o kurcze dwa pierwsze sa okropne ale znajac firme nike juz oni cos wymysla ze bedzie ladniewhite_wolv pisze:Pomijajac aspekty ekonomiczne :
Ujdzie.

- white_wolv
- Juventino
Zrobilem te koszulki "na szybkiego". Co do herbu to mysle ze nie bedzie on na srodku koszulki tylko raczej po jej prawej stronie a to dlatego ze gdyby zostawic go na miejscu to logo FIATA widnialoby w okolicach brzucha zawodnika a to raczej nie wchodzi w gre. Mysle ze jesli zdecyduja sie na 1 lub 2 logo to herb Juve przeniesie sie na lewa badz prawa strone i to mniej wiecej tak bedzie wygladac.
Generalnie chcialem zwrocic uwage na to jak bardzo to czerwone logo nie pasuje do naszej kolorystyki. Na dodatek ten ksztalt,ani to kolo ani kwadrat - obrzydliwe dla mnie. To niebieskie jeszcze jakos ujdzie ale pod warunkiem ze bedzie sporo mniejsze (a to jak wiadomo tez moze nie przejsc). Najchetniej zaaakceptowalbym to stare logo ale wydaje mi sie ze to rowniez nierealne.
Moze cos wymysla.
Generalnie chcialem zwrocic uwage na to jak bardzo to czerwone logo nie pasuje do naszej kolorystyki. Na dodatek ten ksztalt,ani to kolo ani kwadrat - obrzydliwe dla mnie. To niebieskie jeszcze jakos ujdzie ale pod warunkiem ze bedzie sporo mniejsze (a to jak wiadomo tez moze nie przejsc). Najchetniej zaaakceptowalbym to stare logo ale wydaje mi sie ze to rowniez nierealne.
Moze cos wymysla.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Weźcie również pod uwagę, że na koszulkach może pojawić się sam napis FIAT z jego charakterystyczną niebieską czcionką. To byłoby moim zdaniem najlepsze rozwiązanie, ponieważ wszyskie te loga są średnio ładne.
- Tombalu
- Juventino
FIAT juz od 2004 nie uzywa tego starego loga (niebieską czcionką). Tym bardziej na koszulkach pojawic sie moze tylko nowe logo, które miałolo symbolizowac " zmianę designu Fiata: więcej uwagi poświęca się teraz technologii i inteligentnym rozwiązaniom, mającym na celu uproszczenie wielu aspektów codziennej eksploatacji." cytat z www Fiata.UlTrAs pisze:Weźcie również pod uwagę, że na koszulkach może pojawić się sam napis FIAT z jego charakterystyczną niebieską czcionką. To byłoby moim zdaniem najlepsze rozwiązanie, ponieważ wszyskie te loga są średnio ładne.
FIATw rzeczywistosci zawsze był sponsorem JUVE, od zawsze był związany z JUVE, gdyby nie ich wsparcie i miłość rodziny Agnellich, nigdy nie zdobylibysmy 29 scudetto, zostajac tym samym najwiekszą włoską druzyną!
- wloski
- Juventino
Ultrasowi raczej chodziło o czcionkę używaną właśnie po wprowadzeniu nowego Desingu. Przykładowo ta czcionka była na bluzkach przy pokazie rajdowego Punta Grande, którym będą jeździć jacyś tam polscy rajdowcy, dokładnie nie wiem, bo sie motoryzacją nie interesuje.Tombalu pisze:FIAT juz od 2004 nie uzywa tego starego loga (niebieską czcionką). Tym bardziej na koszulkach pojawic sie moze tylko nowe logo, które miałolo symbolizowac " zmianę designu Fiata: więcej uwagi poświęca się teraz technologii i inteligentnym rozwiązaniom, mającym na celu uproszczenie wielu aspektów codziennej eksploatacji." cytat z www Fiata.UlTrAs pisze:Weźcie również pod uwagę, że na koszulkach może pojawić się sam napis FIAT z jego charakterystyczną niebieską czcionką. To byłoby moim zdaniem najlepsze rozwiązanie, ponieważ wszyskie te loga są średnio ładne.
Edit:

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2007, 13:20 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- juverm
- Juventino
Co wy na to?

Jak dla mnie OK, napewno takie logo byłoby ładniejsze niż obecne.
Jeśli Tamoil na 100% zrywa z nami umowę, to bez wachania podpisałbym umowę z FIATem. Jest to firma, która od zawsze kojarzyła się z Juventusem, i zapewne kibice byliby z tego zadowoleni. FIAT w ostatnich latach zarobił na sprzedaży swoich samochodów o wiele więcej niż pod koniec XXw (głównie dzięki wprowadzeniu na rynek nowej Pandy) co gwarantowałoby nam duży zastrzyk gotówki, a co za tym idzie pieniądze na transfery jaki i remont Delle Alpi. Zobaczymy po sezonie jak się sprawa potoczy.

Jak dla mnie OK, napewno takie logo byłoby ładniejsze niż obecne.
Jeśli Tamoil na 100% zrywa z nami umowę, to bez wachania podpisałbym umowę z FIATem. Jest to firma, która od zawsze kojarzyła się z Juventusem, i zapewne kibice byliby z tego zadowoleni. FIAT w ostatnich latach zarobił na sprzedaży swoich samochodów o wiele więcej niż pod koniec XXw (głównie dzięki wprowadzeniu na rynek nowej Pandy) co gwarantowałoby nam duży zastrzyk gotówki, a co za tym idzie pieniądze na transfery jaki i remont Delle Alpi. Zobaczymy po sezonie jak się sprawa potoczy.

- Tombalu
- Juventino
Oficjalne logo wygląda tak

Zmiana logo wiązała sie powrotem do korzeni i starego logo, a takze ze 100 leciem firmy.

FIAT zawsze zasługiwał na to by byc na naszych koszulkach!!! I bez znaczenia jak bedzie wyglądała zmiana designu

Zmiana logo wiązała sie powrotem do korzeni i starego logo, a takze ze 100 leciem firmy.

FIAT zawsze zasługiwał na to by byc na naszych koszulkach!!! I bez znaczenia jak bedzie wyglądała zmiana designu

- wojtek12323
- Juventino
Głównym sponsorem jest TAMOIL ale FIAT też jest okej