Szaliki Juventusu
- alex1897
- Juventino
projekt Szymka jest super ale nie podoba mi sie w nim napis Torino lepiej po prosty Turyn
ps. mozna zrobic ankiete ktory szalik bedzie lepszy
moze masz i racjie ale wiekszosc woli biale lecz zawsze z drugiej strony mozna zrobic czaryRuTeK pisze:CZemu wszyscy uparliscie sie na biały szalik.. Czytaj jedno sezonowyNie jestem grafikiem i nie bede probowal swoich sil ale moze ktos postara sie zrobic w szachownice szalik albo czarny z motywami białego ?
ps. mozna zrobic ankiete ktory szalik bedzie lepszy

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nie umiemSzymek pisze:Ja tak jak Rutek wolał bym szalik w czarnych barwach. Ogólnie to myślę, że projekt Ultrasa jest swietny, tylko pomiedzy dwiema flagami włoch mogł by napis Juventus znajdowałć by się na czarnych i białych kwadratach. Każda litera, na przemian. Może ktoś zrobi coś takiego (Ultras)?
Tutaj macie drugą wersję szalika. Chociaż jak tak teraz patrze to ten bajzel przy herbach jest chyba zbędny.
- Kuben
- Juventino
Swietny pomysl !! Fajne projekty... jezeli uciulam troszq kaski i trafi sie projekt ktory mi naprawde wpadnie w oko to kupuje
PzDr ! 

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- mesju
- Qualità Juventino
Osobiście bym wolał jakieś hasło po włosku. Tak, żeby wszyscy 'niewtajemniczeni' zastanawiali się o co chodzi. Widzę, że pomysł z logo JP upadł. Szkoda...
Mam już dwa szaliki i chciałbym, aby ten trzeci był mimo wszystko związany z naszą stroną. No, ale żyjemy w demokracji i decyduje większość
- prawdziwy_stachu
- Juventino
Dobra Trunxik wpisuj mnie na liste... 

<<...A real gentlemen never leaves his Old Lady...>>
- RuTeK
- Juventino
Nie za szybko moze wstrzymaj sie troszke z ta ankieta ? niehc przybedzie projektow! moze ktos niezalezny zrobi cos ciekawego.. narazie wybrales pierwsze piec projektow i wydaj mnie sie to troszke bezsensowne.. tyle ;-)