EURO 2012 szansą Juve na nowy stadion?!
- lukasz9013
- Juventino
ME 2012 chciałbym żeby odbyły się w Polsce i Ukrainie ale jeśli euro 2012 miałoby być szansą Juve na nowy stadion to jestem za zorganizowaniem ME we Włoszech

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Monte Cristo
- Juventino
A ja bym sie nie klocil.UlTrAs pisze:No tutaj bym się kłócił czy tak specjalnie Juve na tym nie straci.charusss pisze:specjalnie na tym Juve nie straci, a Polska wiele zyska
Juve to chyba nie klub ktory potrzebuje Euro zeby moc przebudowac stadion..? Przebudowa Delle Alpi sie odbedzie predzej czy pozniej, bo co, tak stac bedzie na wystawe? Coz, moze bedzie jak stadion 10-lecia ( :rotfl:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Po naszych stratach finansowych spowodowanych degradacją do Serie B chyba jednak tak...Ibra_fan pisze:A ja bym sie nie klocil.UlTrAs pisze:No tutaj bym się kłócił czy tak specjalnie Juve na tym nie straci.charusss pisze:specjalnie na tym Juve nie straci, a Polska wiele zyska
Juve to chyba nie klub ktory potrzebuje Euro zeby moc przebudowac stadion..?
- juveluck
- Juventino
Juventus potrzebował z zewnątrz 120 milionów euro, które miał by zagwarantowane jeżeli Włoski dostali by Euro. Te 120 milionów to tylko część pieniędzy potrzebnych do zrealizowania projektu jaki powstał. Resztę wykłada sam klub. Zobaczymy jak to będzie teraz. Mam nadzieję, że Zarząd po raz kolejny nie podda sie łatwo i poszuka jakiegos sponsora, tak jak to mówiło się wcześniej.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- -Lucas-
- Juventino
Trzeba też mieć na uwadze, że znalezienie sponsora, który wyłoży tak ogromne pieniądze będzie się wiązało z marketingową nazwą stadionu tak jak to miało być w przypadku Nike- czyli Nike Arena :roll: Niezbyt mi się takie rozwiązanie podoba ale w ostateczności można zaakceptowaćjuveluck pisze:Mam nadzieję, że Zarząd po raz kolejny nie podda sie łatwo i poszuka jakiegos sponsora, tak jak to mówiło się wcześniej.