REDUKCJA KARY DLA JUVE!!!!!!!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
nalepw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2006, 14:52

A ten z Lecce już ma jakieś wonty :rotfl:

Mecz Juventusu dla Juventino,
To lepsze niż kino!
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2006, 15:04

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zgadzam się z karpiu, słusznie zauważył, że nam się dostało najbardziej a całe te wyroki nie były sprawiedliwe, niech teraz oddają co pozabierali.
Zabrali nam dwa mistrzostwa, zdegradowali do Serie B i odebrali 17 punktów na starcie tych rozgrywek. Redukcją punktów sąd prawdopodobnie chciał ostatecznie zamknąć usta działaczom i sympatykom Juventusu. Pewne było, że nawet z -17 punktami (ba, jestem przekonany, że z -30 też by nam się udało) awansowalibyśmy do Serie A, więc takie rozwiązanie mnie zupełnie nie interesuje. Jestem ciekaw czy byłaby możliwość zrezygnowania z tego wyroku i grania dalej z -17 punktami, przez co pokazalibyśmy, co myślimy o takim wyroku.

:roll:
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2006, 16:43

Do Serie A tak czy siak byśmy weszli w tym sezonie , te 8 punktów które nam oddano utwierdza wszystkich w przekonaniu że Juventus na 100% zobaczymy na salonach Serie A w przyszłym sezonie i to bez baraży. Bez tych punktów tak jak wyżej napisałem awansowalibyśmy do Serie A, a od tych marnych ośmiu punktów wolałbym zobaczyć z powrotem nasze skradzione Scudetti.

Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2006, 16:53

Te punkty ujemne to była najdelikatniejsza z kar. Niemał pół ligi zaczynało sezon z czymś na minusie. Za to degradacja i przede wszystkim cofnięte mistrzostwa bolą najbardziej. Tym bardziej, że rossoneri grają sobie w LM. Do dzis na myśl o tym krew się gotuje... :evil:

ODPOWIEDZ