Daj ksywe ;)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No też był dobrySergi pisze:Lepszy byłyby WakaszimazuTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Biggi masz racje powinno być Wakabajaszi a nie BakabajasziSorki niezam japońskiego
8) Ale wiemy o kogo chodzi
![]()

Ahhhhh to była bajka

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No też był dobrySergi pisze:Lepszy byłyby WakaszimazuTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Biggi masz racje powinno być Wakabajaszi a nie BakabajasziSorki niezam japońskiego
8) Ale wiemy o kogo chodzi
![]()
Jeszcze pamiętam takiego wilekiego grubasa niepamiętam jak sie nazywał, wiem, że pokonali ich 6-0 a Cubasa cwano poradził sobie z nadwagą bramkarza
Jakoś bramkarz wyskoczył a Cubasa lekko po ziemi strzelił bramkę a ,,grubas'' uderzył pięścią w ziemię i zrobłi dziurę
![]()
Ahhhhh to była bajka,,Trochę'' naciągana ale okkkkkkkkkkkk
![]()
taa pamiętam....grubas co jedną ręke miał jak dwie piłki

Ale i tak najlepsze akrobacje wyprawiali bracia Taszibana. Jak sie od słupka i poprzeczki odbijali i z przewrotki strzał

- RadeKas
- Juventino
O tak ci bracia to byli nieźliBIGGI pisze: Ale i tak najlepsze akrobacje wyprawiali bracia Taszibana. Jak sie od słupka i poprzeczki odbijali i z przewrotki strzał

srali muszki będzie wiosna
- ToMeK
- Juventino
Ta... tez pamietam jak jeden z braci taszibana wyskoczyl razem z cubasa do gornej pilki ... pilka spadla a oni ciagle byli w gorze ... kiedy spadali na dol cubasa objal go i wyladowal na bark i byl biedak kontuzjowany...RadeKas pisze:O tak ci bracia to byli nieźliBIGGI pisze: Ale i tak najlepsze akrobacje wyprawiali bracia Taszibana. Jak sie od słupka i poprzeczki odbijali i z przewrotki strzał. Ah jaka to było realistyczne anime. A pamiętacie jak cubasa grał cały mecz z rozwalonął ręką i chyba tam zemdlał, ale chciał grać?? A najlepszy motyw był jaki grali z taką drużyną co robiła pułapki offsaidowe. Pamiętam jak ten ich trener siedział na trybunach i mówił coś takiego: "O mój Boże, oni stosują pułapke offsaidową :!: :!: To nie możliwe :!: Jak to sie stało :!: :!:

- Dragon
- Qualità Juventino
Hhehe jasne Biggi, bracia Tashibana byli najlepsi. Te ich charakterystyczne wystające ząbki
Tą drużynę z ofsajdem również pamiętam. Albo pamiętacie jak Misaki partner z ataku Cubasy chcąć wybić piłkę z pustej bramki rzucił sie ,,sczupakiem'' i owszem wybił piłkę lecz uderzył głową w słupek :? I krew go zalała, co za poświęcenie.
A moze by tak założyć tamacik.....Cubasa?
Widać, że każdy to oglądal
8)

A moze by tak założyć tamacik.....Cubasa?

- RadeKas
- Juventino
Pamiętam z tym słupkiem. A wiecie kogo on mi przypomina. Pipe Inzaghiego. Nie wiem czemu.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hhehe jasne Biggi, bracia Tashibana byli najlepsi. Te ich charakterystyczne wystające ząbkiTą drużynę z ofsajdem również pamiętam. Albo pamiętacie jak Misaki partner z ataku Cubasy chcąć wybić piłkę z pustej bramki rzucił sie ,,sczupakiem'' i owszem wybił piłkę lecz uderzył głową w słupek :? I krew go zalała, co za poświęcenie.
A moze by tak założyć tamacik.....Cubasa?Widać, że każdy to oglądal
8)
srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
Hehee ciekawe, ciekaweRadeKas pisze:Pamiętam z tym słupkiem. A wiecie kogo on mi przypomina. Pipe Inzaghiego. Nie wiem czemu.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hhehe jasne Biggi, bracia Tashibana byli najlepsi. Te ich charakterystyczne wystające ząbkiTą drużynę z ofsajdem również pamiętam. Albo pamiętacie jak Misaki partner z ataku Cubasy chcąć wybić piłkę z pustej bramki rzucił sie ,,sczupakiem'' i owszem wybił piłkę lecz uderzył głową w słupek :? I krew go zalała, co za poświęcenie.
A moze by tak założyć tamacik.....Cubasa?Widać, że każdy to oglądal
8)

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:RadeKas pisze:taa pamiętam, rozerwały siatke a potem na murze sie zatrzymywała piłka który pękałTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Hehee ciekawe, ciekaweNo w sumie....I tak najlepsze były ogniste strzały Kodżiro co rozrywały siatkę
![]()
....ehhh to był masowy serial
- BIGGI
- Qualità Juventino
No bez kitu, zawodnik biegł przez 2 odcinki , a bramkarz leciał jak struna przez 10 minutRadeKas pisze:Albo fajny był kształt piłki jak ją kopali. Taki zgięty. Albo to że bramka wyłaniała się zza horyzontu![]()
![]()

- Dragon
- Qualità Juventino
No z tą bramką zza horyzontu to wypas
Albo jak bramkarz drużyny gdzie gra Kodżiro niepamiętam jak się nazywał, też nieźle bronił, odbijał soe od słupka leciał dokładnie 2 odcinki i w ostaniej sekundzie wybijał
Mnie sie bardzo podobało jak wszyscy już byli starsi i grali w reprezentacji Japonia i pojechali na MŚ. Tam były emocje. Kurcze już niewiele pamiętam
Mam 16 lat a z chęcią bym jeszcze raz obejrzał Cubasę

Mnie sie bardzo podobało jak wszyscy już byli starsi i grali w reprezentacji Japonia i pojechali na MŚ. Tam były emocje. Kurcze już niewiele pamiętam

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ten bramkarz to Wakaszimazu, trenował jakieś karate czy coś tam i dlatego był taki skoczny...hehe pamiętam jak z pół obrotu obronił jakis strzałTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:No z tą bramką zza horyzontu to wypas![]()
Albo jak bramkarz drużyny gdzie gra Kodżiro niepamiętam jak się nazywał, też nieźle bronił, odbijał soe od słupka leciał dokładnie 2 odcinki i w ostaniej sekundzie wybijał
![]()
Mnie sie bardzo podobało jak wszyscy już byli starsi i grali w reprezentacji Japonia i pojechali na MŚ. Tam były emocje. Kurcze już niewiele pamiętamMam 16 lat a z chęcią bym jeszcze raz obejrzał Cubasę
![]()

- BIGGI
- Qualità Juventino
BUEHE nooo DAIMOS to tez był wypas, Gigiego (ale nie naszegoRadeKas pisze:Myśle ze karzdy by z chęcią obejrzał ten serial, tak samo jak Daimosa i GIGI.
ps. Białe majteczki![]()

- Dragon
- Qualità Juventino
Biggi masz rację to leciało na poloni 1. A co do Gigiego też świetna bajka. Ala co jak co ja kochałem Daimosa, wspaniała bajka, 2 obok Cubasy z dzieciństwa. Super! Kazuja i Erika & Ziemia i planeta Bam
Ahhhhh chciałbym sie cofnąć trochę w rozwoju
Kiedyś to były bajki a teraz to co puszczają dzieciom to płakać sie chce. Niewiem oni z dzieci chyba są głupków zrobić, przecież to co puszczają to płkać sie chce!