Daj ksywe ;)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 12:47

Sergi pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Biggi masz racje powinno być Wakabajaszi a nie Bakabajaszi :D Sorki niezam japońskiego :D 8) Ale wiemy o kogo chodzi :wink:
Lepszy byłyby Wakaszimazu :D
No też był dobry :D Jeszcze pamiętam takiego wilekiego grubasa niepamiętam jak sie nazywał, wiem, że pokonali ich 6-0 a Cubasa cwano poradził sobie z nadwagą bramkarza :D Jakoś bramkarz wyskoczył a Cubasa lekko po ziemi strzelił bramkę a ,,grubas'' uderzył pięścią w ziemię i zrobłi dziurę :D
Ahhhhh to była bajka :D ,,Trochę'' naciągana ale okkkkkkkkkkkk :D

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 12:52

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Sergi pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Biggi masz racje powinno być Wakabajaszi a nie Bakabajaszi :D Sorki niezam japońskiego :D 8) Ale wiemy o kogo chodzi :wink:
Lepszy byłyby Wakaszimazu :D
No też był dobry :D Jeszcze pamiętam takiego wilekiego grubasa niepamiętam jak sie nazywał, wiem, że pokonali ich 6-0 a Cubasa cwano poradził sobie z nadwagą bramkarza :D Jakoś bramkarz wyskoczył a Cubasa lekko po ziemi strzelił bramkę a ,,grubas'' uderzył pięścią w ziemię i zrobłi dziurę :D
Ahhhhh to była bajka :D ,,Trochę'' naciągana ale okkkkkkkkkkkk :D

taa pamiętam....grubas co jedną ręke miał jak dwie piłki :D .

Ale i tak najlepsze akrobacje wyprawiali bracia Taszibana. Jak sie od słupka i poprzeczki odbijali i z przewrotki strzał :D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 12:59

BIGGI pisze: Ale i tak najlepsze akrobacje wyprawiali bracia Taszibana. Jak sie od słupka i poprzeczki odbijali i z przewrotki strzał :D
O tak ci bracia to byli nieźli :D . Ah jaka to było realistyczne anime. A pamiętacie jak cubasa grał cały mecz z rozwalonął ręką i chyba tam zemdlał, ale chciał grać?? A najlepszy motyw był jaki grali z taką drużyną co robiła pułapki offsaidowe. Pamiętam jak ten ich trener siedział na trybunach i mówił coś takiego: "O mój Boże, oni stosują pułapke offsaidową :!: :!: To nie możliwe :!: Jak to sie stało :!: :!:

srali muszki będzie wiosna
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 13:26

RadeKas pisze:
BIGGI pisze: Ale i tak najlepsze akrobacje wyprawiali bracia Taszibana. Jak sie od słupka i poprzeczki odbijali i z przewrotki strzał :D
O tak ci bracia to byli nieźli :D . Ah jaka to było realistyczne anime. A pamiętacie jak cubasa grał cały mecz z rozwalonął ręką i chyba tam zemdlał, ale chciał grać?? A najlepszy motyw był jaki grali z taką drużyną co robiła pułapki offsaidowe. Pamiętam jak ten ich trener siedział na trybunach i mówił coś takiego: "O mój Boże, oni stosują pułapke offsaidową :!: :!: To nie możliwe :!: Jak to sie stało :!: :!:
Ta... tez pamietam jak jeden z braci taszibana wyskoczyl razem z cubasa do gornej pilki ... pilka spadla a oni ciagle byli w gorze ... kiedy spadali na dol cubasa objal go i wyladowal na bark i byl biedak kontuzjowany... :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 13:35

Hhehe jasne Biggi, bracia Tashibana byli najlepsi. Te ich charakterystyczne wystające ząbki :D Tą drużynę z ofsajdem również pamiętam. Albo pamiętacie jak Misaki partner z ataku Cubasy chcąć wybić piłkę z pustej bramki rzucił sie ,,sczupakiem'' i owszem wybił piłkę lecz uderzył głową w słupek :? I krew go zalała, co za poświęcenie.

A moze by tak założyć tamacik.....Cubasa? :D Widać, że każdy to oglądal :D 8)

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 13:41

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hhehe jasne Biggi, bracia Tashibana byli najlepsi. Te ich charakterystyczne wystające ząbki :D Tą drużynę z ofsajdem również pamiętam. Albo pamiętacie jak Misaki partner z ataku Cubasy chcąć wybić piłkę z pustej bramki rzucił sie ,,sczupakiem'' i owszem wybił piłkę lecz uderzył głową w słupek :? I krew go zalała, co za poświęcenie.

Pamiętam z tym słupkiem. A wiecie kogo on mi przypomina. Pipe Inzaghiego. Nie wiem czemu.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 14:05

RadeKas pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hhehe jasne Biggi, bracia Tashibana byli najlepsi. Te ich charakterystyczne wystające ząbki :D Tą drużynę z ofsajdem również pamiętam. Albo pamiętacie jak Misaki partner z ataku Cubasy chcąć wybić piłkę z pustej bramki rzucił sie ,,sczupakiem'' i owszem wybił piłkę lecz uderzył głową w słupek :? I krew go zalała, co za poświęcenie.

Pamiętam z tym słupkiem. A wiecie kogo on mi przypomina. Pipe Inzaghiego. Nie wiem czemu.
Hehee ciekawe, ciekawe :wink: No w sumie....I tak najlepsze były ogniste strzały Kodżiro co rozrywały siatkę :D

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 14:22

RadeKas pisze:

Hehee ciekawe, ciekawe :wink: No w sumie....I tak najlepsze były ogniste strzały Kodżiro co rozrywały siatkę :D
taa pamiętam, rozerwały siatke a potem na murze sie zatrzymywała piłka który pękał :D ....ehhh to był masowy serial :D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 14:33

Albo fajny był kształt piłki jak ją kopali. Taki zgięty. Albo to że bramka wyłaniała się zza horyzontu :D :D :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 14:43

RadeKas pisze:Albo fajny był kształt piłki jak ją kopali. Taki zgięty. Albo to że bramka wyłaniała się zza horyzontu :D :D :D
No bez kitu, zawodnik biegł przez 2 odcinki , a bramkarz leciał jak struna przez 10 minut :D . A w tym czasie co klient strzelił na bramke to bramkarz mógł prysznic wziąć i zdążył by obronic. :D ale fakt, trzeba było robić atmosferke napięcia.... :twisted:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 16:15

No z tą bramką zza horyzontu to wypas :D :D Albo jak bramkarz drużyny gdzie gra Kodżiro niepamiętam jak się nazywał, też nieźle bronił, odbijał soe od słupka leciał dokładnie 2 odcinki i w ostaniej sekundzie wybijał :D
Mnie sie bardzo podobało jak wszyscy już byli starsi i grali w reprezentacji Japonia i pojechali na MŚ. Tam były emocje. Kurcze już niewiele pamiętam :( Mam 16 lat a z chęcią bym jeszcze raz obejrzał Cubasę :D

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 16:27

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No z tą bramką zza horyzontu to wypas :D :D Albo jak bramkarz drużyny gdzie gra Kodżiro niepamiętam jak się nazywał, też nieźle bronił, odbijał soe od słupka leciał dokładnie 2 odcinki i w ostaniej sekundzie wybijał :D
Mnie sie bardzo podobało jak wszyscy już byli starsi i grali w reprezentacji Japonia i pojechali na MŚ. Tam były emocje. Kurcze już niewiele pamiętam :( Mam 16 lat a z chęcią bym jeszcze raz obejrzał Cubasę :D
Ten bramkarz to Wakaszimazu, trenował jakieś karate czy coś tam i dlatego był taki skoczny...hehe pamiętam jak z pół obrotu obronił jakis strzał :D Ja mam 19 lat i tez z chęcią bym obejżał to...hmm z tego co pamiętam ten serial leciał na polonii 1 potem jeszcze na czyms tam....

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 16:29

Myśle ze karzdy by z chęcią obejrzał ten serial, tak samo jak Daimosa i GIGI.

ps. Białe majteczki :D :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 16:38

RadeKas pisze:Myśle ze karzdy by z chęcią obejrzał ten serial, tak samo jak Daimosa i GIGI.

ps. Białe majteczki :D :D
BUEHE nooo DAIMOS to tez był wypas, Gigiego (ale nie naszego :wink: ) tez oglądałem (mały zboczuch, tylko Ania i Białe majteczki :D ) Pamiętam jak sie kłócił z jakims oinnym gnojkiem o majtki , czy powinny byc białe czy czerwone :D buhaha ale to były jajca....

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 17:50

Biggi masz rację to leciało na poloni 1. A co do Gigiego też świetna bajka. Ala co jak co ja kochałem Daimosa, wspaniała bajka, 2 obok Cubasy z dzieciństwa. Super! Kazuja i Erika & Ziemia i planeta Bam :D Ahhhhh chciałbym sie cofnąć trochę w rozwoju :D :D Kiedyś to były bajki a teraz to co puszczają dzieciom to płakać sie chce. Niewiem oni z dzieci chyba są głupków zrobić, przecież to co puszczają to płkać sie chce!

Obrazek
ODPOWIEDZ