Czego oczekujecie od Juventusu w sezonie 06/07 ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 15:08

Ja oczekuje jedynie dobrego stylu gry druzyny. Od czasu kiedy odszedl Lippi Juve gralo zdecydowanie najbrzydszy futbol sposrod europejskich gigantow. Niestety tak bylo . Teraz , za czasow Deschampsa , oczekuje ladnych akcji i nie mam ochoty czytac czegos w styku " Juventus usypiajac zawodnikow druzyny przeciwnej i cofajac sie do defensywy dawal im poczucie przewagi i w odpowiednim momencie atakowal strzelajac bramke..." To bylo typowe dla Capello. Oczywiscie chcialbym awansu ale dla mnie ladna gra to priorytet w pilce noznej.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 18:49

Oczywiście awansu do Serie A. To jest priorytet na najbliższy sezon. A jeżeli po drodze uda się wygrać także Coppa Italia, to się nie obrażę, gdy zobaczę w przyszłym roku także w Pucharze Uefa Juventus FC :P

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:57

Czego oczekuje od Juve w zblizajacym sie sezonie :?: Oczywiscie najbardziej pragnalbym awansu do Serie A. Choc zdaje sobie sprawe, ze jezeli kara nie ulegnie jeszcze zmniejszeniu, to awans w jednym sezonie bedzie praktycznie niemozliwy :roll: W dalszej kolejnosci jest Puchar Wloch, ktory w takich okolicznosciach jakie nas spotkaly, naprawde by sie przydal. I mam nadzieje, ze tym razem na powaznie podejdziemy do tych rozgrywek. No i zyczylbym sobie lepszej, a w zasadzie ladniejszej gry niz za Capello. Chcialbym zobaczyc ogromnie zdeterminowany Juventus, ktory gra pilke do przodu :!: To chyba wszystko...

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:04

Priorytet to awans do Serie A. Bedzie to mozliwe jesli druzyna pokaze zęby, zjednoczy sie i powaznie bedzie podchodzic do kolejnych spotkan. Mam nadzieje ze zobaczymy rowniez bardzo ambitne Juve, niektorzy pilkarze beda chcieli udowodnic swa przydatnosc w druzynie.
Milo by bylo gdyby udalo sie siegnac po Puchar Wloch.
Jak bedzie- zobaczymy :), ale na pewno wszyscy bedziemy za nich trzymac kciuki...

lukas1985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 23:13

jak dal wszystkich tak i dla mnie najwżniejszym priorytetem w tym sezonie jest powrót do Serie A to jedyne właściwe miejsce dla Juve :P mam nadzieje że to się uda i to w dobrym stylu żeby już nikt nie miał żadnego ale... zagrajmy tak żeby im te uszy oklapły :twisted: :twisted: :twisted: moglibyśmy też powalczyć w Pucharze Włoch i pokusić się o zwycięstwo :wink: mamy nowego trenera i myśle że bedzię chciał się pokazać jak wszyscy piłkarze że decyzja o relegacji Juve była pomyłką :roll: tylko mam nadzieje że tych apetytów nikt nam nie popsuje i za rok tak jak to powiedział Deschamp będziemy mogli patrzeć jak nasze Juve przygotowuje się do walki o kolejne Scudetto 8) 8) 8) 8)

FORZA JUVE :!: :!: :!:
FORZA ALEX :!: :!: :!:

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 09:37

No przede wszystkim cele JUVE w tym sezonie są 2:

-awans do SerieA
-puchar Włoch

A pozatym to będziemy też szkolić młoych i dawać im szanse gry, tak żeby byli gotowi grać w SerieA.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:45

Oczekuje awansu do Serie A. Marzylem tez o 10 Coppa Italia, lecz plany pokrzyzowalo nam Napoli :( .

Nie koniecznie awans z 1 pozycji (z -17 punktami bedzie bardzo ciezko). Moze byc chocby po barazach. Byle by w nastepnym roku byc w Serie A i wrocic tam gdzie nasze miejsce, czyli na podim :pray: .

Obrazek

Obrazek
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 16:54

Trudno mi powiedziec czego oczekuje poniewaz jeszcze nie wiem w jakiej klasie rozgrywek bedziemy grali. Jezeli zagramy w Serie B to cel jest oczywisty musimy w jednym sezonie pokonac wszytkie przeciwnosci losu i awansowac do Serie A. Jezeli natomiast powiedzie nam sie i jednak zostaniemy w Serie A chcialbym aby Juventus pokazal ze nik ani nic nie jest go w stanie zniszczyc. Nie bede oczekiwal mistrzostwa raczej bede liczyl na miejsce dajace szanse na gre w europejskich pucharach czy to Liga Mistrzow czy to Puchar UEFA.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 18:41

Ja oczekiwałem zdobycia Pucharu Włoch ale niestety zaskakująco szybko odpadliśmy z tych rozgrywek. Jak wszyscy oczekuje awansu do Serie A myślę że uda nam się to bez większych problemów mamy bardzo silną drużynę! FORZA JUVE!!! :)

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2006, 19:13

Ja w tym sezonie oczekuje ze awansujemy do Serie A z pierwszego miejsca. Chciałbym rowniez zeby atmosfera w druzynie byla znakomita. mam tez nadzieje ze po pierwszej czesci sezonu bedziemy zajmowac miejsce w pierwszej 2 co ułatwiło by nam transfery w okienku zimowym .

albin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 września 2006, 16:53

ja oczekuje przedewszystkim awansu do serie a oczywiście nie w tym roku ale mam nadzieje że to nastąpi za rok, w tym roku juve i gracze będą raczej ogrywać się z wioskami:) będe im dopingował z całego serca i wierze że mimo skandalu o dziwo juve będzie miało jeszcze więcej fanów!!!! każdy na nich patrzy i wiem że tak będzie. wiem też że nasi gracze zrobią wszystko z myślą o nas fanach:):)

Obrazek
bart_io_we

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2006, 21:32

yo

czego oczekuje? hmm juz w jednym celu przeze mnie dla JUVE postawionych mnie zawiedli... myslalem ze wygraja w pucharze Wloch, dlatego ze pomimo oslabien mieli na to szanse, poprostu ten puchar jest odpuszczany przez potegi z Serie A, no i 2 cel to wiadomo awans mimo ujemnych punktow na starcie jest to mozliwe i wierze ze Bianconerri beda walczyc o to z calych sil..hmm bedziemy mieli kolejne trofeum wicej niz inne kluby typu inter czy roma :P MISTRZ SERIE B :D trzeba tez na to z tej pozytywnej strony spojrzec :)

FORZA JUVENTUS TURYN

Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
mateusz017

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 września 2006, 15:01

Hm oczekuje pewnie tego co kazdy kibic JUVE w miare szybkiego odrabiania strat a potem juz zwyciestw ktore dadza J awans do Serie-a gdzie jest ich miejsce!!

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2006, 17:15

Ja oczekuję ofensywnej i skutecznej gry ze strony Juventusu. Dobrze wiemy że Juve jest w stanie wygrać z każdą drużyną w Serie B.
Jeżeli moje oczekiwania się spełnią awans do Serie A będzie formalnością.

blackjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2006, 15:35

Ja oczekuję i wierze że wejdą po pierwszym sezonie do serii A i chcialbym żeby odkupili Cannavaro bo on w realu to się zmarnuje!!! No ale Boumsong też jest świetny.

ODPOWIEDZ