Spezia 1-4 JUVENTUS
- no_to_kiszka
- Juventino
link do bramek jest jakis bo szukam na juvesolo i nie orientuje sie tam
qrde ;/

- Michal87
- Juventino
no_to_kiszka pisze:link do bramek jest jakis bo szukam na juvesolo i nie orientuje sie tamqrde ;/

- Raffikki87
- Juventino
Mia³em okazje zobaczyæ mecz i dla mnie Juve zagra³o ca³kiem dobry mecz ,szkoda straconej bramki ale mecz bez straconej bramki gdy gra Legro to mecz stracony
.Dobra gra dru¿yny nie bede sie rozpisywa³ jak kto gra³ poprstu wystawie cenzurki:
Mirante 6 -niewiele mia³ pracy ale dwie akcej ³adnie obroni³ najpierw strza³ w pierwszej po³owie a potem przewrotka i dobra reakcja na lini. Pozatym tylko podawali mu nasi obroñcy .Przy bramce bez wiêeskzych szans
Balzaretti 6,5 - bardzo dobry w destrukcji ,asytsa przy golu co da³o note 6,5
Legro hmmmm
6 -zawali³ przy bramce dla Spezzi on kry³ strzelca bramki .Poza tym jeden strza³ na bramke przeciwnika .Tak pozatym bez jaks okazji do wykazania sie w obronie.
Birindelli 6 - Dobry mecz bez b³êdów ale nie mial okazji zaprezntowac maksimum swych umiejtnosci i do¶wiadczenia .
Chiellini 7,5 -dla mnie MAN OF THE MATCH bramka ,kapitalne wejscia lewym skrzyd³em ,waleczny ,pewny punkt na nowy sezon .Wkurza³y ,mniie faule na nim w wykonaniu zawodników Spezzi ,pomyslec ze to tylko sparing .
Marcchionni 7 - po co nam Camoranesi jak Marco dobrze gra ,bramki nie strzeli³ ale dajmy czas bo sie zaczyna rozgrywac .Waleczny ,w³o¿y³ du¿o serca w gre
.Robi³ wiatr na prawej stornie wywalczy³ karniaka .Mógl strzelic gola ale w jednej z sytuacji za d³ugo czeka³ aby oddac strza³ .Dobry mecz Dobra wspó³praca z Balz± .
Paro 6,5 - dobra gra ,asysta ,próbowa³ zagrywac prostopad³e pi³ki ,cieszy ze nie wycofuje wszystkiego do ty³u tylko szuka rozwi±zan trudncyh, otwieraj±c droge do bramki ,kilka strat (2 -3).
Zanetti 6 - bez rewelacji donry w destrukcji stara³ sie ale stac go na wiêcej.
Guzman 6 - spodziewalem sie ze pokaze co¶ wiêcej na leweje flance ale widocznie lepiej czuje sie w ataku .Nie zagra³ nadzwyczajnie ,brakowa³o mu cech typowego skrzyd³owego ,poprostu to nie jego pozycja ,lecz nie skre¶³la³bym go ,bo mo¿e zab³ysn±æ.
Zalayeta 5,5 - s³abo s³abo ,mialem nadzieje ze cos ustrzeli i pokaze ale nie pogra³ niczego nadzwyczjengo ,ale wierze ¿e forma przyjdzie .
Boijinov 6 poza bramk± nie pokaza³ nic nadzwyczajnego ,wa¿ne ze strzela oby forma strzelecka byla na sezon . Za d8¿o faulowa³ i dyskutowa³ z sêdiz± normalnie dosta³by ¿ó³tko .
Tudor i Kovac 6 -nie mieli zbytnio okazji grlai poprawnie choc dopuscili raz do gro¼nej sytuacji gdy nie pokryli napastnika który strzela³ z przewrotki (mog³o byæ 4 - 2 )
Pavel Nedved 6,5 -dobre wejsce zagra³ kilka dobrych pi³ek ,bramka widac ze jeszcze brakuje fdo optimum ale on znajdzie odpowiedni± forme na sezon.
Marchisio i Kapo -za krótko grali aby ocenic
Na koñcu ----->1 dla Zlatana I. który zachowa³ sie jak rozkapryszony gwiazdorek .Dziecko kótre nie dosta³o zabawki .Totlany brak porfesjonalizmu z jego strony .Niech odejdzie on i ci co ch± odejsc po co burzyæ atmosfere w dru¿ynie .
Atmosfera s±dz±c po dzisiejszym meczu jest dobra ,oby tak zosta³o.
Jutor powrót "Il CAPITANO"
Mirante 6 -niewiele mia³ pracy ale dwie akcej ³adnie obroni³ najpierw strza³ w pierwszej po³owie a potem przewrotka i dobra reakcja na lini. Pozatym tylko podawali mu nasi obroñcy .Przy bramce bez wiêeskzych szans
Balzaretti 6,5 - bardzo dobry w destrukcji ,asytsa przy golu co da³o note 6,5
Legro hmmmm

Birindelli 6 - Dobry mecz bez b³êdów ale nie mial okazji zaprezntowac maksimum swych umiejtnosci i do¶wiadczenia .
Chiellini 7,5 -dla mnie MAN OF THE MATCH bramka ,kapitalne wejscia lewym skrzyd³em ,waleczny ,pewny punkt na nowy sezon .Wkurza³y ,mniie faule na nim w wykonaniu zawodników Spezzi ,pomyslec ze to tylko sparing .
Marcchionni 7 - po co nam Camoranesi jak Marco dobrze gra ,bramki nie strzeli³ ale dajmy czas bo sie zaczyna rozgrywac .Waleczny ,w³o¿y³ du¿o serca w gre

Paro 6,5 - dobra gra ,asysta ,próbowa³ zagrywac prostopad³e pi³ki ,cieszy ze nie wycofuje wszystkiego do ty³u tylko szuka rozwi±zan trudncyh, otwieraj±c droge do bramki ,kilka strat (2 -3).
Zanetti 6 - bez rewelacji donry w destrukcji stara³ sie ale stac go na wiêcej.
Guzman 6 - spodziewalem sie ze pokaze co¶ wiêcej na leweje flance ale widocznie lepiej czuje sie w ataku .Nie zagra³ nadzwyczajnie ,brakowa³o mu cech typowego skrzyd³owego ,poprostu to nie jego pozycja ,lecz nie skre¶³la³bym go ,bo mo¿e zab³ysn±æ.
Zalayeta 5,5 - s³abo s³abo ,mialem nadzieje ze cos ustrzeli i pokaze ale nie pogra³ niczego nadzwyczjengo ,ale wierze ¿e forma przyjdzie .
Boijinov 6 poza bramk± nie pokaza³ nic nadzwyczajnego ,wa¿ne ze strzela oby forma strzelecka byla na sezon . Za d8¿o faulowa³ i dyskutowa³ z sêdiz± normalnie dosta³by ¿ó³tko .
Tudor i Kovac 6 -nie mieli zbytnio okazji grlai poprawnie choc dopuscili raz do gro¼nej sytuacji gdy nie pokryli napastnika który strzela³ z przewrotki (mog³o byæ 4 - 2 )
Pavel Nedved 6,5 -dobre wejsce zagra³ kilka dobrych pi³ek ,bramka widac ze jeszcze brakuje fdo optimum ale on znajdzie odpowiedni± forme na sezon.
Marchisio i Kapo -za krótko grali aby ocenic
Na koñcu ----->1 dla Zlatana I. który zachowa³ sie jak rozkapryszony gwiazdorek .Dziecko kótre nie dosta³o zabawki .Totlany brak porfesjonalizmu z jego strony .Niech odejdzie on i ci co ch± odejsc po co burzyæ atmosfere w dru¿ynie .
Atmosfera s±dz±c po dzisiejszym meczu jest dobra ,oby tak zosta³o.
Jutor powrót "Il CAPITANO"
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- no_to_kiszka
- Juventino
no wszystko fajnie super tylko poco sie tak rozpisywac heheh
pozdro 

- 2MAN
- Juventino
Cieszy zwyciestwo - martwi zachowanie
Taka wygrana , nawet jesli ze slabszym przeciwnikiem pomoze nam "zgrac druzyne" , podniesc morale i ogolnie wrocic do gry. Wysoki wynik moze wrozyc dobre osiagniecia w sezonie
Ibrahimovic - hehe tak jak go zawsze nie nawidzilem i mowilem ze jeszcze sie na nim "poznacie"
.Wywalic na zbity .... , nie potrzebuje gwiazdorstwa w druzynie, potrzeba nam kolektywu i checi , ktos kto stroji fochy niech wynosi sie jak najszybciej !! Mowilem - sprzedawac poki ktos placi grube pieniadze !!!
, normalnie zalozsne ....

Taka wygrana , nawet jesli ze slabszym przeciwnikiem pomoze nam "zgrac druzyne" , podniesc morale i ogolnie wrocic do gry. Wysoki wynik moze wrozyc dobre osiagniecia w sezonie

Ibrahimovic - hehe tak jak go zawsze nie nawidzilem i mowilem ze jeszcze sie na nim "poznacie"

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I tak oto właśnie wspaniały Zlatan Ibrahimovic pokazał, w którym miejscu ciała ma aktualnie Juventus. Jeżeli uważaliście go za Juventino, powinniście po tym przejrzeć na oczy. Teraz już absolutnie szybko powinniśmy go sprzedawać, póki jeszcze można wziąć za niego jakąś sensowną kasę. Nie będę po nim płakał. Wy też nie powinniście. Tym, co ostatnio zrobił sprawił, że dla mnie jest w Juve skreślony. Deschamps zamiast bawić się w jego gierki powinien się go jak najszybciej pozbyć. Trener zawsze powinien mieć zawodników do dyspozycji, a to, co zrobił Zlatan, to jaja z trenera i drużyny. Nie pojechał na mecz. Może miał zły humor? Może mu obiad nie smakował? Może się nie wyspał? Teraz uważajmy, bo wielki Ibra może mieć takie humory przed każdym meczem. Sprzedajmy go jak najszybciej. Najlepiej do Realu. Tam znajdzie swojego wodza Wielkiego Capello. Poza tym tam potrzebują takich gwiazdeczek. Oczywiście w Realu będzie miał przymusowe miejsce w składzie. To samo było w Juve. Bo tam jest Don Fabio.
4-1 z beniaminkiem Serie B. Wynik średni, ale nie spodziewałem się więcej. Po prostu brakuje nam jeszcze Alexa i Buffona. Z nimi dwoma, bardzo stanowczymi i pewnymi punktami zespołu będzie znacznie lepiej. Teraz czekam z niecierpliwością na jakieś przetarcie ze zdecydowanie lepszym zespołem, bo jak już w tym temacie wspominałem, gramy z drużynami za słabymi. Tym składem, który mamy, Serie B nie powinna stanowić dla nas wielkiego problemu. Mamy cały sezon do przygotowania się na Serie A. Nie zapominajmy o okresie przygotowawczym przed przyszłym sezonem, który będzie dla nas bardzo ważny. Teraz mamy kasę. A piłkarzy trzeba będzie kilku ściągnąć. Tylko których? O tym zadecyduje Deschamps. Przed nami ważny pojedynek. Serie B, potem Serie A i walka o Scudetto. Myślę, że nie wylądujemy na tarczy.
4-1 z beniaminkiem Serie B. Wynik średni, ale nie spodziewałem się więcej. Po prostu brakuje nam jeszcze Alexa i Buffona. Z nimi dwoma, bardzo stanowczymi i pewnymi punktami zespołu będzie znacznie lepiej. Teraz czekam z niecierpliwością na jakieś przetarcie ze zdecydowanie lepszym zespołem, bo jak już w tym temacie wspominałem, gramy z drużynami za słabymi. Tym składem, który mamy, Serie B nie powinna stanowić dla nas wielkiego problemu. Mamy cały sezon do przygotowania się na Serie A. Nie zapominajmy o okresie przygotowawczym przed przyszłym sezonem, który będzie dla nas bardzo ważny. Teraz mamy kasę. A piłkarzy trzeba będzie kilku ściągnąć. Tylko których? O tym zadecyduje Deschamps. Przed nami ważny pojedynek. Serie B, potem Serie A i walka o Scudetto. Myślę, że nie wylądujemy na tarczy.
- DamKam
- Juventino
Wynik dobry, gra raczej tez
Na skrzydlach jak zwykle brylowali niezmordowani Balzaretti i Chiellini. Bojinow znow popisal sie kunsztem strzeleckim. Pavelek w swoim stylu... ten aplauz publicznosci 8) . Marchionni duzo walczyl. Mirante, Birindelli, Kovac, Olivera robili swoje. Troche slabiej Guzman, Paro, Zanetti oraz wprowadzony Kapo. Niestety Zalayeta po raz kolejny bardzo slabo
Nie wiem co jest z tym zawodnikiem. Na dzien dzisiejszy, moim zdaniem wyraznie przegrywa on rywalizacje z cala reszta w ataku. A moze nalezy go sprzedac
A co do postawy Zlatana: jego zachowanie jest skandaliczne. On wyraznie daje do zrozumienia, ze nie ma zamiaru grac dalej w Juve. W takim wypadku nie ma sensu na sile trzymac go w klubie, bo tylko popsuje atmosfere
Nalezy jak najszybciej sie go pozbyc. Tylko obawiam sie, ze akurat w tej kwestii nasi wlodarze maja inne zdanie. Wydaje mi sie, ze problemem jest cena. Warto by bylo za niego dostac duzo kasy, ale chyba nikt nie chce za Ibre tyle dac. I szczerze mowiac nie dziwie sie. Ehhh, ja bym go oddal nawet za darmo :doh:
Teraz czeka nas Trofeo Birra Moretti...

A co do postawy Zlatana: jego zachowanie jest skandaliczne. On wyraznie daje do zrozumienia, ze nie ma zamiaru grac dalej w Juve. W takim wypadku nie ma sensu na sile trzymac go w klubie, bo tylko popsuje atmosfere

Teraz czeka nas Trofeo Birra Moretti...
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
O zlatanie to nawet szkoda gadac, ja osobiscie bym juz podziekowal
temu panu i nie chodzi tu nawet o szczeniackie zachowanie ale i o poprzedni sezon oraz "kapitalne" w jego wykonaniu MŚ w Niemczech.
Pozatym on niby mialby grac za Del Piero albo Bojinova :rotfl:
Co do meczu to niebyl to moze jakis wielki popis umiejetnosci Juventusu ale z gry nie mozna byc niezadowolonym, wynik tez bardzo dobry.
Bardzo podobala mi sie gra Balzarettiego i Marchioniego, az ryknalem z Radosci jak brameczke strzelil Nedved, bardzo podobala mi sie reakcja publicznosci i glosne "Pavel" "Pavel"...
.
Zawiodlem sie troche na Mirante bo chlop jak dab a pilka przelatuje mu kolo rak...
Na szczescie juz niedlugo do klubu dolaczy Gigi
.
temu panu i nie chodzi tu nawet o szczeniackie zachowanie ale i o poprzedni sezon oraz "kapitalne" w jego wykonaniu MŚ w Niemczech.
Pozatym on niby mialby grac za Del Piero albo Bojinova :rotfl:

Co do meczu to niebyl to moze jakis wielki popis umiejetnosci Juventusu ale z gry nie mozna byc niezadowolonym, wynik tez bardzo dobry.
Bardzo podobala mi sie gra Balzarettiego i Marchioniego, az ryknalem z Radosci jak brameczke strzelil Nedved, bardzo podobala mi sie reakcja publicznosci i glosne "Pavel" "Pavel"...

Zawiodlem sie troche na Mirante bo chlop jak dab a pilka przelatuje mu kolo rak...

- JuventinoPS
- Juventino
Z wyniku jestem jak najbardziej zadowolony, zwycięstwo z beniaminkiem Serie B aż 4-1 powinno cieszyć, zwłaszcza, że graliśmy w okrojonym składzie, chciałbym pochwalic tutaj Marco Marcchionniego który znakomicie grał na skrzydle, dryblował, dośrodkowywał, wymusił karnego - podoba mi się chłopak. Bardzo dobrze radzili sobię w formacji obronnej Giorgio Chiellini (zaliczył nawet debiut jako kapitan Juve w meczu ze Spezią
) i Federico Balzaretti, dwójka młodych i gniewnych których pamiętamy z tamtego sezonu, kiedy to wygrywaliśmy Scudetto. Cieszy mnie dyspozycja Bojinova to już jego trzecia bramka w okresie przygotowawczym, przyda się on, czuję, że nastrzela dużo bramek w tym sezonie. Na koniec kolejna pochwała Pavla Nedveda, strzelił bramkę coś w stylu z Livorno z sezonu 04/05 piłka na skrzydło, na 16 metr po skosie wpada do bramki bezradnego bramkarza, a na koniec jeszcze gromkie "Pavel, Pavel"
Teraz o zachowaniu super-extra gwiazdorka Zlatanka który w poważaniu ma trenera, zarząd, kolegów z klubu, pokazał jaki on jest ważny i pokazał, że głupota nie jest mu obca, po "świetnym sezonie i mistrzostwach: zarządał podwyżki inaczej "papa" proszę bardzo "papa" Zlatan, nie potrzebujemy zawodników którzy psują atmosferę w klubie, mamy Zalayete, Del Piero, Palladino, Bojinova, jeszcze Trezegueta jesteś Nam niepotrzebny, trzeba go sprzedać do tego Milanu, opchnąć za 35 mln, przynajmniej zarobimy dużo.
P.S Może mi ktoś powiedzieć za ile Milionów przyszedł do Nas Zlatan z Ajaxu, coś nie mogę sobie przypomnieć

Teraz o zachowaniu super-extra gwiazdorka Zlatanka który w poważaniu ma trenera, zarząd, kolegów z klubu, pokazał jaki on jest ważny i pokazał, że głupota nie jest mu obca, po "świetnym sezonie i mistrzostwach: zarządał podwyżki inaczej "papa" proszę bardzo "papa" Zlatan, nie potrzebujemy zawodników którzy psują atmosferę w klubie, mamy Zalayete, Del Piero, Palladino, Bojinova, jeszcze Trezegueta jesteś Nam niepotrzebny, trzeba go sprzedać do tego Milanu, opchnąć za 35 mln, przynajmniej zarobimy dużo.
P.S Może mi ktoś powiedzieć za ile Milionów przyszedł do Nas Zlatan z Ajaxu, coś nie mogę sobie przypomnieć

- Raffikki87
- Juventino
JuveFanik pisze:
P.S Mo¿e mi kto¶ powiedzieæ za ile Milionów przyszed³ do Nas Zlatan z Ajaxu, co¶ nie mogê sobie przypomnieæ
Jak mi wiadomo to nasz "extra gwiazdor przyszed³ za 16 mln euro i zp³ata jest rozdzielona na kilka rat

- Mendus
- Juventino
19mln EUROJuveFanik pisze: P.S Może mi ktoś powiedzieć za ile Milionów przyszedł do Nas Zlatan z Ajaxu, coś nie mogę sobie przypomnieć
---
Co do meczu meczu wynik cieszy jak i postawa naszych pilkarzy. Rowniez jak wiekszosc czekam na sparingi z mocniejszymi zespolami. Mamy naprawde bardzo dobry sklad na Serie B i mysle, ze stac nas na awans w tym sezonie

FORZA JUVE!
EDIT: Raffikki87 wedlug JuvePoland bylo to 19mln EURO http://www.juvepoland.com/text.php?id=384
- Raffikki87
- Juventino
Byæ mo¿e ,choæ oficjalna strona Juve podawa³a ze 16 mln euro ,znapewno cos w tych granicach ,lecz teraz to ju¿ historiaMendus pisze:19mln EUROJuveFanik pisze: P.S Mo¿e mi kto¶ powiedzieæ za ile Milionów przyszed³ do Nas Zlatan z Ajaxu, co¶ nie mogê sobie przypomnieæ
---
Co do meczu meczu wynik cieszy jak i postawa naszych pilkarzy. Rowniez jak wiekszosc czekam na sparingi z mocniejszymi zespolami. Mamy naprawde bardzo dobry sklad na Serie B i mysle, ze stac nas na awans w tym sezonie.
FORZA JUVE!
EDIT: Raffikki87 wedlug JuvePoland bylo to 19mln EURO http://www.juvepoland.com/text.php?id=384
- tabo89
- Juventino
wazne ze znowu jest zwyciestwo. fajnie pokazali sie boczni obroncy i znow bojinov. mirante kilka wysokiej klasy interwencji czyli ogolnie Juventus na plus.
martwi mnie Ibrahimovic. jego trzeba stanowczo utemperowac bo wszyscy wiedza ze ma trudny charakter ale jest mlody i popelnia bledy. miejmy nadzieje ze naprawi co zrobil i przeprosi
i jeszcze chcialem zwrocic uwage ze wiekszosc graczy Juve jest ogolona na łyso. jest to z czyms zwiazane czy jak
martwi mnie Ibrahimovic. jego trzeba stanowczo utemperowac bo wszyscy wiedza ze ma trudny charakter ale jest mlody i popelnia bledy. miejmy nadzieje ze naprawi co zrobil i przeprosi
i jeszcze chcialem zwrocic uwage ze wiekszosc graczy Juve jest ogolona na łyso. jest to z czyms zwiazane czy jak