Apelacja. Dziś poznamy decyzje.
- juventini1984
- Juventino
kurna szkoda ze sie pomylilem i jednak serie b ale moze damy rade z tymi 13 w plecy
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jedne źródła podają, że -19, drugie -17, trzecie zaś -15 :? póki co to mamy mały mętlik i natłok informacji. Trzeba jeszcze chwile poczekać. Pewne jest jedynie to, że Fiorentina i Lazio wracają do Serie A po dość krótkiej przygodzie z Serie B :roll:
- Swider10
- Juventino
Juve ma -19 a nie -17 czy -15 punktów jak niektorzy pisza. Zyskalismy jedynie 11punktów co to jest liczylem na cos wiecej ;/
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Alexa Del Piero
- Juventino
Gdzie ty to znalazłeś?Paulo pisze:Po co wypisujecie jakieś brednie i niesprawdzone wyroki. Oto poprawne wyniki:
Juve w Serie B -17 punktów
Viola w Serie A -19 pkt
Lazio w Serie A -11 pkt
Milan w Serie A -8 pkt
Myślę, że reszta wyroków dotycząca działaczy w tej chwili nie jest ważna.
sports.alice.it podaje zupełnie inne wyniki
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- TreDelIbra
- Juventino
Juve ma - 17 !!!!! zobacz sobie w newsie na JP, tam jest wszystko poprawnie napisaneSwider10 pisze:Juve ma -19 a nie -17 czy -15 punktów jak niektorzy pisza. Zyskalismy jedynie 11punktów co to jest liczylem na cos wiecej ;/
- M.
- Juventino
Paulo ma rację. W dodatku Milan został dopuszczony do eliminacji Ligi Mistrzów.Alexa Del Piero pisze:Gdzie ty to znalazłeś?Paulo pisze:Po co wypisujecie jakieś brednie i niesprawdzone wyroki. Oto poprawne wyniki:
Juve w Serie B -17 punktów
Viola w Serie A -19 pkt
Lazio w Serie A -11 pkt
Milan w Serie A -8 pkt
Myślę, że reszta wyroków dotycząca działaczy w tej chwili nie jest ważna.
sports.alice.it podaje zupełnie inne wyniki
:roll:
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No to chyba wszystko jasneGazzetta Dello Sport pisze: Calcio: Juve in B a -17, per le altre serie A
ROMA - La Corte federale ha comminato 17 punti di penalizzazione alla Juventus da scontare l'anno prossimo in serie B oltre alla revoca degli ultimi due scudetti, per il Milan 30 punti di penalizzazione per il campionato 2005/2006 e 8 da scontare nel prossimo campionato, penalizzazione di 30 punti per la Fiorentina nel 2005/2006 e 19 punti per il 2006/2007 in serie A, per la Lazio 30 punti per il 2005/2006 e 11 per il prossimo torneo in serie A.
calma calma
- Swider10
- Juventino
TreDelIbra pisze: Juve ma - 17 !!!!! zobacz sobie w newsie na JP, tam jest wszystko poprawnie napisane
Tak, przepraszamz a pomyłke, masz oczywiscie racje zyskalismy 13punktów ale i to nie satysfakcjonuje mnie...

Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 21:16 przez Swider10, łącznie zmieniany 2 razy.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- tabo89
- Juventino
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99192.html
tutaj pisze zupelnie cos innego niz na glownej stronie JP.
sam teraz nie wiem ktorej wersji wierzyc, pomieszali mi w głowie. moze lepiej było isc spac i jutro spokojnie wszystko przeczytac niz sie denerwowac
tutaj pisze zupelnie cos innego niz na glownej stronie JP.
sam teraz nie wiem ktorej wersji wierzyc, pomieszali mi w głowie. moze lepiej było isc spac i jutro spokojnie wszystko przeczytac niz sie denerwowac
- TreDelIbra
- Juventino
a Milan w Lidze mistrzów, parodia normalnie, ciekawe z jakiej racji.
- Tombalu
- Juventino
Nie ciesz sie tak - prawda jest taka że u was rzadzi mafia na czele z Silvio ale na was tez przyjdzie sprawiedliwość i kara. Poczekajmy kilka lat i wspomnisz moje słowo. Juve sie oczysci a milan zawsze bedzie pływał w bagnie układów.MaxACM pisze:heh...i gramy w LM...a to najwazniejsze